Yurtdışında insanlar biraz daha duygulardan uzak oluyor nedense böyle oluyorlar
Daha çok çalışmak akşamları da içkili bir yerde günü dağıtmak
Yani böyle olan tanıdıklarımdan yola çıkarak yazıyorum.
Bu da maalesef ki evliliklerini bitirmeye kadar gidiyor.
O yüzden arkadaşım bence siz bir yolunu bulup buraya gelin
Çünkü buradaki hayat mücadelesi daha az insanlar daha mutlu
Duygusallık daha fazla
Yok gelemiyorsanız...Dışarıda iş arkadaşı ,odanızda eş olacaksınız gibi görünüyor.
''mutsuzum, cunku senin hayatta basarili olamayacagindan supeheleniyorum, sende bir isik goremiyorum. Basarili olma ihtimalin oldugu icin evlendim ama oyle gorunmuyor dedi. Soka girdim bu cumleleri duydugum icin arkadaslar''
soka girmeniz cok normal cunku benim karsimda da boyle beyni sulanmis, agzindan cikani duymayan bir insan boyle konussaydi ben de soka girerdim
bu nasil bir laftir ya...
sizin egitiminizin ya da kariyerinizin esinizin sevgisiyle ne gibi bir alakasi olabilir ki?
esiniz calisiyor mu yoksa okuyor mu???? o da Turk mu?
kendisi okul konusunda sizden cok daha basarili mi da boyle konusuyor?
birbirinizi severek mi evlendiniz bunu da merak ettim canim?
sizi seviyorsa boyle seyleri aklindan bile gecirmesi cok sacma yani sizin dersinizle, gelecekteki konumunuzla huzurunuzun mutlulugunuzun ne alakasi var?
ben soyle soyleyeyim, tek alakasi ''para''.
esiniz parayi cok seven biri oldugu icin mi boyle konusuyor yoksa...
okulunuzdaki pozisyonunuz ne kadar iyiyse o kadar cok para kazanirsiniz cunku paradan kastim bu...
ayrica esiniz staj isi bulmanin ya da asistan olmanin ne kadar zor oldugundan haber var mi?
bu isleri kolay mi zannediyor bilmiyorum yani...
Insallah kendinizi mutsuz etmeden bunu basarirsiniz. Bunu soylerken bu sizi mutsuz edecektir anlaminda soylemiyorum. Demek istedigim, arada bir denge tutturmayi ihmal etmeden bunu yapmaya calisin. Yazdiginiz gibi vasat bir insan oldugunuzu hic sanmiyorum. 4 ustunden 3.5 ortalama herkesin harci degil, ama esiniz dahi olunca ister istemez onunla kiyasliyorsunuz kendinizi.Simdi kendimi ona uydurmaya ,onun istedigi kisi olmaya ugrasiyorum.
Evet, esim her ne kadar paraya onem vermedigini soylese de ben de sizin gibi dusunuyorum. Suanda calisma iznim olmadigi icin para kazanamiyorum, sadece para harciyorum. Okul masraflarim, yasam masraflarimiz vs vs. Su anda herhangi bir sekilde eve 100 dolar bile getirebilseydim, para kazanabiliyor olacaktim. Bana bu laflari soylemeden once bir kere daha dusunecekti. Zaten para kazanabilmek, bu ulkede bi yerlere gelebilmek, kendi ayaklarim uzerinde durabilmek, esimden asagi kalmamak icin master'a basladim. Hep duyuyorum etraftan. Erkekler guclu kadinlardan cok da hoslanmazlarmis. Ben iyi bir maas ile is buldugumda, ekonomik ozgurlugumu kazandigimda, yarin bir gun baska ulkelere is seyahatlerine gittigimde bu durum acaba onu cok mu mutlu edecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?