neden kadınlar birbirini çekemez?

belle8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
2.113
3
0
Erzurum
iyi akşamlar hanımlar bu bir dert değil belki ama her zaman başıma gelen bir şey anlatmak istedim .bilenler bilir çok acı bir olay yaşadım sevdiğim adam tarafından terk edildim vs şimdi tekrar yazmak istemiyorum daha önce konu açmıştım neyse o değil derdim de ne zaman birinle çıkıcak olsam yada ilşkim olsa etrafımfakiler sinir oluyor feci şekilde kıskanıyorlar sonunda ayrılınca herkes seviniyor ben anlamıyorum yani herkes tabi iki dostum haricinde diğer arkadaşlarımdan bahsediyorum .önceleri bana öyle mi geliyor diye düşündüm yok bariz açık açık anlıyor insan .sanki birlikteliğimin olmasını istemiyorlar nerden buldun bu adamı ?kızım onun peşinde nler vardır ?kaptırısın vs vs güya akıl veriyorlar tamam da beni aşağılıyorlar yani sen ona uygun değilsin gibilerinden sinir oluyorum .geçenlerde birinle görüştüm ama arkadaş olarak arkadaşım diyorum anlamıyorlar yani .insanların bu tutumları deli ediyor beni nesen kadınlar biribirini çekemiyor sizce?

Açıkçası en büyük hatamız her şeyimizi her yerde paylaşmamız. Ve arkadaş ve dost arasındaki kavramı kaybetmemiz..

Bu insanların kendi özgüvenlerinin eksikliği karşısındaki tuttumları... Hayatımızı o kadar çok başkalarının üzerine kurmuşuz ki... Çevresini herkes mutsuz etmek için uğraşıyor..
Canım yapacağın şu bence hayatındaki kişileri gerçekten netleştir.Doğru olan seni bulacaktır

Böyle insanlara laf sokmayı çok seviyorum ben ya. Sen de öyle yap, süper rahatlıyor insan.

Mesela peşinde birileri vardır mı dedi karşındaki, cevap olarak "hayırdır aylardır peşindesin yüz vermedi de mi biliyorsun" deyip kahkahanı at. Hele bi' de laf soktuktan sonra kahkaha atınca hiç cevap veremiyor karşıdaki, konu kopuyor orada kapanıyor falan.

Ya da sevgili muhabbetlerinde de karşındakini kendi ilişkisindeki açıklardan vurmak gerek

Bu işin tadı böyle çıkıyor malesef.

ay evet yani annem diyor konuşma vs görüşme iyide o zaman lafı yediğimle kalıyorum yani bir şekilde ulaşıyorlar netten tabi şimdi silmekte olmaz kaç senelik tanıdıklarım bak bu dediğini tuttum valla bunu kullanıcam yeri gelince.

sevincini mutluluklarini seninle paylasmayan insan senin dostun yada yakinin degildir
uzak dur
neden böyle diyede düsünme
büyük hatadir karsindakini kendin gibi sanman

sen aglarsan derdin varsa cok teselli eden olur
aslinda icin icin senin haline keyif duyan
böyle zamanda anlayamazsin gercek dostu
gercek dost sen mutlu oldugun zaman senin yaninda olandir
o nedenle kara gün dostu lafina pek itibar etmiyorum ben
yasam tecrübem bana bunu ögretti
ve kadinlar kiskanc inanilmaz kiskanclar
hele sen birseylar basar hele sen mutlu ol
iftira bile atarlar
bunu sorgulamiyorum artik ben kadinlar neden böyle
ilgilenmyiorum o kadar

herkese herseyını açık etme anlatma...

bıde onlardan daha guzelsen çekemezler...

evet benim çenem büyük anlatıveriyorum hemen tutamıyorum ki kendimi hiç .sonra her kafadan bir ses eskiden üzülüyordum şimdi sinir oluyorum artık .

