- 31 Ağustos 2015
- 492
- 138
- 103
- Konu Sahibi Sevdalumsun
Şehirli ayakta kalmak istiyorsa köylüye muhtaçtır. ....onlara destek olmaliyiz...bahçede kuruş etmeyen mal şehirde 3-4 lira böyle olmamalı. ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona ilginç bir durum. ..Yurt dışında fiyati iniyor bizde çıkıyo. .sebebi ortada değil mi..?bu arada mazotun fiyati da almis basini gitmisti. hatirlatma.
Pahalı. ..diyoruz ama yine alıyoruz. ...aracilarda basıyor fiyati....çay da mı işmiyahh
şaka şaka.biliyorum mevzu bu değil.
ah batının teknolojisi yerine ahlakını aldııkk..pis gavırlar.
ay pardon bu kileşin yeri başkaydı.
bence öyle şeydelim arkadaş haklı.![]()
Sizi tebrik ediyorum.....böyle olmalı ne olursa olsun. Yabanci ulkelerin Pazari olmayalım artık. ...Düşüncelerinizi takdirle karşılıyorum.keşke toplumsal bilinç gelişse...ben elimden geldiğince dikkat ediyorum matik deterjan etimatik kullanıyorum çayı Çaykur alıyorum çoğunlukla torkuyu tercih ediyorum Unilever ürünlerini uzun zaman oldu eve sokmayalı
Pahalı. ..diyoruz ama yine alıyoruz. ...aracilarda basıyor fiyati....
İşte bunu demek istiyorum neden Lipton alalım ki ...Çaykur varken ve diğer yerli malları Torku vs...Düşüncelerinizi takdirle karşılıyorum.keşke toplumsal bilinç gelişse...ben elimden geldiğince dikkat ediyorum matik deterjan etimatik kullanıyorum çayı Çaykur alıyorum çoğunlukla torkuyu tercih ediyorum Unilever ürünlerini uzun zaman oldu eve sokmayalı
Tamam kötü yerli ürünlerde var ama iyileri de var onları alabiliriz....
Evet .......evet......evet işte bunu diyorum en sevdiğimiz oyunculari koyuyorlar reklama en şefkatli .....yüreğimize dokunuyorlar aaaaaa bak yüzündeki ifadeye diyoruz....ne kadar gerçek .....Bunlara aldanmayalim artık uyanalim. ...tv de ki reklamları açıp izleyin bak yabancı sermayenin reklamları öyle can alıcı ki inanıyoruz oysa bizim ham madde..... bizim topraklarimizda yetişti diyo bir de utanmadan. ....yani aslında diyor ki senin topragindaki mali alıyorum. ...He Heeee....O kadar çok reklam yapıyorlr ki "lezzet diye hijyen diye"onları kullanınca kaliteyi yakaladım sanılıyor İnanın eltimde 4farklı markanın Çamaşır suyu var evinde ve çocuğu astım başlangıcı
Bravo evet evet evet bunu başlatalim.Aslinda burada yerli markalarin tadi iyi guzel/kalitel urunlerini konusabiliriz farkindalik yaratabiliriz
Mesela nutella yerine torku banada, banada gercekten cok lezzetli bence nutelladan güzel
Boyle boyle cok ornek vardir
İnanın tahmininde çok çok cok fazla faydası olurKullandığımız Ürünleri paylaşalım bir nebze faydası olur
Günaydın Sevdalumsun...söylediklerinden sonuna haklısın.birde fastfood gerçeği maalesef,ben hayatım boyunca bir kez bile o fastfood mekanlarına gitmedim.hem dini hem milli olarak gidilmemesi gerekiyor benceEvet .......evet......evet işte bunu diyorum en sevdiğimiz oyunculari koyuyorlar reklama en şefkatli .....yüreğimize dokunuyorlar aaaaaa bak yüzündeki ifadeye diyoruz....ne kadar gerçek .....Bunlara aldanmayalim artık uyanalim. ...tv de ki reklamları açıp izleyin bak yabancı sermayenin reklamları öyle can alıcı ki inanıyoruz oysa bizim ham madde..... bizim topraklarimizda yetişti diyo bir de utanmadan. ....yani aslında diyor ki senin topragindaki mali alıyorum. ...He Heeee....işliyorum
kaliteli ürün yapıyorum
. ....senin gibi enayi de satıyorum
diyo resmen.....ben de izleyici olarak aaaaaa benim fındığı kullanmış.
.....aaaaaa. ...benim çayı kullanmış
...aaaaaa. benim portakali kullanmis.....diye gidip alıyorum. ...hoooop yabancı sermayeye para gitti.
.....peki kim kazandı. ....ben para kaybettim
.....Üretici kaybetti.
.....benim topraklarımda yetisen ürün kimliğini kaybetti
....peki kim kazandı. ....Yabancı sermaye
......bizim de pek ala mis gibi meyve sularımiz var...onlarda en iyi bahcelerimizden toplanıyor. ....onları alalım. ....
Hayır. ...Hayır. ...Hayır işte öyle değil bence...para kimin cebinden çıkıyo. ...senin...benim...ötekinin ...herkesin. ....sen almazsak ben almazsam.....öteki almazsa.....herkes almazsa. ....o neden öyle bir mali piyasa ya sürsün ki işte ben onu demek istiyorum......bir ülke de vatandaş iyi yi güzeli bilir .....Düşünün evladını kötü bir şey yapıyo ne yaparsınız ona ceza verirsiniz. Bir şeylerden mahrum bırakırsınız. ....o da oturur düşünür. ..ve der ki hmmmmmCok guzel bir konuya deginmissiniz ancak tuketicilerin bireysel cabasi ile cozulecek birsey degil ne yazik ki.Ne yazik ki siyasi ve uluslararasi ekonomik konular da sozkonusu.Eger sozkonusu olmasa idi zaten ulkeye o mallara giremezdi ve hep yerli satilirdi degil mi?Moralinizi bozmak istemem ancak kesinlikle duzelmeyecek ve gunden gune daha da fazla yabanci urun goruyor olacagiz.
Artik turkce mekan ismi bile kalmadi diyebiliriz.Bireysel cabalar denizdeki damla gibidir.Zaten yasadigimiz dunyadaki sistemi sorgulamaya baslarsaniz ne demek istedigimi cok daha net anliyor olacaksiniz.Yeni Dunya duzeni olarak arastirma yaparsaniz az cok demek istediklerimi anlarsiniz.Fazla da birsey yazamiyorum hesabimi kitliyorlar.