Neden kadınlar birbirine düşman gibiler?

Konu sahibi şikayet ettigi şeyin tam olarak ne olduğunu bir de uygulamalı göstereyim ki iyi anlaşılsın dedi sanırım. Yoksa böyle bir konu açıp bu tavirda cevap vermesine başka açıklama bulamiyorum. Ya da konu sahibi kendinden çok şikayetçi.

Neymiş?

Kocası adam yerine koysa buraya gelip bizlere varmaz demek ki :)

Kocası adam yerine koymuyorsa bir bildiği varmış :KK53:

Açtığınız konuyla ilgili haklı olduğunuz noktalar olabilir diyecektim kii şu cevabınızı gördüm. Siz de gayet belaltı vurabilen bir üsluba sahipmişsiniz demek ki. O yüzden yazdıklarınızın bir kıymeti yok bence. O yazdıklarınız daha naif ve zarif olmayı gerektirir.

Merhaba
Kısa süreliğine bu sitede olacağınızı yazmışsınız neden ?

Yanlış anlamayın sadece merak ettim :)

Kpssye hazirlaniyorum
Tayinim çıkana kadar burdayım
Hatta bu forumdan birkaç üyeyle iletişim halindeyiz
Vakit geçirmek ;)

Kültürel birşey olabilir. Çok sinir bozucu bir durum işte, sokakta, evde, aile içinde hep bir "kadın olma" zorluğu. Zaten bu erkeklere zorbalığı öğreten de nenelerimiz değil mi? Sırf avlansın, kendini birşey sansın bende kalsın da ben de yavrularımı tehlikesiz büyüteyim diye diye modern dünyanın bile en önemli sorunu hala "kadın olmakla başa çıkabilmek":)
Çünkü biz kadınlar doğamız gereği yani ilkel genlerimizin öğrendiği ve bir türlü unutturamadığımız sebeplerden; avcımızı koruma iç güdüsü taşıyoruz. Evet sorun sadece bu kabul et ya da etme. Bu yüzden meme popo karşılaştırması yaparız, bu yüzden kim daha iyi kapuska pişirir ya da ben 3 dene doğurdum hepsi vajinaldi hehhe ya da iyi aile kızlığı vs karşılaştırmaları bitmez. Kariyer yapmaya başladıkça geçiyor kız kardeşlik geliyor farkındaysanız çünkü yavrular için avcıya ya da bekçiye gerek duymamaya başlıyoruz. Yavas yavas ama saglam adımlarla.

Çünkü anlamadan dinlemeyi, dinlemeden konuşmayı, konuşmadan anlaşılmayı ve her zaman haklı görülmeyi çok seviyorlar. Burası anonim olmasa sus pus duracak insanlar aslan kesiliyor. Bugün yadırgadığının yarın başına geleceğini bilmiyorlar. Ve amaç yardımlaşmak değil, fikir empoze etmek artık. Çoğumuzda bu var ne yazık ki.

Konu Sahibi benden hirsini diğer konuda alamayıp burada dedikodusal yeni bir konu mu açtın CANIM

Bu arkadaş kapalı dini bütün bir insanmis ve kuzenleriyle ilgili bir konu acip açık olan ve rahat giyinenleri gömmüş arkasından da kk kadınları bu arkadaşa haddini bildirmiş bende orada kapalıyım dini bütünüm diyorsun ama fal bakıyorsun bu nasıl iştir yazmışım kadın o günden beri kafayı bizlere takmış ahahaha :)

Ama konu sahibi içinden eleştirdiğin kadınlardan 10 kat beter bir cennet mahallesi türevi çıkmış

Size iyi giybetler :deli:

Konu acan eleştiriye de açık olacak. Tabi ki kimsenin başkasına hakaret etmeye hakkı yok. Ama kimsede karşı tarafi sirf kadin diye pofpoflamak zorunda degil. Sahsen hakaret etmem, kendim uygulayamayacagim tavsiye vermem. Empati yaparak cevap vermeye çalışırım. Lakin bazi konu sahipleri kendi üslupla baştan kaybediyor. O zamanda pek yorum yapmam, yardimda etmem

bunun cınsıyetden ote kompleksle alakalı oldugunu dusunuyorum

gecen gun bırı bana aman sende herseyı bukadar bılmek zorunda mısın tamam en ıyı aıle sızsınız bla bla dedı :D
neyı kıskandıda boyle dusundu bılemıyorum tabı cok alakasızdı cunku

mutsuz ınsan kımsenın mutlu olmasını ıstemez laf sokmayı marıfet zanneder asagılamayı ezmeyı dusunur kendını ustun gorme cabası cunku okadar yok okadar dipde kendını ıspatlamaya gostermeye calısıyor yanı dıkkat cekmeye calısıyor

hepsının tek sebebı kompleks

oyuzden takmamak lazım.

Back
X