Neden karşıma doğru insan çıkmıyor... (dert değil iç dökme)

senesittirhuzur

Mustafa Kemal ATATÜRK
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
984
557
123
27 yasindayim Karşıma hic tutarli lafinin arkasinda duran delikanli bir tip cikmadi. Ben sadece deger veren adam gibi seven sadik birini isterken hep tam tersi insanlar cikti. Daha yakın zamanda kendinden emin karşıma gelip evlenmek niyetiyle beni tanimaya calisip ben senden eminim uzatmayalim mart gibi adini koyalim diyen ailesine söyleyen ve annene soyle ceyizini hazirla diyen insan bile bir anda beni yüz üstü birakip gitti (4 aylik arkadasligimiz vardi beni az cok taniyordu bu kisi). Ben cok yoruldum artik. Tek istediğim huzurlu mutlu saygi cercevesinde ilerleyen bir iliskim olsun ve artik evleneyim yuvami kurayim istiyorum. Para pula onem veren biri de değilim. Sadece sevgi saygi huzur istiyorum. Ne bileyim ne eksik. Neden olmuyor. Kafayi yicem. Evlilik delisi degilim ama boyle olaylar yasayinca kafama takiyorum. Kendimi sorguluyorum. Ve sanirim icten ice artik anne olmak.istiyorum. Küçük kiz cocuklarini görünce icim bir tuhaf oluyor. Neden ben de mutlu bir iliski kurup evlenemiyorum. Neden karsima hep yanlis ve ne.istedigini bilmeyen insanlar cikiyor.

İyi ki evlenmeden fark ediyirsun..erkeklerin çoğu böyle..biz evlendik de ne oldu..boşanma yolunda ilerliyoruz olan onca yılımıza aile ortamından yoksun büyüyecek çoluğa çocuğa oluyor..keşke hiç evlenmeseydim de evde kalmış ın hası olsaydım..

27 yasindayim Karşıma hic tutarli lafinin arkasinda duran delikanli bir tip cikmadi. Ben sadece deger veren adam gibi seven sadik birini isterken hep tam tersi insanlar cikti. Daha yakın zamanda kendinden emin karşıma gelip evlenmek niyetiyle beni tanimaya calisip ben senden eminim uzatmayalim mart gibi adini koyalim diyen ailesine söyleyen ve annene soyle ceyizini hazirla diyen insan bile bir anda beni yüz üstü birakip gitti (4 aylik arkadasligimiz vardi beni az cok taniyordu bu kisi). Ben cok yoruldum artik. Tek istediğim huzurlu mutlu saygi cercevesinde ilerleyen bir iliskim olsun ve artik evleneyim yuvami kurayim istiyorum. Para pula onem veren biri de değilim. Sadece sevgi saygi huzur istiyorum. Ne bileyim ne eksik. Neden olmuyor. Kafayi yicem. Evlilik delisi degilim ama boyle olaylar yasayinca kafama takiyorum. Kendimi sorguluyorum. Ve sanirim icten ice artik anne olmak.istiyorum. Küçük kiz cocuklarini görünce icim bir tuhaf oluyor. Neden ben de mutlu bir iliski kurup evlenemiyorum. Neden karsima hep yanlis ve ne.istedigini bilmeyen insanlar cikiyor.
Daha önce de burada bir yerde söylemiştim şimdi sana da söylüyorum:
Aşk bekleyince gelecek bir şey değildir, beklersen ya hiç gelmez ya da yanlış kişi gelir.

İyi ki evlenmeden fark ediyirsun..erkeklerin çoğu böyle..biz evlendik de ne oldu..boşanma yolunda ilerliyoruz olan onca yılımıza aile ortamından yoksun büyüyecek çoluğa çocuğa oluyor..keşke hiç evlenmeseydim de evde kalmış ın hası olsaydım..
evet tek tesellim erkenden fark etmem. Bir de bi huyum var ufak bir sıkıntı olunca soguyorum evlenince düzelir diyemiyorum. O yuzden de uzamadan bitiriyorum zaten. Off dogru.insan yok sanirim. Size de gecmis olsun. Gercekten cok zor evlilik olayi...

