• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden?neden? neden? Ihanet×ihanet

Herkesin size karsi bu kadar tepki gostermesinin sebebi sadece mal varligini vermek istememek mi? Vazgecseniz susacaklar mi? Ben aldatilip bu kadar haksiz duruma dusmenizi hic anlayamadim.
Siz de fazla naif olabilir misiniz? Hala daha 3 sene olmus hayatinizi eski es ve ailesi yonetiyor. Psikologa gitmenize laf etmisler birakmissiniz, tatile gitmenize laf etmisler diye kendinizi kotu hissetmissiniz. Yahu kim o insanlar? Sizin hayatinizda neden etkileri var su an? Onlar 1 anlatiyorsa siz 5 anlatin. Magdur olan ve hakli taraf sizsiniz, neden suclu gibi susuyorsunuz? Ozur dileyerek soyluyorum ama bosanma asamasinda bu duruma gelmenize biraz da kendi durusunuz sebep olmus. Siz sessiz kaldikca daha cok uzerinize gelmeye devam edecekler.
Hayir. Onlar hakkinda hep kotu konustugum konusunda ailesini ikna etmis bir sekilde. Bu onun hirsi. Mal konusuna da duskunlerdir zaten.
Beni o ve ailesi etkilemiyor. Mahkeme sureci etkiliyor. Mahkemeyi yaniltmasinlar istiyorum. Cunku haklarimi sadece hukuk yoluyla aramaya calisiyorum.
Durusu kabul ediyorum. Disli degilim. Ama hukuk elimi kolumu bagliyor. Vicdanim da agir geliyor. Yapma senden cikar bi sekilde diyorum. Bu tavrimdan mutlu olmadigimi, ne yapmam gerektigimi bilmedigimi burada cok yazdim. Konuyu acma sebebim de odur.

O kAdar ispatınız varken rezil etmeliydiniz onu.Ben inanıyorum çok güzel olucak her şey.Eviniz ,ortak paranız,Yada ortak bırıkımınız varmıydı?Senın şu anda mal davası dedıgın seyın ıcerıgı nedir?
Bircok seyi allah a havale etmekle yanlis mi yaptim ben? Nasil rezil edebilirim? Yapmayi istiyorum ama aklima birsey gelmiyor asla. Evet hem mal hem nakit olarak yatirimlarimiz var. Takilarda duruyor.

Madem isyerinizde hakkinizda ileri geri konusup ekibinizin bile gozunden dusurdu sizi o goruntuleri tum calisanlara maille gonderseydinizde bizimde icimize su serpilseydi pis ahlaksiz adam biraz mahcubiyet olmali insanda.
Ozel hayat ihlalinden hapis riski oluyor oyle. Bir de ne bileyim ne de guzel aldatilmisim bakin demek benim onurumu zedeliyor.

benim yasadıklarım daha farklıydı ama kendi adıma ögrendiğim sey kendimi ne olursa olsun savunmak oldu. ben de aynı sekilde siz gibiydim kimseye anlatmadım, çirkefleşmedim, elimde fırsat olmasına rağmen kötülük yapmadım. Sonuç ben kötü oldum. ve sonunda zarar vermekten çekinmedim her fırsatta kendimi savundum stratejik davrandım intikamımı da aldım hatta ve benim kendi kendimi savunamamammıs asıl etkileyen bunu fark ettim. ben daha kendimin arkasında durmamısım ki. eğer elinizde ona zarar verme fırsatınız varsa çekinmeyin. tabi ona zarar verirken kendiniz zarar görmeyin, mesela o video sonrasında özel hayat ihlali olarak size döner. ben o dönemde Allah'ım elime bi fırsat ver ondan hakkımı alayım diye dua ediyordum ve cidden de fırsat önüme gelmişti. ve geri döndüğümde sunu da gördüm anlatılanlardan bana yasatılan seylere vesile olan kim varsa daha beterini yasamıslar. hatta gelip kendileri anlattı sonrasında.

bu olaylardan uzaklasmak için yeni seylere baslayın bence. yeni bir is, spor, yeni bir hobi, yeni bir dil, yoga her sey olabilir. gününüz farklı farklı yerlerde geçsin ve bu konuyu acmayın bahsetmeyin yok sayın.
Yeni bircok sey sigdirdim hayatima.
Ama intikam konunuzu cok merak ettim. Nasil duanizda ki hakkinizi alabildiniz?

