neden normal bi sekilde yorum atamiyoruz?

Burası hayatın ta kendisi tatlım.
Neş'e, keder, huzur, öfke...
Rengarenk... cıvıl cıvıl...
KK vazgeçilmez yapan da bu değil mi?
Doğal, içten, samimi...
Hepinizi Seviyorum kızlar, İyi ki varsınız...

nasıl mı değiştirelim ,kabullenmeyebiliriz mesela.Biri bu tarz bir yorum yaptığı zaman tepkimizi gösterebiliriz.Aman nasıl olsa bana bişey demiyor kavgayı seyredeyim,birgün bana bişey derse nasıl olsa lafımı söylerim oturturum diye düşünmeyebiliriz.Bu tarz yorumların altına bakıyorum nerdeyse 10 kişi beğenmiş.İnsan içinde hakaret aşağılama bulunan bilmeden bir insanın karakteri,namusu hakkında yapılmış yorumları nasıl beğenir ki.Neyini beğenir yani.Zaten bu yorumları yapanlar bir avuç kişi.Çoğu zaman yöneticiler bile bunlara konunun içinden uyarı yapıyor.Herkes tarafından tepki görürlerse belki biraz kendilerini düzeltme yoluna giderler.

buldum ya konuyu .arkadaşım birşey dememeiş ki sana amann sende yani.bana neler dendi burda yani ne yapayım herkes kendini belli eder çokda ciddiye almamak lazım net ortamı en nihayetinde .belki 12 yaşındaki bir çocukla yazışıyorsun ben bazen böle düşünüyorum veledin biri benle dalga mı geçiyor diye yani öle yorumlar var ki.

Tepkimizi göstersek nolacak ? Hiçbir şey... Ban yer birkaç gün. Sonra yine burada. Yani değiştiremeyiz. Kabullenmek ve ya kabullenmemek değil konu. Düzen bu. Dünyanın kanunu bu. Sırf burası değil. Her yerin kanunu bu. Bazı şeyler sana kırıcı gelsin ve ya gelmesin kabullen ve ya kabullenme , fark etmez. İnsanları değiştiremeyiz. Düzeni değiştiremeyiz. Ya şuan bu konuya 100 kişi yorum yaptıysa. 100 Farklı kafa demek bu ... Düşünebiliyor musunuz ?Bu demek ki siz mesela ; kırmızı +siyahı seviyorsunuz. Ben de sizle ortak olarak kırmızı+siyahı seviyorum ama ayrıyetten mor da seviyorum diyelim. Hatta üçüncü bir kişi, kırmızı+ mor u seviyordur, sizinle ve benimle siyahta anlaşamaz. Vs vs ... Kaldı ki, bu 100 kafanın ruh halleri var bir de. Herkes dengeli olmak zorunda değil, dengesizler de var.
Mesela ben bugün kırmızıyı seviyorum diye, yarın sevmek zorunda mıyım ? Hayır. O yüzden burdaki yorumları kabullenmek ve ya kabullenmemek, tepki ve ya sessizlikle değiştiremeyiz. Düzen bu.

demekki dertleri az mı acaba..:44:
şundan diyorum,
(istemeden)öyle meşgulumki derdimle yada lerim le.
bu tip takip vs ve benzeri aklıma gelmiyor hiiiç

Sevgili kk üyesi.. Benim sinirlenmemi anlayamadığınızı yazmışsınız.. O üyenin yaptığı yorumu gözden geçirmediniz mi? Kimse kimseye hakaret etme hakkına sahip değil.. Embesil ne demek?! Tabiki tepki verecektim.. Ne yapmamı emrederdiniz? Oturup alkış mı tutsaydım hakarete? Ben üstüme düşeni yapıp müdahale ettim.. Benim arkamdan atılıp tutulsa , kimse gıkını çıkarmasa benim de zoruma giderdi.. Empati istiyorsunuz ya hani, budur empati.. İnsanlık namına oturup da olmadığına inandığımız birşeyi ciddiye alıp akıl mı vermemiz mantıklı olan? Bazen sizleri anlamak mümkün değil.. Boş zaman kaybını ne çok seviyorsunuz şaşkınım..

