Böyle insanlara laf sokmayı çok seviyorum ben ya. Sen de öyle yap, süper rahatlıyor insan.
Mesela peşinde birileri vardır mı dedi karşındaki, cevap olarak "hayırdır aylardır peşindesin yüz vermedi de mi biliyorsun" deyip kahkahanı at. Hele bi' de laf soktuktan sonra kahkaha atınca hiç cevap veremiyor karşıdaki, konu kopuyor orada kapanıyor falan.
Ya da sevgili muhabbetlerinde de karşındakini kendi ilişkisindeki açıklardan vurmak gerek
Bu işin tadı böyle çıkıyor malesef.
Açıkçası en büyük hatamız her şeyimizi her yerde paylaşmamız. Ve arkadaş ve dost arasındaki kavramı kaybetmemiz..
Bu insanların kendi özgüvenlerinin eksikliği karşısındaki tuttumları... Hayatımızı o kadar çok başkalarının üzerine kurmuşuz ki... Çevresini herkes mutsuz etmek için uğraşıyor..
Canım yapacağın şu bence hayatındaki kişileri gerçekten netleştir.Doğru olan seni bulacaktır
sevincini mutluluklarini seninle paylasmayan insan senin dostun yada yakinin degildir
uzak dur
neden böyle diyede düsünme
büyük hatadir karsindakini kendin gibi sanman
sen aglarsan derdin varsa cok teselli eden olur
aslinda icin icin senin haline keyif duyan
böyle zamanda anlayamazsin gercek dostu
gercek dost sen mutlu oldugun zaman senin yaninda olandir
o nedenle kara gün dostu lafina pek itibar etmiyorum ben
yasam tecrübem bana bunu ögretti
ve kadinlar kiskanc inanilmaz kiskanclar
hele sen birseylar basar hele sen mutlu ol
iftira bile atarlar
bunu sorgulamiyorum artik ben kadinlar neden böyle
ilgilenmyiorum o kadar
herkese herseyını açık etme anlatma...
bıde onlardan daha guzelsen çekemezler...
antenleri olmadığı için:111::111:
bu güzel espriden sonra yorumuma geçiyorum.ben şöyle yaptım hayatımdaki fesatları sınıflandırdım.çok fesatlarla (zararlı olacak düzeydekilerle)ilişiğimi kestim.
orta dereceli fesatlarla görüşüyorum.arkadaşın dediği gibi bir ben onlara bir onlar bana geçinip giyiyoruz.
iyi niyetli kişilerle daha fazla dialoğa girmeye başladım.
bir de şunu söyleyim gerçekten çekememezlik saklanmıyor ya kişinin yüzünden kapak gibi okunuyor.
işte çenem durmuyor ki .mutlu olunca hemen herkese anlatısım geliyor .
bende böyleyim
bazen bakıyorum etrafımdakilere
sanki benim huzurumdan rahatsız oluyolar
buradaki bazı topik arkadaşlarım hariç
ben bu kk yı seviyorum uleeeeeeeeeen
evet kadınlar birbirini çekemiyor nedenini bende bilmiyorum ama maalesef gerçek bu
bu yüzden hep derim bu zamanda gerçek dost az diye
sana zararı dokunanları fesatlık yapanları çıkar hayatındanherşeyini herkese anlatma mutluluğunu acını içinde yaşa
zor belki ama kıskanç kötü niyetli dedikoducu insanlarla uğraşmak daha zor inan
Genlerimizden geliyor, kodumuz bozuk.
Bosver be canim, cekmeyen anten taksin, montaji bedava.
Sen sen ol, ellere anlatma hic bisiyi.
hayır yani benim hayatımda ne zaman birşey düzene girmeye başlasa hep aynı şeyler sonunda bozuluyor zaten istediğim gibi bir iş buldum parası iyidi herkes sen yapamazsın vs dedi işten atııldım ,çok sevdiğim biri oldu olmaz dediler olmadı .herşeyi bana fazla görüyorlar eskiden çok kırılgandım artık bende aynısını yapıyorum kalp kırmaktan çekinirdim artık canımı yakanın canını yakmak istiyorum diyoloğa girmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?