Ozel hayat ihlalinden hapis riski oluyor oyle. Bir de ne bileyim ne de guzel aldatilmisim bakin demek benim onurumu zedeliyor.
canım aslında anlatsan kimse senden video beklemezdi, ama ilk anlatan sen olamazdın zaten profesyonel ortamda, işte çirkefler kazanıyo her yerde, madem işten de olmuşsun bari gitmeden 1 2 kişiye anlatsaydın onlar herkese yayardı :D ama işte sana faydası olmaz ç ünkü adam yüzsüz utanmaz ki

canım aslında anlatsan kimse senden video beklemezdi, ama ilk anlatan sen olamazdın zaten profesyonel ortamda, işte çirkefler kazanıyo her yerde, madem işten de olmuşsun bari gitmeden 1 2 kişiye anlatsaydın onlar herkese yayardı :KK70: ama işte sana faydası olmaz ç ünkü adam yüzsüz utanmaz ki
Soyleyecek cok sozum var da hepsi bogazimda dugum...

bir de ben bu insana nasıl değer verdim bunca zaman nasıl görmedim böyle biri olduğunu diye düşünüyor insan değil mi
O kismini atlattim sanirim. Artik oyle dusunmemeye calisiyorum. Yoksa evlilik boyunca yaptigim tum aptal fedakarliklarim, hizmetlerim,cabalarim aklima geliyor boguyor beni. Tek istedigim birsey olsun ve biz ne yaptik neler yasattik bu kiza desinler. Allah sonradan vicdan verir mi bilmem.

farkına varırlar mı bilmem ama ben adına karma, ilahi adalet vs ne denirse densin bu tarz şeylerin illa ki bir yerden çıkacağına inanıyorum, ama beklemekle de olmaz çünkü sen hayatlarına müdahil değilsin olsa bile duyma şansın az, o yüzden en çok kendine efor harca bu süreçte senin mutluluğunu, başarını görmeyi en çok düşmanların hakediyor ;)

farkına varırlar mı bilmem ama ben adına karma, ilahi adalet vs ne denirse densin bu tarz şeylerin illa ki bir yerden çıkacağına inanıyorum, ama beklemekle de olmaz çünkü sen hayatlarına müdahil değilsin olsa bile duyma şansın az, o yüzden en çok kendine efor harca bu süreçte senin mutluluğunu, başarını görmeyi en çok düşmanların hakediyor :KK66:
Izin verdikleri kadar tutunmaya calisiyorum hayata. Disina cok cikarmiyorlar hemen bir mudahale. Ama guclu gorunuyorum. Buna dikkat edebiliyorum en azindan. 😊Dilerim ilahi adaleti gorme sansim olur. Dilerim allah ta bunu gormeye hakkim oldugunu dusunur.

Izin verdikleri kadar tutunmaya calisiyorum hayata. Disina cok cikarmiyorlar hemen bir mudahale. Ama guclu gorunuyorum. Buna dikkat edebiliyorum en azindan. 😊Dilerim ilahi adaleti gorme sansim olur. Dilerim allah ta bunu gormeye hakkim oldugunu dusunur.
siz hala aynı şehirde mi yaşıyorsunuz? ve küçük bir yer mi

Ben mahremiyetten yana oldugum icin cevreme anlatmiyorum ve onun yaptiklarini ben anlatirken utaniyorum. Onlar da etrafa bizim oglan aldatmis diye anlatmiyorlar ki. Ben cift karakterliymisim, psikolojik sorunlarim varmis disaridan cok naif cok kibar olduguma bakmasinlarmis evde kan kusturmusum, ogullari da dayanamamis artik. Boyle anlatiyorlar ve anlata anlata kendileri de inanmis kendi yalanlarina. Ihanetin adi asla gecmiyor. Beni rezil ettiler tum cevreme .

