Neden kilitlendim. 2 gun kadinlar klubune giremedim . Neden.

Hakaret etmiş, içerik silmiş, polemiğe girmiş, geyik yapmış olabilir misiniz?

Şu nedenle aldığınız ceza diye başlayan mesaj gelmedi mi size?

İki kere banlandım, o mesaj bana da gelmedi. Sordum Mune'ye gelmesi lazımdı dedi. Bakalım hayırlısıyla 3.de görürüm heralde :)
Mesaj gelmeyenleri not ediyorum, sebebi araştırılacak, sizi de not edeyim domacica:KK66:

_______

Hahhhhhhhhg bu msj dan dolayimi

Evet o mesajınızdan dolayı banlandınız, üyeye inanmamış olabilirsiniz, konuların sahte olduğunu düşündüğünüzde yorumların altındaki K.İ.B butonuna basarak yönetime bildirmelisiniz.

Mesaj gelmeyenleri not ediyorum, sebebi araştırılacak, sizi de not edeyim domacica:KK66:

_______

Evet o mesajınızdan dolayı banlandınız, üyeye inanmamış olabilirsiniz, konuların sahte olduğunu düşündüğünüzde yorumların altındaki K.İ.B butonuna basarak yönetime bildirmelisiniz.
mune yanlis anlamazsaniz bazi uyeler tek mesajla geyikten banlanirken bazilari 3-4 mesaj yazdigi halde 'kiblenmelerine ragmen' banlanmiyor.
bunun hikmeti nedir?

mune yanlis anlamazsaniz bazi uyeler tek mesajla geyikten banlanirken bazilari 3-4 mesaj yazdigi halde 'kiblenmelerine ragmen' banlanmiyor.
bunun hikmeti nedir?
Hemen söyleyeyim, o banlanan üyeler daha önce konu dışı geyikten uyarı almıştır, diğerleriyse ilk defa uyarı almıştır, konu dışıda ilk uyarı verildiğinde banlanılmıyor, sadece ikaz niteliğinde uyarı veriliyor, üye yeniden konu dışı yazarsa bu sefer banlanıyor.

Back
X