Neden neden

• Konu Sahibi Konu Sahibi WWEE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nankörlüğün tedavisi olsaydı keşke. Ben de aynı soruyu soruyorum kendime sürekli . Ne oldu?

Bu nedenle ekstrem durumlar olmadikca insandan cok hayvana yardim ederim inanin bir insan hayvana yardim ediyorsa insana kat kat yardim eder ki cok ettim ama senelerce sabah aksam evimde olan insanlardan bile nankorluk disinda bir sey gormedim. Agladim uzuldum... kimseye fazla guvenmemek lazim .

Huyumda yok. Bayılıyorum iyilik yapmaya herkesi candan görmeye. O kadar canım dediğimden de nankörlük görünce canım yanıyor. Anlayamıyorum. İçim acıyor

bencil kelimesi hafif kaciyor insanlar zivanadan cikmis

O zaman çok ta kızmamak lazım..sonuçta yaradılış demek mi gerekiyor karşımızdakine..

Hayır yaratilisimizda iyi ve kötü huylarımiz mevcuttur hangisini kullanacağımız kendi secenegimizdir nitekim insan dünyaya imtihan için gönderilmiştir amaç olabildiğince az hata ve çok dogruyla ahiret yolculuğuna çıkabilmek :)

Çünkü bir sınavdayız ve bu sınavdan kalma sebebimiz nefsimiz olacak.

Bu yüzden üzülmemek için yaptığınız her şeyi Allah rızası için yapın. Böylece insanı aradan çıkarmış olursunuz ve rızasını kazanmak istediğiniz güç ne iyiliği ne de kötülüğü unutacak değil.

Çünkü bir sınavdayız ve bu sınavdan kalma sebebimiz nefsimiz olacak.

Bu yüzden üzülmemek için yaptığınız her şeyi Allah rızası için yapın. Böylece insanı aradan çıkarmış olursunuz ve rızasını kazanmak istediğiniz güç ne iyiliği ne de kötülüğü unutacak değil.
Doğru söylüyorsunuz. Söyledikleriniz içimi rahatlattı

Doğru söylüyorsunuz. Söyledikleriniz içimi rahatlattı

Ben de çok üzümtü yaşadım bu yüzden. Biri imdat dese hemen koşarım bu huyumu değiştiremedim çok uğraştım yok olmuyor.
En son bu yolu buldum. Ben allah rızası için yapıyorum, kullarıyla işim yok diyorum.
Rahatlamanıza sevindim

Ben de çok üzümtü yaşadım bu yüzden. Biri imdat dese hemen koşarım bu huyumu değiştiremedim çok uğraştım yok olmuyor.
En son bu yolu buldum. Ben allah rızası için yapıyorum, kullarıyla işim yok diyorum.
Rahatlamanıza sevindim
Teşekkür ederim

Back
X