Niye sustunuz, naiflik de kibarlık da, iyilik de, saygı da hak edene; ciddiyim bu hayat böyle.
Ben karşıma çıkan insanların edepsizliğine baka baka "Edebi" değil "Edepsizliği" öğrendim arkadaşım, nitekim edebi bilirim, edepsizi de nasıl susturacağımı bilirim. Bu dediğim taşlanır burada muhtemelen ama bir başkasının konusunda da demiştim, kız sürekli iftiraya maruz kalıyordu kayın ailesinden ve dedim "At iftirayı, kralını at, kralını konuş, utana sıkıla, beni bilirsin tanırsın diye diye vur iftiranın gözüne bi tattır bakalım aynı aşla" diye.

Yapacaklarınız belli, yayacaksınız çevreye denk geldiğinde, lafı açıldığında "Yetti artık benimki de can" diye, aldatmasından girip farklı eğilimleri olduğundan, komşusuna hallendiğinden girip genç kızlara kadar insanların peşine takıldığından, evlilik içi tecavüzünden girip dayağından çıkacaksın arkadaşım ne varsa öyle başa böyle tarak diye.
Zaten benim bu dediğimi de yapma, vicdanın yüreğin kaldırmaz da bari hakkın olan kadarını yap anlat, ya sana ters bir şey diyene "Oğullarının şerefsizliğini kapamak için ne yapacaklarını şaştılar, utanmasalar kadını yatağa gül dökerek yatırdım, adamın da donunu ben sıyırıp üzerine ittirdim diyecekler, pess, pess. Ben onlar gibi gvt olamadım, ondan psikolojisi bozuk diyorlar bana, onların normali komşularına hallenmek" diyecek çat çat söyleyeceksin arkadaşım. Gözünüzü seveyim ezdirmeyin kendinizi elaleme, lafsa laf, gerekirse de "Beni az buçuk tanır bilirsin, onlara inanmayı tercih ediyorsan zaten senin kumaşın da bellidir, oh iyi olmuş bu boşanma bana, kim dostmuş kim sansar hepsini biir bir döktü ortaya" diyip ittiri çekeceksin kim varsa.

Hakkını biliyorsun, neyin ne olduğunu görüyorsun, dik dur ya, dimdik.
Yüz yok ki yüzlerini eğsinler, onların şu yaptığından ben utandım boynumu eğdim amma o bile onlara yaradı, ulen tükürsem suratlarına işlemez bunların" diyeceksin. De. Ağzını aç, de. Bunun acısı susarak çıkmaz, aç ağzını rahatla, içine içine sustukça hasta olursun.

Bir de ne bileyim ne de guzel aldatilmisim bakin demek benim onurumu zedeliyor.

Dee ayy, ben olsam var ya bir nalına bir mıhına, bir kendime bir oraya vura vura ritim tutar davul çalarım.
"Ne ailemde gördüm, ne duydum, ne bilirim, hiç aklıma gelmedi. Hiç... İnsan eşim dediğine konduramıyor ya, kondurabilir misin? Eh haliyle komşularıma atlamadığım için, atlayan bir kocam olabileceğine ihtimal veremedim işte, nasıl bir aptalsam ben de." deyin yahu.

Dee ayy, ben olsam var ya bir nalına bir mıhına, bir kendime bir oraya vura vura ritim tutar davul çalarım.
"Ne ailemde gördüm, ne duydum, ne bilirim, hiç aklıma gelmedi. Hiç... İnsan eşim dediğine konduramıyor ya, kondurabilir misin? Eh haliyle komşularıma atlamadığım için, atlayan bir kocam olabileceğine ihtimal veremedim işte, nasıl bir aptalsam ben de." deyin yahu.
ben de bunu zor yoldan öğrendim, işyerinde bazı zerzevatlar mobbing yapmaya kalktı, tembeller akılları sıra benden iş gizleyip öne çıkacaklar, ilk baş asil kadın oldum kimseye bir şey söylemedim, sonra güvendiklerime anlatmaya başladım konuyu, en son bi baktım herkes benim tarafıma geçmiş, cidden böyle insanlar karşısında sendeki edep sadece sana zarar veriyor

Niye sustunuz, naiflik de kibarlık da, iyilik de, saygı da hak edene; ciddiyim bu hayat böyle.
Ben karşıma çıkan insanların edepsizliğine baka baka "Edebi" değil "Edepsizliği" öğrendim arkadaşım, nitekim edebi bilirim, edepsizi de nasıl susturacağımı bilirim. Bu dediğim taşlanır burada muhtemelen ama bir başkasının konusunda da demiştim, kız sürekli iftiraya maruz kalıyordu kayın ailesinden ve dedim "At iftirayı, kralını at, kralını konuş, utana sıkıla, beni bilirsin tanırsın diye diye vur iftiranın gözüne bi tattır bakalım aynı aşla" diye.

