• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden karşıma doğru insan çıkmıyor... (dert değil iç dökme)

Hayat böyle. Terk edersin, terk edilirsin. Her insan hayatının bir bölümünde yalnız kalmıştır, bazen bir an bile olsa o hissi bilir. Bazılarımız ise daha uzun yalnız kalırız. Belki de böylece her şeyi akışına bırakmamız gerektiği öğretiliyor bize. Düşündüğün hayatı yaşamıyorsan yaşadığın hayata alışmak benim bildiğim çözüm.
(Sizden bir yaş büyüğüm. Ikı kere terk edildim)
haklisiniz ama akisina birakiyorum hep ve biri gelip o akisi bozuyor. Haksizlik degil mi bu. Ben kendi halinde ufacik seylerle mutlu olabilen biriyim civil civilim ama sanki bilerek gelip dur su kizin hayatina girip düzenini bozuyum der gibi gelip mahvedip gidiyorlar. Anlamak zor...

haklisiniz ama akisina birakiyorum hep ve biri gelip o akisi bozuyor. Haksizlik degil mi bu. Ben kendi halinde ufacik seylerle mutlu olabilen biriyim civil civilim ama sanki bilerek gelip dur su kizin hayatina girip düzenini bozuyum der gibi gelip mahvedip gidiyorlar. Anlamak zor...
Anlıyorum sizi benzer hisler bende de var. Ben kendi kendime mutluyum en azından biri geliyor ve acı çekiyorum diye bazen bende düşünüyorum. Yalnız bunları biz engelleyemeyiz. Risk almadan olmuyor sonucta. Mecburuz risk almaya ve sonu kötü olduğunda en azından evlenmedim diyorum

Anlıyorum sizi benzer hisler bende de var. Ben kendi kendime mutluyum en azından biri geliyor ve acı çekiyorum diye bazen bende düşünüyorum. Yalnız bunları biz engelleyemeyiz. Risk almadan olmuyor sonucta. Mecburuz risk almaya ve sonu kötü olduğunda en azından evlenmedim diyorum
doğru ona ben de seviniyorum. Ya evlendikten sonra gorseydim gercek yüzünü diye teselli ediyorum kendimi. Umarim karsimiza bizi pisman etmeyecek ömür boyu mutlu edecek biri cikar :KK51:

Back
X