NEDEN KENDIMIZ OLAMIYORUZ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tatlianne20

Cennet Annesi♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
14.962
113.753
598
27
KV KC
Ya hep başkaları yönlendirmekte hayatınızı şunu yaparken bile korkarak yapmaktan her ne konu olursa olsun bir kere kendimiz olup bisi yaptik mi başkaları böyle bakmayın bana hep bişi yaparken bir insan bir arkadas seçerken kendiniz değil de korkarak çünki hep inanıp darbeler yiyip ne bilim sacmaladim ama içimden gelen bunların tabi anlamı var arkasında bir hikaye var ama neden var ışte ben kendim ne zaman olacam bilemiom

Hayat kendimiz olabilme mücadelesiyle geçiyor zaten. Yani bu bir sonuç değil süreçtir. Yolun sonuna değil yola odaklanın.

Tatlım beni ne kayınvalide nede kocam yönlendirebildi
(kv kc kastın onlar ise)

O yüzden boşandım ve hâlâ bekarım

Hiç bir zaman kişiliğin karakterin ve kendi doğrundan taviz verme...

Ne biçim yazmışsınız,
Translate çevirisi gibi

Tatlişko daha 4'te birini filan yaşamışsın hayatının. Şimdiye kadar yaptıkların seni mutlu etmediyse, bundan sonra mutlu olacağın gibi yaşa. Kendini başkalarından daha çok önemse.

Kusura bakmayın kızlar düzelttim yazımı dün sinirlerim biraz bozuktu ama iyiyim normal kendim üzülüp geçiyor ole o yüzden yaşamamış. Olabilirim

Valla anlamadim ,cumlenizin bir sonu var mi acaba?
Evinizin ayri oldugunu anladim sadece,hala da o evliligi yurutemiyor musunuz?

Anlayan var mı?Bu düzeltme yapılmış halimi?
Bunca şeye kv mi sebep yoksa eş mi?Anlayan anlatsa bir zahmet?

Canım benim gerçekten iki kere okudum.Aklını toparlayamıyorsun heralde çünkü çok karman çorman yazdıkların.Anlamaya çalıştığım kadarıyla şunu söyliyim,kulakları tıkayacaksın.Mutlu olmak istiyorsan her lafı ciddiye almayacaksın.Kendin için yaşa.İnsanlardan ne değişmesini bekle ne de anlayış.Gerçek dünya böyle bişey malesef.

Bu yazi diliyle insanlarla iletisim kuruyorsan kimse anlamiyordur derdini.
Biz karsinda degiliz mimiklerini gormuyoruz biraz daha net anlatsaydin anlar yardimci olurduk.

Konuları yazarken dönüp bi bakın ne yazdım ben diye? Hayır hepimizin beyni aynı çalışmayabilir yani. Ben mesela virgül,nokta olmadan birşey anlayamıyorum.

Şuraya bir özet geçin bari konu sahibi, yazdıklarınız hiç anlaşılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…