Yapacaklarınız belli, yayacaksınız çevreye denk geldiğinde, lafı açıldığında "Yetti artık benimki de can" diye, aldatmasından girip farklı eğilimleri olduğundan, komşusuna hallendiğinden girip genç kızlara kadar insanların peşine takıldığından, evlilik içi tecavüzünden girip dayağından çıkacaksın arkadaşım ne varsa öyle başa böyle tarak diye.
Zaten benim bu dediğimi de yapma, vicdanın yüreğin kaldırmaz da bari hakkın olan kadarını yap anlat, ya sana ters bir şey diyene "Oğullarının şerefsizliğini kapamak için ne yapacaklarını şaştılar, utanmasalar kadını yatağa gül dökerek yatırdım, adamın da donunu ben sıyırıp üzerine ittirdim diyecekler, pess, pess. Ben onlar gibi gvt olamadım, ondan psikolojisi bozuk diyorlar bana, onların normali komşularına hallenmek" diyecek çat çat söyleyeceksin arkadaşım. Gözünüzü seveyim ezdirmeyin kendinizi elaleme, lafsa laf, gerekirse de "Beni az buçuk tanır bilirsin, onlara inanmayı tercih ediyorsan zaten senin kumaşın da bellidir, oh iyi olmuş bu boşanma bana, kim dostmuş kim sansar hepsini biir bir döktü ortaya" diyip ittiri çekeceksin kim varsa.

Yüz yok ki yüzlerini eğsinler, onların şu yaptığından ben utandım boynumu eğdim amma o bile onlara yaradı, ulen tükürsem suratlarına işlemez bunların" diyeceksin. De. Ağzını aç, de. Bunun acısı susarak çıkmaz, aç ağzını rahatla, içine içine sustukça hasta olursun.
Ya nasil keyifle okudum yazinizi. Keske bu surecte sizin bu durusunuzun 1/10 u bende olsa dedim. Ama burada da tam anlatamiyorum sanirim. Konu eziklik ya da ozguvensizlik degil. Ciddi bir firma da 5 yildir mudurluk pozisyonunda calistim. Bana bagli 150 kisi vardi. Bunlar gunumuz sartlarinda ozguvensiz asla olmaz. Ama bu tarz konular alistigim seyler degil.Ben ne yapmam gerektigini bulamiyorum. Mesela birsey yapiyor, bunun karsiliginda ne yapilir ki diyorum aklima gelmiyor. Ve bu konuyu konusabildihim cevremde oyle. Tek aklimiza gelen bunu dava dosyasina ekleyelim. Ornegin bir arkadasim o goruntuleri kadinin abisine yolla yanina birakma dedi. O gazla Cok yapmak istedim ama cevremde kime sorsam ya cekerde vurursa kardesini ya da kocani o zaman vicdanin seni oldurur sen kaldiramazsin dediler. Yapamadim. Ama biliyorum ki goruntuler onlarda olsa ohoooo..
Bir diger anlatamadigim konu da bana direkt sorulmuyor arkadan konusulanlar. 3.-4. kisilerden geliyor. Onlarda konuyu bilenler. Bana konuyu acsalar zaten soylerim ama durup dururken ya ben var ya cok guzel aldatildim demek onurumu zedeliyor ya agzima variyor sozcukler de dilimdeyken sesim icime kaciyor. Bu istemsiz.
O nun ailesi sever giybeti. Bir konunun kulaktan kulaga yayilmasi inanin 5 dk. Ama benim ailem disindaki sulalem bile neden bosandigimi bilmez. Yani sebepleri konusulmaz es arasinda ozeldir diye. Sen bu karari verdiysen haklisindir derler ve o surecte arkanda dururlar. Durusmalarimda bile tum sulalesi salona girerken benim ailem ozel konularini acamaz utanir rahat olsun diye salona girmez.
Belden asagi vurma da ustalar cunku bu konularda tecrubeliler. Ben sulalemde bosanani birakin aldatilan ilk kisiyim. Hepsi mutludur.
Ya caresizim iste. Onlar gibi olmamak uzere yetistirildik. Kiramiyorum bir anda. Ben de insanim ya neleri neleri haykirasim var. Ama o dedikleriniz ben de oturmuyor. Cok sahte duruyor.Doktugum ter yasadigim sıkıntı cabasi.
o dediklerinizi soyleyebilmem icin birinin bana sormasi gerek.
Tamam simdi yapicam desem ilk adimim ne olmali? Nereden baslamaliyim burada ki yazilanlari okuduktan sonra dusunuyorum ama beynim mavi ekran.

