Neden kadınlar birbirine düşman gibiler?

Birmiyavgordum

Doğum haritası ( evlilik ) bakilir
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2018
210
136
23
Istanbul
Merhaba Hanımlar..

İster dışarıda olsun, ister sanal ortamda, özellikle burada.. hepimiz kadınız evli bekar hiç fark etmez

bir soru soruyorsun,gerek fikir almak olsun,gerek danışmak,hatta ve hatta dertleşmek olsun.. Ya konuna fake der, ya yalan söylüyor bu nasılsa yeni üye..

nerden biliyorsun fake oldugunu? nerden biliyorsun yalan söylediğini? içini biliyor musun? kahin misin?

oradan biri çıkıyor haklı ya da haksız hemen '' seni yerden yere vuruyor''

Senden fikir istiyor. Hakaret değil. kocasıda bilir kaynanasıda bilir,aileside hakaret bilir etmeyi..

Sen herseyden önce Hemcinsisin

kadının kadından başka dostu yok Kocan kalbini kırar gidersin annene,dostuna,arkadaşına,ablana vs..
hatta en yakın dostuna sığınır.. burada içini döker.
sen gelir bu kadına bir tekme atarsın, zaten tekmeyi atmış amacın ne peki

Bu kadar fesat olmayın, kimsenin iç dünyasını bilemezsiniz.. yapmayın
kimsenin hakkına girip tartışma başlatmayın
nasılsa sanal alem demeyin. Sizin başınıza gelmeyeceği ne malum..
yarın işin düşer fikir alırsın o kadın sana öneri verir.

benim soruma yorum yapıyor
sonra özel mesajdan gelip
bana da yardımcı olur musun.. vs vs
yazmayın. ben bir insana laf söylesem yüzüne bakmaya utanırım.

yapmayın.. kadınız..
şu koca dünyayı bize verseler sadece birbirimizi öldürürüz
birbirmizin kuyusunu kazarız

Kadınlar Dünyayı yönetse
ne kavga olur ne de bir yarış..

Dipnot :
Sadece bir iç dökmekti
lütfen yanlış anlaşılmasın..

Herkese iyi günler..

Bence insan olarak en cok şunu aşamıyoruz.
Fikrimizi zikrimize itiraz gelince bunu kaldıramıyoruz.
Karşıyı ikna etme cabasına giriyoruz. Sonrada kavga arkasından geliyor zaten.
katiliyorum bu soylediklerinize herkes aynı goruste olmak zorunda degil ama insanlar egodan mı kaynaklı yoksa mutsuz da catacak yer mi arıyor bilemedim sonrasında bir suru laf salatası.

katiliyorum bu soylediklerinize herkes aynı goruste olmak zorunda degil ama insanlar egodan mı kaynaklı yoksa mutsuz da catacak yer mi arıyor bilemedim sonrasında bir suru laf salatası.
Özgür ülke diyoruz ama değiliz.
Demokrasi diyoruz ama değiliz.

Lafta var icraatte sıfırız.

Hayat sadece olumluysa size hep, bütün platformlarında olumlu olmasını bekleyin.

Erkekler yeteri kadar ciddiye almadıkları için böyle problemler çıkmıyor ortaya.
Yoksa Erkekte erkeğin düşmanı olurdu.

Herzaman söylerim, egosunu başka yerde tatmin edemeyen, genelde pasif ve özgüvensiz insanlar, gücünün yettiğinde tatmin olur. Ama bunu yalnızca Kadınlar yapmıyor, siz genelde kadınlarla muhattap olduğunuzdan size öyle geliyor. İnsanoğlu çiğ süt emmiştir bunun cinsiyet değil şahsiyet meselesi olduğunu düşünüyorum

Boşanmak mesele değil de buradan ahlaksız gördüğü insana intihar et, kendini öldür diyenler var, ben ona şaşırıyorum. Psikolojisi bozuk biri bundan etkilenip intihar edecek birgün gerçekten ve o zaman rahatlayacaklar mı bilmiyorum

Istedigi cevaplari alayinca tuu kaka olanlara fitil oluyorum bnde.

Ic dokus, dertlesme ya da bir konu hakkinda fikir almak isteyenlere oyle cevaplar geluyorki sirf sivri diliyle burda demirbas olmus uyeler var..
onu bende fark ettim.bir iki üye var kadi n 7 24 burada galiba.ben bazen cok sık bazen haftada bir girerim ama kadi n hep burada her konuda.ve kendisi herkesi igneliyor

Baska üyeler ile ilgili konu açmak yasak yalnız. Rahatsız olduğumuz yorumları kibliyoruz konu açıp çekiştirmiyoruz.

Ben başka üyeler hakkında konu acmadim bu site olarak belirtmedim

Direk bu site olarak degil hem Kendi cecevremizden
Hem de sanal ortam diye belirttim....

Insanlara surekli nasil konusacagi, nasil tavir takinacagi, olaylara nasil yaklasmasi gerektigi hakkinda akil veren uyelerden de bana fenalik geldi.. bu olayin cok basit bir cozumu var aslinda, uye isimlerimizi tiklayinca “goz ardi et” butonunu tikliyoruz ve boylece sadece sevdigimiz uyelerin yorumlarini aliyoruz.. hayatta boyle zaten, canimizin istedigi kisileri gorme, yorum yapma ve yorum alma hakkina sahibiz..

Uyelerle ilgili konu acmak da yasak zaten, yonetim kapatir birazdan..

Çok sert yazanlar var. Dalga geçenler var. Yumuşak yorumlar var. Akıllıca yorumlar var, varda var... Yani burası kocaman bir dünya. Normal değil mi?

Insanlara surekli nasil konusacagi, nasil tavir takinacagi, olaylara nasil yaklasmasi gerektigi hakkinda akil veren uyelerden de bana fenalik geldi.. bu olayin cok basit bir cozumu var aslinda, uye isimlerimizi tiklayinca “goz ardi et” butonunu tikliyoruz ve boylece sadece sevdigimiz uyelerin yorumlarini aliyoruz.. hayatta boyle zaten, canimizin istedigi kisileri gorme, yorum yapma ve yorum alma hakkina sahibiz..

Uyelerle ilgili konu acmak da yasak zaten, yonetim kapatir birazdan..
:KK9::KK52:
Sanıyorlar ki dertlerini sokağa çıkıp anlatsalar dinleyen olacak. Şikayet etmeyi bırakın artık. Herkesin tarzı farklı.

ben burada cogu kişiyi sallamıyorum acikcasi.bir konu acmistim gerçek ten aklıbaşında fikir verip yonlendiren olmustu.ama bazilarida kocasından çekmediği kufur hakaret kalmaz gelir burada üyeye aaa sen hala bosanmadinmi der :)

Kocası adam yerine koysa buraya gelip bizlere varmaz demek ki :)

Kocası adam yerine koymuyorsa bir bildiği varmış :KK53:

Back
X