benimde şahit oldugum belli başlı üyeler var yorumları resmen iğne gibi batıyor canını acıtıyor insanın ama sonra bakıyorum ceza almışlar.Herkes aynı şeyi savunacak diye bir şey yok ben baska bi yerınden görürüm diğeri baska bi yerinden görür bakış açılarımız değişir konu sahibi içinde cok yardımcı olur bu durum ama görüyorum ki bazıları illa kendı düşüncelerinin dogru oldugunu inatla yazıyorlar karşı cıkan biri olunca hemen savunmaya geçiliyor sonra karşılıklı polemik sonra BANN

ama şunu farkettim 2 yıldır üyeyim buraya bazı arkadaslarda bir farkındalık yaratma durumu var ...yaptıgı yorumlarla güya herkesten farklı şeyler düşünüyor farklı yaşıyor falan aslında onun öyle olmadıgını sadece hayalınde olmak ıstedıgı kısıyı gercek hayatta degılde sanal ortamda anlık yasadıklarını düşünüyorum

naçizane fikrim bu dur benim

Arkadaslar genel olarak actim konuyu ben ya nerelere getirmissiniz yine. Öbür konudaki kisiyle alakali acmadim lütfen bütün yorumlarimi okuyun daha sonra fikir üretin. O üyeye orda cevabimi verdim zaten. Uzatmayin tamam

bazen çok kırıcı olabiliyorlar gerçekten
ama şöyle düşünelim bazılarının evinde bazılarının işinde bazılarının arkadaşlarıyla problemi var
sanalda kendileri de jarz ediyorlar
böyle insanlar fazla durmaz eminim ondan takmayın

duygu sana gelince dün konuna defalrca baktım
ben üstünde görmeyince yorum yapamam ama bende olsma farklı resimler suncaktım
yemekti aştı derken uğraşamadım
elbiseni beğenmemiş olabilirler hatta farklı altarnetiflerde sunmuşlar
yani tane kötü varsa 5 tanede iyi var :)

öyle insanları boşver

imza ; adunul :)

Bence derdin büyüğü küçüğü olmaz, üslup güzel olduktan sonra her türlü yoruma açık olmalıyız. Aynen ilk mesajlarımda erkek ilan edildiğim gibi :))))

Dert dedimde, kendimce büyük bir derdim var korkudan açamıyorum :)) Kalabalık grubu gördüm buraya yazıvereyim iki satır.

Yeğenimin aşkımın bir yaş pastası. Var mı butik pasta yapan, tasarım yapan yer diyeceğim. Yürrü git bu dert mi denecek, taşlanacam diye korkudan yazamıyorum. İlgili yerlere açtım cevap gelmedi. Bir yer buldum son kararımı verdim akşam görüşmeye gideceğim ama olaki yaptırdım mükemmeldi dersiniz, tavsiyelere açığım. Gülmeyin harbi dert edindim.

Son düzenleme:

biraz önce kendin söyledin işte derdin büyuğü küçüğü olmaz diye ama bir derdim var a acsaydın mesgul edecektın yanı bazı cevreler öyle diyecektı ama ben yardımcı olmak ısterım sana istanbulsaysan

Tabiki cnm herkesin begenmesi gerekmiyor zevkler ve renkler tartisilmaz. Benim derdim o degil iste örnek verdim ordan begendi begenmedi fark etmez söyleme tarzlarina takiyorum. Tabiki herkes kendi fikrini söyleyecek buna laf yok ama dedigim gibi cümlelerimizi kurarken dikkatli kurmamiz gerektigini düsünüyorum. Konuyu yine farkli yerlere cektiler zaten oradaki yorum atan kisiye yönelik actim gibi yorumlar atan olmus. Bu zamana kadar öyle cok abartilacak üzülecegim yorum almadim ama baska konularda cok sIk görür oldum. Hani sanki millet firsat bekliyo gibi aa biri konu acsada saldiriya gecsek gibi. Ne kadar meyilli bi toplumuz kavga, gürültü cikarmaya?! Bu yapimiz yüzünden kavgalar, trafikte bicaklanma olaylarimiz cogaliyor.

evet evet istanbul'dayım , bekliyorum tavsiye :))

Cnm ben konuyu kapatmasi icin madamikse mail attim her an kapanabilir yani. Iistanbulda degilim ama bizim dügün pastamizi yaptirdigimiz yer güzeldi. Dur bakayim bulayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…