neden normal bi sekilde yorum atamiyoruz?

Duygus57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2010
818
22
118
slm kizlar,
kk ya konu actigim zaman yada yorum istedigim zaman bazi konularda tabiki olumlu yada olumsuz yorumlar olucak ama neden bazi kisiler burda olumsuz yorumlarini kirici olarak yapmak zorunda? hayir dertleri ne? tanimam etmem burdaki arkadaslari ama neden saygili bi sekilde yapamiyorlar yorumlarini?
sinir oluyorum öyle kirici sekilde yorum yapan arkadaslara.. ben bi konuda hemfikir degilsem veya birseyi begenmediysem ya hic yorum atmiyorum yada hani kötü yorum yaparken yinede kirici olmamaya bakiyorum.. hayret bisey ya

Canım birçok insanın üye olduğu bir platform da elbette ki türlü türlü insan profili var.
Herkes aynı şeyi düşünüp, yapmıyor haliyle.

Son düzenleme:
bunun farkindayim ama bana göre böyle kisilerin karakterindede bi bozukluk var

Canımsın ya ne güzel de söylemişsin.az önce embesilin biriyle tartıştım bende.edepsiz yaa bilip bilmeden o koca burnunu her şeye sokuyo.bide bu sitede gördüğüm bir şey daha var.bazıları çok bilmiş bilmiş yorumlar yazıyolar.sanki dünyayı onlar yaratmış gibi.aksini söyleyincede deliriyolar.onların bildiği olacak yaa...terbiyesizler.böylelerinin bence bu güzel sitede barınmasını doğru bulmuyorum.ya kimine derler sen fake sin bilmem ne.yahu ha fake olsa ne olacak.ne biliyon fake oldğunu belki gerçek.sen gerçekmiş gibi yorum yap yani ne olmuş insanlık vazifeni yerine getir ne gerek var bir ton dır dır edip de gereksiz yorumlar yapmaya!!!

aynen... konu actim bugün abimin dügünü icin abiye nasil diye resim ekledim.. yorum atanlarin hic biri begenmedi.. tamam herkesin begenmesine gerek yok zaten fikir almak icin koydum oraya fikir danismak icin.. güzel güzel begenmedim dedi herkes hani fikir vererek yada ne bilim ya söyleyis tarzi düzgün olan cevaplar aldim.. ta ki en son yorumu atan hanimefendiye gelene kadar.. sinirlerim zipladi.. alayci bi tavirla yorum atmis.. ya sanane ben begendim fikir almak icin koydum begenmiyosan gec git yorum atma yada herkese katiliyorum de ne alay eder gibi sacma sapan yorum atiyosun dimi?! yoook anacim... buraya fikir danismaya konu acmaya korkuyorum ters cevaplar alinca

aynen... konu actim bugün abimin dügünü icin abiye nasil diye resim ekledim.. yorum atanlarin hic biri begenmedi.. tamam herkesin begenmesine gerek yok zaten fikir almak icin koydum oraya fikir danismak icin.. güzel güzel begenmedim dedi herkes hani fikir vererek yada ne bilim ya söyleyis tarzi düzgün olan cevaplar aldim.. ta ki en son yorumu atan hanimefendiye gelene kadar.. sinirlerim zipladi.. alayci bi tavirla yorum atmis.. ya sanane ben begendim fikir almak icin koydum begenmiyosan gec git yorum atma yada herkese katiliyorum de ne alay eder gibi sacma sapan yorum atiyosun dimi?! yoook anacim... buraya fikir danismaya konu acmaya korkuyorum ters cevaplar alinca

aynen... konu actim bugün abimin dügünü icin abiye nasil diye resim ekledim.. yorum atanlarin hic biri begenmedi.. tamam herkesin begenmesine gerek yok zaten fikir almak icin koydum oraya fikir danismak icin.. güzel güzel begenmedim dedi herkes hani fikir vererek yada ne bilim ya söyleyis tarzi düzgün olan cevaplar aldim.. ta ki en son yorumu atan hanimefendiye gelene kadar.. sinirlerim zipladi.. alayci bi tavirla yorum atmis.. ya sanane ben begendim fikir almak icin koydum begenmiyosan gec git yorum atma yada herkese katiliyorum de ne alay eder gibi sacma sapan yorum atiyosun dimi?! yoook anacim... buraya fikir danismaya konu acmaya korkuyorum ters cevaplar alinca.. zevkler ve renkler tartisilmaz !! herkesin fikri de ayni olmak zorunda deyil.. saygili bi sekilde muhabbetimizi edemiceksek ne anladik bu isten buraya yazmaktan

Sana denk gelen istisna diye düşünüyorum.. Evet o yorumu şimdi gördüm ve haklısın.. Ancak bir konuda kesinlikle katılmıyorum sana.. Bir konuda hem fikir değilsen beğenmediysen yorum atmamak.. İlla yorum yazmak için çoğunluk gibi düşünmek gerekmiyor.. Ayrıca burada bir kaç kişi var takip ettiğim dışarıdan bakınca kırıcı gözükse de aslında amaç kırmak değil.. İnsan içinden geldiği gibi yorum yapamayacaksa (saygı çerçevesinde ) ne işi var bu forumda? Yapı meselesi... Herkesi kırmamak için küçük kelime oyunları yapsaydık ohooooo herkes oyuncu olur çıkardı.. Yapmacıklık olurdu hep.. O zaman birlik olmanın paylaşım yapmanın ne anlamı var?

