Neden kötü insanlar hep beni buluyor?

kemanci55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
98
1
26
Samsun
Merhaba arkadaşlar
Kaç gündür beni düşündüren bir konu var
Ben 18 yaşındayım çoğunuzun benden büyük olduğunu varsayarak size danışmak istiyorum
Sorun şu ki benim karşıma hiç düzgün insan çıkmıyor!
Bu zamana kadar beni seven daha doğrusu sevdiğini söyleyenler oldu ama...
Birisi beni telefonla sürekli rahatsız etti diğeri de eni kaçırmakla tehdit etti
Ben bu insanlara asla yüz vermedim
Kim verir ki!
Bir tek kişinin beni gerçekten sevdiğini düşünmüştüm
Olmadı o kadar üzdü ki beni...
Benden sonra başka bir kızla çıkmaya başlamıştı
Sonra onla da ayrılmış
Geçenlerde öylesine bi bakayım duvarına facebookta dedim
Bana yazdığı şiirin aynısını paylaşmış duvarında
Yani bana yazılan o şiir o kıza da verilmiş
Bu kadar alçak bir insan işte!
Kim bilir bana yazdığını söylediği o şiir benden önce kaç kıza verilmiştir...
Ben mi düzgün insanları bulamıyorum yoksa onlar mı beni buluyor
Anlayamıyorum ki...
Şu an tek istediğim okulumu bitirip öğretmen olmak
Benim artık erkeklere güvenim kalmadı ailem ilerde kimi isterse onunla evleneceğm
Sonra da hayatımı çocuklarıma adayacağım
İşte ruh halim...
İşte kafamda planladığım geleceğim...

şu anda bu planları yapmak için o kadar erken ki , zaman geçicek hayatına başka insanlar giricek kimisi iyi olucak kimisi kötü olucak , bun ların hepsi senin hayatında birer tecrübe olarak kalıcak,

sen şimdi dediğin gibi okuluna odaklan zamanı gelince illaki istediğin gibi birisi çıkar karşına şu an senin hayatına giren insan senin yaşıtlarında olduğunu varsayarsak çocuk diyebiliriz çünkü erkekler bayanlardan daha geç olgunlaşıor bu yüzden kendindeki olgunluğu karşındaki erkekte bekleme

zamana bırakarak sen kendine geliştirmeye bak sana değer verecek biri elbet çıkacaktır karşına

Yorum yapmadan geçemedim ...
En ummadığın en umutsuz olduğunda yüreğinden geçirdiğin kadar güzel insanlarla karşılaşırsın ... zamanı gelince çok güzel çıkar karşına
Önemli olan o kötü dediğin insanlara karşı ayakta durmak :)

canım benim sakın böyle düşünme. ailenin sana bulduğu insanın doğru insan olduğunu nereden bileceksin, onun seni aldatmayıp mutsuz etmeyeceğini nereden bileceksin? yaşın daha küçük önüne kim bilir kimler çıkacak. elbette seni seven de seni mutlu edebilecek olan da ama herkese olduğu gibi seni üzebilecek, aldatabilecek olan da çıkacak.. senin tek yapman gereken önüne çıkan insanları hemen hayatına sokmamak! önce onları iyice tanımalı, vakit geçirmeli, sevgilerinden gerçekten emin olursan hayatına sokmalısın. haketmeyeni, değişik davrananları, bir şeyler sakladığını hissettiklerini hayatına sokmamalısın böylece üzülmezsin. onlara ve kendine zaman ver

yaşın küçücük minikcik senin tatlım sanki 50 yaşındaki hanım teyze gibi konuştum ama öyle.
insanları güvenilir güvenilmez diye ayırmamak lazım ilk önce.
ama önünde katrilyonlarca vaktin zamanın var şimdiden bunları düşünüp psikolojini bozma, aksina sağlam dimdik ayakta dur kelek insanları gördükçe.!
zamanla göreceksinki sen hayata karşı dimdik durdukça enerjini pozitif tuttukça hayat sana istediğin hediyeleri sunacaktır!

çok teşekkür ederim çok haklısınız
ama benim ilerde gülümseyerek anlatabileceğim bir çocukluk aşkı yada lise aşkı yok
hep üzüldüm hep üzdüler sorun bende mi anlamıyorum ki
arkadaşlarımla bile dertleşirken ''vah kadersiz arkadaşım''demelerinden çok üzülüyorum
gerçekten ben kadersizmiyim

daha çok gençsin, dur bakalım, hemen genelleme yapma gördüğün iki örnekle. sana vah kadersiz arkadaşım diyen arkadaşlarının kafa yapılarını anlayamadım. sen kadersiz falan değilsin, bilakis, mükemmel bir meslek okuyorsun, ileride pırıl pırıl bir öğretmen olacaksın, öğrencilerin olacak, zaman geçtikçe insan ilişkileri hakkında tecrüben artacak. seçimlerini çok iyi yapacaksın. ben seni şanslı bile gördüm. mesleğine dört elle sarıl

Niye kadersiz olacakmissin sekerim, 18 yasindasin daha , hayat karsina daha kimleri kimleri karsina cikartacak. Burda belirtmeden gecemicem, ben 25 yasindayim ama seninle ilgililenenlerin sayisi manyak olsalar da benimle su yasima kadar ilgilenenlerden toplam olarak daha fazla :)

