- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
- 123
- Konu Sahibi senesittirhuzur
27 yasindayim Karşıma hic tutarli lafinin arkasinda duran delikanli bir tip cikmadi. Ben sadece deger veren adam gibi seven sadik birini isterken hep tam tersi insanlar cikti. Daha yakın zamanda kendinden emin karşıma gelip evlenmek niyetiyle beni tanimaya calisip ben senden eminim uzatmayalim mart gibi adini koyalim diyen ailesine söyleyen ve annene soyle ceyizini hazirla diyen insan bile bir anda beni yüz üstü birakip gitti (4 aylik arkadasligimiz vardi beni az cok taniyordu bu kisi). Ben cok yoruldum artik. Tek istediğim huzurlu mutlu saygi cercevesinde ilerleyen bir iliskim olsun ve artik evleneyim yuvami kurayim istiyorum. Para pula onem veren biri de değilim. Sadece sevgi saygi huzur istiyorum. Ne bileyim ne eksik. Neden olmuyor. Kafayi yicem. Evlilik delisi degilim ama boyle olaylar yasayinca kafama takiyorum. Kendimi sorguluyorum. Ve sanirim icten ice artik anne olmak.istiyorum. Küçük kiz cocuklarini görünce icim bir tuhaf oluyor. Neden ben de mutlu bir iliski kurup evlenemiyorum. Neden karsima hep yanlis ve ne.istedigini bilmeyen insanlar cikiyor.