- 7 Kasım 2014
- 303
- 57
- 38
- 33
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
-
yarın gidicem doktora da etrafımdaki hamile bayanlar hep almış amaalmak şart mı ki :)
konuştun mu doktorla
herkes almaz diye biliyorum
canım bak taşlanırsın burda haaa :)yarın gidicem doktora da etrafımdaki hamile bayanlar hep almış ama((
hele destur millet 24 de almaya başlıyor14 haftalık hamileyim ve hala kilo almadım aksine verdim 48 dim şu an 47 yim çok korkuyorum neden alamıyorum kilo((((
aksine hiç bulantı kusma yok rahat geçiyor hamile gibi bile hissetmiyorum yani doktora gecen hafta gittim herşey yolunda dedi ama ben ne bilim korktumcanım kusman çoksa normal kilo almaman ,zayıflayan bile çok.bende 2 kilo aldm bulantım olmadığı halde :)
kilo almak biraz yapı meselesi,belki kendin çok hareketlisindr
yok hiç bulantım olmadı bu güne kadar rahat geçiyo yani aslında minyon tipliyim ondan mı acaba:=)daha bulantilarin yeni bitmis olmali yada bitecek 7-14hafta lar bulanti olur sende olmadi mi 20.haftada baslarsin kilo almaya ama bunyeye gore de degisiyo bende cok almamistim kilo
korkulcak bişi yok cnm yapınla alakalı o zmn ,doktorun bi sorun olmadığını söylüosa daha ne istiosn kilo almamışsn işte :) :)aksine hiç bulantı kusma yok rahat geçiyor hamile gibi bile hissetmiyorum yani doktora gecen hafta gittim herşey yolunda dedi ama ben ne bilim korktum
yok hiç bulantım olmadı bu güne kadar rahat geçiyo yani aslında minyon tipliyim ondan mı acaba:=)
İlk ayla kilo vermenin bulantı kaynaklı normal olduğunu söylerler ama senin normalde de kilon azmış. Yiyemiyor musun neden ne?14 haftalık hamileyim ve hala kilo almadım aksine verdim 48 dim şu an 47 yim çok korkuyorum neden alamıyorum kilo((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?