- 31 Ağustos 2015
- 492
- 138
- 103
- Konu Sahibi Sevdalumsun
Toplumsal ahlakı olmayan bir ülkeden bahsediyorsunuz. Bana göre söylediklerinizin gerçekleşmesi imkansız.
Metro bekleme alanının hayal edin, ya da otobüs. Araç gelince herkes hurraaaa önce binmeye ve yer kapmaya çalışıyor. Aaa bu adam benden önce gelmişti demiyor kimse.
Hakkını savunmak ile uyanıklık yaparak başkasının hakkına tecavüz etmek karıştırılıyor.
Sosyal medyada hepimiz ağlayıp duruyoruz yok aylan bebek öldü, bebekler ölmesin, aman mülteciler vs vs.
Arkadaşlar, o batan botlara o insanları toplayanlar, onlardan fahiş fiyatlar alarak ihmalkarlık zincirinde ölmelerine neden olanlar kimler düşünsenize? Bizim insanımız. Ege'deki, Akdeniz'deki Türkler. Uyanık ve ahlaksız Türkler. Vicdansız insanlarımız. Paragöz insanlarımız.
Yani biz buyuz.
Sosyal medyada duyarlı kahramanlar ama gerçek hayatta sadece kendisini düşünenler.
Bakın tv ye baktığımda ana haberlerde ben de en az bir kez!! Gözlerim doluyor çok üzülüyorum. ....ama işte sorunun kaynağı belli...
Bu nu biliyorum peki siz oylemisiniz? Otobüse binerken...
Bence değilsiniz. ..
Ben öyle miyim?...
Değilim. Olamayız. ....
Bence buradaki farkındalık günden güne artan üyelerle artiyo. ...
Şunu farkında miyiz.....
Eskiden eğitim bu kadar onemsenmiyor du....Şehirde bu kadar okuma oranı fazla değildi. ...insanlar bilinclenmeye bu kadar aç değildi. ...
Farkında değiliz ama yavaş yavaş değişiyoruz....iyiye güzele doğru değişim başladı. ....
Bakın ben sizi tanımam siz beni tanimazsiniz ama bizi birbirimize bağlayan ortak değerlerimiz var o da ne biliyor musunuz...aynı memleketli olmak....biz birbirimizi egitebilecek güce sahibiz......
Biz kendi ayaklarımizin üzerinde durabilirsek herkesi o kuyudan kurtarabiliriz... ...