Bu yasta niye bu kadar karamsarsin, hayat guzel, bosver takilma boyle seylere. Okuluna git, arkadaslarinla gez, degisik aktivitelere katil, okul hayatinin tadini cikar :) Boyle abuk subuk seylere kafani takip hayati kendine zehir etme kuzum, zamani gelince herkesin karsisina kismeti cikiyor, merak etme :)

Bu arada arkadaslarin hangi zihniyette yasiyor ben de cozemedim, niye kadersiz olacakmissin ? Elin, ayagin, kafan saglam, ne guzel meslegin de varmis daha ne sans istiyorsun ? Daha ne kadar sansli olabilirsin ?

Slm canım bende seninle aynı yastayım ve böyle dengesiz insanlar çok gördüm. Bu devirde doğru düzgün bir insanı bulmak da zor bence. Sorun karsındaki insanda bence,, seni haketmiyormuşş. Üzülmeye bile değmez.. Hayatında basarılar dilerim arkadasımm :))

O kadar tuhaf ki :) Yasin getirdigi hisler bunlar diye düsünüyorum, ben de yasli degilim topu topu senden 7 yas büyügüm ama... :)

Söyle bir 23 24 leri buldugun zaman aslinda 18 yasin ve sonrasinin dengesiz bir sürec oldugunu anlayacaksin. 20 yasindayken seninle ayni konu basligini ben de acabilirdim :) Neden hep kötü insanlar beni buluyor?
Öte yandan düsündügün zaman, burada bir sürü kadin her gün hikayesini paylasiyor. Ve pek cogu da eslerinden dert yakiniyor. Demek ki dogru insani bulmak o kadar da kolay degil, hatta dogru insani buldum diyenler bir bakiyorsun ki 10 yil sonra, bitti diyor, beni aldatti ya da gecinemiyoruz diyor. O yüzden 18 yas hayiflanmak icin biraz erken :) Bunu bilirsen, daha pozitif bakabilirsin hayata.

Karsina binbir türlü insan cikacak, kimisi acitacak, kimi kiracak...Belki de bir sonraki insan dogru insan olacak senin icin, bilemezsin.

Sana tavsiyem, derslerine yogunlasman ve dilegin ögretmenligi gerceklestirmeye cabalaman. Ask gelir seni bulur zaten.

Diger yandan, illa herkesin bir lise aski olacak diye bir sey yok ki :)
Ben esimi 21 yasinda iken tanidim :)

yaş 18, şu an düşünmeniz gereken öncelikli şey eğitiminiz olmalı.
siz okulu bitirip öğretmen olun. evleneceğiniz kişiyi kendiniz seçme becerisine sahip olursunuz o zamana kadar, ailenize bu seçimi neden bırakacaksınız ki?

acele etmenize gerek yok.
duygusal ilişkilerde kısmet işi de var. aradığınız zaman doğru kişiyi bulma ihtimali pek yok. bunları şimdi düşünmeyin.

''Gülümseyerek hatırlanan ilk aşk'' bir genelleme, bir klişe hatta bir film repliği bence.
Elbette ilk aşkı mutlu sonla bitenler mevcut ama 'başarısız bir ilk aşk' daha gerçekçi.
Sen yaşının verdiği duygusallıkla şimdi umutsuzsun ama dünyanın iyi - kötü dengesi
üzerine kurulduğunu idrak etmene biraz daha var.

Ayrıca sana iyi bir haberim var, akıllı bir kız olduğunu düşünüyorum ve şimdi sana acı
veren bu tarz şeyleri ileri de tecrübe olarak adlandıracaksın. Seni sen yapan değerler
olarak sana dönecek. Yeter ki acıların yüzünden hayata küsme ( küssen de çabuk barış )
ve yaşadıklarını hep sorgula. İleride iyi ki yaşamışım o zamanları bile diyeceksin iddia ediyorum.

18 yaşında birine göre fazla aceleci ve karamsarsınız
Bence şu an sadece okulunuza yönelin, meslek sahibi olmaya bakın
Şimdiden düzgün birini bulamadım diye ağlamak yerine ayaklarınızın her daim yere sağlam bastığına emin olun

Aşk sevgi adı her ne ise öyle isteyince bulunmaz
Nasip kısmet, birgün hiç ummadığın anda o gelir seni bulur

Bucümleyi kurduğun sürece, kötü insanlar gelip seni bulmaya devam edecektir...
Çekiyorsun çünkü...Bu cümleyi kurarak, enerji blokajlarını negatiflikle dolduruyorsun...
Çekim yasası diye bir gerçek var..Bunu kabul edelim...

Daha henüz 18 yaşındasın hayatında neler neler olacak Allah bilir.Şimdiden bu kadar plan kurman hele ki böyle ümitsizce kendine yaptığın haksızlık olur

bunu kendine sor! senden kaynaklanıyor kötü insanlar iyi insanlarla yapamazda ondan.

Valla 34 sayfalık user listesi seni gördüğü yerde boğabilir ki bu şu an itibariyle.Evet kötü insanlara denk geliyorsun ama acaba suç kimde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…