Şair burda ne demek istiyor acaba
Geyik yapmak yasak ve tehlikelidirŞair burda ne demek istiyor acaba
Bunu sen her konu açtığında biz de soruyoruz.Tipimle alakalı mi hoslanmiyorlar ? Bide dün merdivenden yere düştüm rezil oldum kız arkadaşım iyi misin dedi
Benden de Andrea Denver hoşlanmaz, boşver be canımHoslandigim etkilendigim kişiler hoslanmiyor
Sizler daha ilk sayfada konu dışına çıkıyorsunuz Merve, ayrıca üye gerçek mi değil mi diye teyit alındı, kabul ediyorum konuları tuhaf, üniversiteli biri için de anlatım tarzı kötü cidden ama her şey bir yana kural kuraldır değil mi ablacımGüzel ablam konu komole geyik değil mi ama ya
Sema222 rica ediyorum sizde anlatmaya çalıştıklarınızı karmaşık hale getirmeyin, siz biliyor anlıyor olabilirsiniz ama üyeler aklınızdan geçenleri bilemez, konularınıza hakim olmadıkları için de içeriklerinizde ne anlatmak istediğinizi bilemez, 24 yaşında erişkin gibi değil 9 yaşında çocuk gibi yazıyorsunuz, lütfen tekrar rica ediyorum trollüyormuşsunuz gibi bir algı oluşturmayın.Tipimle alakalı mi hoslanmiyorlar ? Bide dün merdivenden yere düştüm rezil oldum kız arkadaşım iyi misin dedi
İyi demis agzina saglik, selam söyleTipimle alakalı mi hoslanmiyorlar ? Bide dün merdivenden yere düştüm rezil oldum kız arkadaşım iyi misin dedi
gerçek mizah gerçekten de yüksek IQ'ya sahip insanların yapabileceği bir şey ve sen bunun kanıtısınTipimle alakalı mi hoslanmiyorlar ? Bide dün merdivenden yere düştüm rezil oldum kız arkadaşım iyi misin dedi
neden sizden hoşlanmadıklarını düşündünüz? teklif eden mi yok ?Tipimle alakalı mi hoslanmiyorlar ? Bide dün merdivenden yere düştüm rezil oldum kız arkadaşım iyi misin dedi
Sizce neden?Teklif eden yok.
Hm okTeklif eden yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?