Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nedenini merak ettim.
Araştırmacı gençlik bir olayı daha çözdüBüyük ihtimalle Üvey baba kabusu konusuna yaptığınız 'Hahahhhhhg' yorumu yüzünden .
Şu nedenle aldığınız ceza diye başlayan mesaj gelmedi mi size?
Mesaj gelmeyenleri not ediyorum, sebebi araştırılacak, sizi de not edeyim domacicaİki kere banlandım, o mesaj bana da gelmedi. Sordum Mune'ye gelmesi lazımdı dedi. Bakalım hayırlısıyla 3.de görürüm heralde :)
Hahhhhhhhhg bu msj dan dolayimi
mune yanlis anlamazsaniz bazi uyeler tek mesajla geyikten banlanirken bazilari 3-4 mesaj yazdigi halde 'kiblenmelerine ragmen' banlanmiyor.Mesaj gelmeyenleri not ediyorum, sebebi araştırılacak, sizi de not edeyim domacica
_______
Evet o mesajınızdan dolayı banlandınız, üyeye inanmamış olabilirsiniz, konuların sahte olduğunu düşündüğünüzde yorumların altındaki K.İ.B butonuna basarak yönetime bildirmelisiniz.
Hemen söyleyeyim, o banlanan üyeler daha önce konu dışı geyikten uyarı almıştır, diğerleriyse ilk defa uyarı almıştır, konu dışıda ilk uyarı verildiğinde banlanılmıyor, sadece ikaz niteliğinde uyarı veriliyor, üye yeniden konu dışı yazarsa bu sefer banlanıyor.mune yanlis anlamazsaniz bazi uyeler tek mesajla geyikten banlanirken bazilari 3-4 mesaj yazdigi halde 'kiblenmelerine ragmen' banlanmiyor.
bunun hikmeti nedir?