Ya nasil keyifle okudum yazinizi. Keske bu surecte sizin bu durusunuzun 1/10 u bende olsa dedim. Ama burada da tam anlatamiyorum sanirim. Konu eziklik ya da ozguvensizlik degil. Ciddi bir firma da 5 yildir mudurluk pozisyonunda calistim. Bana bagli 150 kisi vardi. Bunlar gunumuz sartlarinda ozguvensiz asla olmaz. Ama bu tarz konular alistigim seyler degil.Ben ne yapmam gerektigini bulamiyorum. Mesela birsey yapiyor, bunun karsiliginda ne yapilir ki diyorum aklima gelmiyor. Ve bu konuyu konusabildihim cevremde oyle. Tek aklimiza gelen bunu dava dosyasina ekleyelim. Ornegin bir arkadasim o goruntuleri kadinin abisine yolla yanina birakma dedi. O gazla Cok yapmak istedim ama cevremde kime sorsam ya cekerde vurursa kardesini ya da kocani o zaman vicdanin seni oldurur sen kaldiramazsin dediler. Yapamadim. Ama biliyorum ki goruntuler onlarda olsa ohoooo..
Bir diger anlatamadigim konu da bana direkt sorulmuyor arkadan konusulanlar. 3.-4. kisilerden geliyor. Onlarda konuyu bilenler. Bana konuyu acsalar zaten soylerim ama durup dururken ya ben var ya cok guzel aldatildim demek onurumu zedeliyor ya agzima variyor sozcukler de dilimdeyken sesim icime kaciyor. Bu istemsiz.
O nun ailesi sever giybeti. Bir konunun kulaktan kulaga yayilmasi inanin 5 dk. Ama benim ailem disindaki sulalem bile neden bosandigimi bilmez. Yani sebepleri konusulmaz es arasinda ozeldir diye. Sen bu karari verdiysen haklisindir derler ve o surecte arkanda dururlar. Durusmalarimda bile tum sulalesi salona girerken benim ailem ozel konularini acamaz utanir rahat olsun diye salona girmez.
Belden asagi vurma da ustalar cunku bu konularda tecrubeliler. Ben sulalemde bosanani birakin aldatilan ilk kisiyim. Hepsi mutludur.
Ya caresizim iste. Onlar gibi olmamak uzere yetistirildik. Kiramiyorum bir anda. Ben de insanim ya neleri neleri haykirasim var. Ama o dedikleriniz ben de oturmuyor. Cok sahte duruyor.Doktugum ter yasadigim sıkıntı cabasi.
o dediklerinizi soyleyebilmem icin birinin bana sormasi gerek.
Tamam simdi yapicam desem ilk adimim ne olmali? Nereden baslamaliyim burada ki yazilanlari okuduktan sonra dusunuyorum ama beynim mavi ekran.
benim bi ortak arkadaşım vardı o şahıslarla, bir türlü kasıtlı yaptıklarını kondurmak istemiyordu ben de bir gün şey dedim "sana herhalde şöyle anlatıyolar: biz çıplaktık o da çıplaktı yer kaygan olduğundan tamamen istemeyerek üstüne düştük" sen de buna inanıyosun dedim, durumun saçmalığı yüzüne vurulunca o bile utandı beni susturmaya çalıştı :KK70:

benim bi ortak arkadaşım vardı o şahıslarla, bir türlü kasıtlı yaptıklarını kondurmak istemiyordu ben de bir gün şey dedim "sana herhalde şöyle anlatıyolar: biz çıplaktık o da çıplaktı yer kaygan olduğundan tamamen istemeyerek üstüne düştük" sen de buna inanıyosun dedim, durumun saçmalığı yüzüne vurulunca o bile utandı beni susturmaya çalıştı :D

Back
X