Neden kötü insanlar hep beni buluyor?

Son actigin konunu okuduktan sonra sana mustehak diyorum. Sen, insanin dusmanima bile vermesin diyebilecegi bir kisisin.
Senin kadar kotu, fesat dusunen, insanlarin kotulugu icin planlar yapan birini kim niye sevsin? Sen, senin gibileri cekiyorsun iste, ne bekliyordun ki? Once donup aynaya bakacaksin, sonra baskalarini yargilayacaksin.

Acaba kotu insanlar neden hep seni buluyor acaba?? Bunu gercekten derince dusunmelisin

Insanlar kotu degil senin icin fesat kizimm

soru: Neden kötü insanlar hep beni buluyor?
cevap: çünkü Allah iyi insanları sizin şerrinizden koruyor

Son düzenleme:
sen insanlıktan nasibini alamamışken neyi bekliyorsun...?
nesin ki neyi bekliyorsun?

Son düzenleme:
Gercek olduguna hic inanmiyorum ! Oturdum isim yokmus gibi konularini okudumda allah askina samsunda unv okuyorum diyosun,trabzonda abimler diyosun,ama oncesinde sen samsunda okurken trabzonda seni tehdit eden mi her neyse o ahmet falan dedigin seni seven cocuk var ailen trabzonda,e sen tatilde ucakla degil otobusle gidiyosun samsundan nereye ucuyosun sen yaa ? Git baska isler pesine dus insanlar vakit ayirmis oturup kacirilan kizlar hakkinda bi de akil vermisler sana yardimci olmuslar ! Hayatta herseyle dalga gecilmez oyle !

neden hep kötüler beni buluyor demeden önce ben ne kadar iyiyim, iyi olmayı başarabiliyorum demek daha mühim.
insan önce kendine bakacak , zaten bunu yaparken çevresini eleştirecek zamanı da pek olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…