çok haklısın aynen katılıyorum böyle ben ağlerken yanımda olduğunu hissettiğim bir arkadaşım vardı teselli verdi vs ama bazen öyle şeyler diyor ki inanılmaz .kızım onun peşinde neler vardır ?sana bakmaz o vs vs hatta sevgiimle birlikteyken açık açık demşti bu iş olmaz ben sana söyleyeyim yani tamam belki olmaz da uslüp denilen birşey var dimi yani her doğru her yerde söylenmez amann neyse düşündükçe sinir oluyorum .çok haklı tespitler yapmışsın bravo .

antenleri olmadığı için :111::111:
bu güzel espriden sonra yorumuma geçiyorum.ben şöyle yaptım hayatımdaki fesatları sınıflandırdım.çok fesatlarla (zararlı olacak düzeydekilerle)ilişiğimi kestim.
orta dereceli fesatlarla görüşüyorum.arkadaşın dediği gibi bir ben onlara bir onlar bana geçinip giyiyoruz.
iyi niyetli kişilerle daha fazla dialoğa girmeye başladım.
bir de şunu söyleyim gerçekten çekememezlik saklanmıyor ya kişinin yüzünden kapak gibi okunuyor.

aynen hayatım kabak gibi anlıyorsun yani mesela güzel birşey olmuş heycanlı anlatıyorsun kütt laf geliyor yüz değişiyor yani bi zararları yok bana öyle öyle olabilceklerle bnde konuşmam ama orta hallilerle de aynen senin gibiyim eskiden olsa üzülüyordum ama şimdi bende yarışa girdim valla .

işte çenem durmuyor ki .mutlu olunca hemen herkese anlatısım geliyor .

bende böyleyim

bazen bakıyorum etrafımdakilere

sanki benim huzurumdan rahatsız oluyolar

buradaki bazı topik arkadaşlarım hariç

ben bu kk yı seviyorum uleeeeeeeeeen

evet kadınlar birbirini çekemiyor nedenini bende bilmiyorum ama maalesef gerçek bu
bu yüzden hep derim bu zamanda gerçek dost az diye
sana zararı dokunanları fesatlık yapanları çıkar hayatından herşeyini herkese anlatma mutluluğunu acını içinde yaşa
zor belki ama kıskanç kötü niyetli dedikoducu insanlarla uğraşmak daha zor inan

evet canım artık karda yürüyüp izimi belli etmeyeceğim valla çok bıktım artık bu tip şeylerden boş yere sinir bozuyor .

Genlerimizden geliyor, kodumuz bozuk.

Bosver be canim, cekmeyen anten taksin, montaji bedava.

Sen sen ol, ellere anlatma hic bisiyi.

Genlerimizden geliyor, kodumuz bozuk.

Bosver be canim, cekmeyen anten taksin, montaji bedava.

Sen sen ol, ellere anlatma hic bisiyi.

hayır yani benim hayatımda ne zaman birşey düzene girmeye başlasa hep aynı şeyler sonunda bozuluyor zaten istediğim gibi bir iş buldum parası iyidi herkes sen yapamazsın vs dedi işten atııldım ,çok sevdiğim biri oldu olmaz dediler olmadı .herşeyi bana fazla görüyorlar eskiden çok kırılgandım artık bende aynısını yapıyorum kalp kırmaktan çekinirdim artık canımı yakanın canını yakmak istiyorum diyoloğa girmek istiyorum.

Bak ya!!!!!
Seninle kim boyle konusuyor? Merak ettim. "Arkadas" falan mi?

konunda arkadasinin soyledigi bir soze takildim , yeni olan birlikteligin icin kim bilir onun pesinde kimler vardir demis..Onun seni secmesini kiskanmis yani?
kiskaniliyorsun yanitakma kim ne diyor ne yapiyor..Inan bana hep soylerim bu cumlemi..Kiskanmayanin umrunda olmaz kimin ne yaptigi kiminle sevgili oldugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…