haklısın! neden yakışıklı bir erkek değilim ki???çokdoğru şeyler yazmışsın valla.
bu dediklerinin hepsine katılıyorum.
ne diye kadın geldik ki bu hayata.şöyle yakışıklı bir erkek olacaktım.of ya...
İyiki kadınım. Bir daha dünyaya gelecek olsak yine kadın olmayı isterdim,zemuszemus
Narinim,
zekiyim,
duygusalım,
anneyim,
Kıl yumağı değilim
Kel kalıcam korkum yok
kendime güveniyorum
Ayakkabıların ökçesine basmıyorum
Beyaz çorap giymiyorum
Göğsümdem kıllar fışkırmıyor
habire pantolonumun önüyle oynamıyorum
Ficudum kalas gibi değilzemuszemus
İyiki hamile kalarak dünyanın en güzel duygusunu tadabiliyorum
Hatta emzirerek, pışpışlayarak, koklayarak, altını temizleyerek
hamilelikte vücudumun bozulmasının geçici bir süreç olduğunun farkındayım
Otobüslerde yer veriliyor:smiley-cool:
rengarenk, istediğim gibi giyinebiliyorum(erkeklerinki gibi tekdüze değil)
saçlarımı istediğim gibi yapabiliyorum(erkeklerinki gibi tekdüze değil)
İyi ki kadınım diyebiliyorum ben...
herkesin hayatında olumsuzluklar olur ama
önemli olan, o olumsuzlukların içinden, olumlu birşeyler bulmaktır...
hayatınızı endişe,korku,üzüntü üzerine kurmayın,atın bunları kafanızdan...
tamam sinirli olunca,bütün olumsuzlukları bir saniyede sıralayabiliriz ama
bu sinir sadece bize zarar veriyor biliyoruz değil mi...
canınızı neyin sıktığını anlatmak ister misiniz?
dediğim gibi sırf çocuğum bakıcıların eline kalmasın diye, sırf evde güzel yemekler yesin anne sıcaklığını bilsin, stresli bir hamilelik yaşamayım diye çalışmayı düşünmüyorum. yani çcuğum için kendimi ateşe atıyorum. o işleri kadının görevi bilen zihniyete tükürmek yetmez tatlım. bana kalsa kızılayda sallandırırım 3-5 tanesini ibretlik diye. bir hatasında arkama bakmadan gideceğimi biliyor ama kendisini çok sevdiğimi ve aşkından divane olacağımı da biliyor. ne manyağım ben ya -tatlicadiarzu- ne var şu kalp böyle sevmeseydi onu senağlamaKorkmayacaksın.
Ne kocanı kaybetmekten ne de aldatılmaktan
Ezdirmeyeceksin kendini,attığı çekirdek kabuklarını her seferinde bıkıp usanmadan yatağın yattığı tarafına yerleştireceksin,batacak bir taraflarına
Arkanı dönüp gideceğini bilecek kocan,bilecek ve ona göre davranacak..
İki erkek istesen ne olacak,iki kere neden ben kadınım diyecek,iki adamın işini mi göreceksin
Adamlar iki kadın alır,çünkü kadın adamı taşır
Kadınlar iki erkek alsa,adamlar sabrını taşırır
Şimdi söyle,kadınım ve adamın kölesi değilim,çalışmıyorsam da saygı isterim,bebek bakmak,çocuk taşımak 7 24 çalışmak zaten..
Akşam eve geldiğinde yemek isteyen kocaya
Ütü çamaşır bekleyen ve bunun kadının görevi olduğunu düşünen zihniyete sahip kocaya
Okkalı bir tüüüüüüükaydirigubbakcemile
İyi ki kadınım demek için öncelikle iyi bir eğitim,iyi şartlara sahip bir yaşantı,kendini ezdirmeme yetisi,birey olarak görülebilme gerekir ki yolumuz uzun,doğulara gidersek daha da uzun :gitme:
aslında neden kadınım sorusunu türkiyede neden kadınım olarak sormak gerek. yoksa abd de olsam neden kadınım demezdim elbette.
iyiki bayanım...
arkadaşım haline şükret canım...........ne kadınlar var senin bu dert ettigin konular onlar için bal lokması........
doguda ezilen okutmamak için tarlalara götürülen de bir kadın
karadenizde erkekler kahvede oturuken kadınlar sırtlarında o dagdan o daga yük taşıyanda kadın........
hem anneler hem eşler hem evlerini şekip çevirende onlar .........
belki onlar demeli neden kadınım diye..........
onlar gibi asla olamayız gibi geliyor bana.........üzülüyorum çok eziliyorlar diye.........
kendimi düşününcede iyiki baynım diyorum........
sonuçta allahın özel yarattıgı varlıklarız........şükretmeliyiz..........
tabi seninde ne yaşadıgı bilemeyiz......
dedim ya hamilelikte insan çok hassas oluyor. dün diyarbakırda erkeklerin genellikle iki evli olduklarını duydum bu da beni çok üzdü. aslında neden kadınım derken ve bazı şeyleri sıralarken sadece kendimi düşünmedim diğer kadınları da düşündüm düşündüm ağladım...
neyse tabiki şükretmek lazım...
şimdi biraz daha topladım kendimi...
kendını toplamış olmana sevindim.işallah herşey yolunda gider ve mutlu olursuna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?