Ne yapayim peki bana bir yol gosterin lutfen. Sağlıklı düşünemiyorum artik..
Mesela biriyle tanıştın, akışına bırak arkadaş ol ciddi şeyler düşünme akışına bırak yani bırak aksın olursa güzel olur, olmazsa da kısmet diye düşün.hiçbir şey düşünme
Sevmek sevilmek, aşık olmak,evlilik yapmak istiyorsun anlıyorum; ama o işler cidden kismetle oluyor

Mesela biriyle tanıştın, akışına bırak arkadaş ol ciddi şeyler düşünme akışına bırak yani bırak aksın olursa güzel olur, olmazsa da kısmet diye düşün.hiçbir şey düşünme
Sevmek sevilmek, aşık olmak,evlilik yapmak istiyorsun anlıyorum; ama o işler cidden kismetle oluyor
ben akışına bırakıyorum inan ama karşımdaki sanki evde kalmis.gibi evlilik evlilik diyor sonra kendi cikip.gidiyor. Olan.arkadaşligimiza oluyor. Mesela biriyle tanisip hoslandigimda ne yapmami onerirsiniz. Malum erkekler karsidakinden bir adim görünce simarabiliyorlar ben de o yuzden korkup geri duruyorum ilk adimi erkekten bekliyorum o yuzden

ben akışına bırakıyorum inan ama karşımdaki sanki evde kalmis.gibi evlilik evlilik diyor sonra kendi cikip.gidiyor. Olan.arkadaşligimiza oluyor. Mesela biriyle tanisip hoslandigimda ne yapmami onerirsiniz. Malum erkekler karsidakinden bir adim görünce simarabiliyorlar ben de o yuzden korkup geri duruyorum ilk adimi erkekten bekliyorum o yuzden
Ben bu işte kısaca acele etmemeni öneriyorum
Zaten alelacele evlenelim evlenelim diye tutturandan kaç mantıklı değil.

Sanki konuyu ben açmışım gibi.. hep evlenme vaadiyle kandırılıyorum :D ve kız çocuklarına bayılıyorum bi ailem olsun istiyorum ama nasip kısmet.. sabırlı ol, bi gün biz de bu mutluluğu yaşarız inşaallah :) yalnız değilsin ama unutma, bizim gibi birsürü arkadaşım var..

Allah'a hiç.güvenin yok mu? Dua et ve Allah'a havale et içini rahat tut. Kasmaya gerek yok...Zaten evlenenlere cevrene bi bakarsan biraz daha bekar kalıp hayatımı mı yasasam dersin

Sanki konuyu ben açmışım gibi.. hep evlenme vaadiyle kandırılıyorum :KK70: ve kız çocuklarına bayılıyorum bi ailem olsun istiyorum ama nasip kısmet.. sabırlı ol, bi gün biz de bu mutluluğu yaşarız inşaallah :) yalnız değilsin ama unutma, bizim gibi birsürü arkadaşım var..
ahh ahh valla biktim ben de ne.istedigini bilmeyen erkeklerden... İnsallah dedigin gibi istedigimizi bulur mutlu oluruz. Sorunlu muyum diye düşünmeye basladim zira :)

Allah'a hiç.güvenin yok mu? Dua et ve Allah'a havale et içini rahat tut. Kasmaya gerek yok...Zaten evlenenlere cevrene bi bakarsan biraz daha bekar kalıp hayatımı mı yasasam dersin
kasmak degil benimki. Artik hep ayni seyleri yasadikca sorun bende mi diye kendimi sorgulamaya basladim ve bu da beni mutsuz etmeye basladi. Yani tek basina mutlu yasayan biri olarak hayatima girip dengemi bozup.gidenler yuzunden biraz bunalim yaşıyorum sanirim

Hayat böyle. Terk edersin, terk edilirsin. Her insan hayatının bir bölümünde yalnız kalmıştır, bazen bir an bile olsa o hissi bilir. Bazılarımız ise daha uzun yalnız kalırız. Belki de böylece her şeyi akışına bırakmamız gerektiği öğretiliyor bize. Düşündüğün hayatı yaşamıyorsan yaşadığın hayata alışmak benim bildiğim çözüm.
(Sizden bir yaş büyüğüm. Ikı kere terk edildim)

Back
X