- 11 Aralık 2018
- 43.134
- 268.032
- 598
- Konu Sahibi Nazlican333
Amortismana göre hesaplama şeklini yukarıda anlatmış bir arkadaş.ya buna daha düzgün bir çözüm bulunması lazım. devlet yarın öbür gün gerçek enflasyon şiştikçe kafasına göre resmi rakamı daha da küçük gösterebilir. o zaman ev kirası enflasyonu diye bişey çıkartılsın, amortismanı bilmem nesi, zamanı, yılı, çevredeki rekabet vs işin içine giren parametrelerle bir formül geliştirilsin ona göre kiralar belirlensin.
ben istiyorum ki kimse mağdur olmasın kimse çakallık da yapmasın. bunun doğrusu her iki tarafı da memnun edecek ölçüde anlaşmaktır. anneannemin ev sahibiyle zam muhabbeti öyle oluyorev sahibi diyor ki senin gönlünden geçen ne... bizimki diyor ki şu ama sen ne düşünüyorsun?
keşke herkes böyle anlaşsa. valla nereye gidiyoruz anlamış değilim iyice saldılar ülkenin ipini, sonumuz son değil o kesin.
Evin emsal satın alma bedeli / 240
500 binlik bi evin kirasının 2 bin olması demek. Yani senin bölgene göre yorum yaparsam evkada 2000 lira kira vermen gerekir ki kiracıların işine gelecek bir hesaplama yöntemi olmaz bu sanıyorum.