Sana gelince ... Kendi konunda yapılan yorum sinirine dokunuyor, sen de gidip başka konuda o üye hakkında hakaret yazıyorsun!! Ne ayıp ne terbiyesizlik..! Bilip bilmeden yorum atan bir insan olsa , bilinçli bir insan olmasa kimse o beğenileri vermezdi ona.. Kimse çok bilmişlik yapmak için yorum yazmaz.. Kendisi neyi savunuyorsa, neyi gerçek biliyorsa onu yazar.. Senden daha akıllıca yorumlar gördüğün için sanırım çok bilmiş ilan ediyorsun onları.. Üye hakkında hakaretli konuşan SENi neden barındırıyorlar sitede acaba ???? Fake olsa ne olacak demişsin.. Sen duygularının sömürülmesinden hoşlanıyor olabilirsin, uydurma şeylere zaman harcamaya bayılıyor olabilirsin.. Ancak bizim vakitlerimiz DEĞERLİ....! O fake konuya zaman harcayacağımıza, gerçekten ihtiyacı olan, yardım bekleyen birine zaman ayırabilirdik diye kızıyoruz anladın mı????!

çok çok hakılısınızzz bayanlarrr :) bazıları var kii ön yargıyla davranıyorlar. ya zaten insanın derdi var oraya konu açmışlar. konuyu başka yere taşıyorlar hey Allah'ım ya. neyin derdini yapıyorlar anlamıyorum ki neyin kafasını tribini yaşıyorlar. inanlar zaten kendilerini biliyorlar bunun yanında yardım edeceklerine edepsiz edepsiz davranıyorlar. hatası varsaa düzeltin diye yardım beklerkennn. o yorum yapanlar içine ediyorlarr mantıklı bişey düşünüp yazsalar hadi neyse. onlara ne _? sanki dedi kodu yapan bütün mahalle kadınlarıı o yorum yapan kişilermiş gibi. annesi değilsin babası değilsin burada kimse kimseyii tanımıyor. kimse kimsenin de akrabasıda değil bilemeyiz. yapacaklarsa adam akıllı yorum yapsınlar ya bu ne biçim kendini bilmezlik cahillikkk.. cahillik okumakla düzelmez. kişilikten gelen bir şey o hanii bir insan oturp kalkmasını bilmiyorsa ona cahil gözüyle bakıp cahillik diyorlar ya. bir insan toplum içinde sanalda da olsa edepsiz ve kırıcı bir şekilde yorum yapıyorsa ben onada cahill derim. ya onlar benden kat kat büyükkk. hanii genel olarak hep gençleri cahill olarak görüyorlar ya. o kendini bilmeyenler cahill asıl. Bende 16 yaşında bir genç kızım hatalrım olmuştur olmadı değil. ama bazı kadınlar var kii bii geçmişe dönüp baksalr bizden çok hata yapmıştırlar. hatırlamak işlerine gelmezz tabiiii...

arkadaşım bu konuyu açman iyi olmuş sen açmasan ben açacaktım inan
elbette herkes aynı fikirde olamaz zaten olsa bu trtışma platfrmunun anlamı kalmaz
ama fikrimiz uymuyor diye hakaret de edemeyiz olumsuz yorum yapmaya karşı değilim seviyesiz yorum yapmaya karşıyım

Açıkcası bu kadar şeyi alıntı yapmak hiç istemezdim ama ağlayanbulutlar arkadaşı tanımam etmem diğerini de tabi.Ama burda ki ağlayanbulutlar a çıkışınızı hiç beğenmedim.hemen merak edip okudum konuyu,diğer arkadaş resmen ithamda bulunmuş,hiç hoş bir itham değil hem de.Kim olsaa aynı tepkiyi verir ve sinirlenir,ağlayanbulutler derdim var köşesinde gelmiş derdini anlatmış,gerçek ya da değil,ne gerçekliğini ispatlayabilirsin ne de sahte olduğunu.Yapacağın tek şey varsa öyle bir durumda empati kurup derdini paylaşmak yada bir şekilde ona yardım etmek olur.Hani gerçekten sana samimi gelmedi arkadaşın derdi,bunu başka türlü ifade edersin ya da ilgilenmezsin konuyla olur biter.Tepkisi yerinde ve o tür şeylerle alakalı bir konuya da gelmiş tepkisini yazmış.Bu kadar sinirlenip köpürmenizi ...inanın anlayamadım..

Son düzenleme:
ben onun yazdigini daha yeni gordum bile,simdi sikayet ettim,Gereken yapildi!(cok tesekkürler.) Ben o konuda kirici degildim hic,kirici halimi gormemis,cok cok nazikce dusuncemi yazdim.
Onun dedigi hastalik,milyonda bir,:) Birinde olur ,cok iyi biliyorum. Meraklarini burda gidermeye calisiyor.Her konusu baska bir felaket.Bana verdigi cevaptan,kapasitesi,yasi,egitimi vsvs belli,
onun icin sikayet etmeden once cevap bile vermedim:)

:2:
bence siz o yorumu yanlış anladınız. ben okudum o konuyu. ince bir espriydi bence.

Buraya bu tarz konular çok açılır oldu ...
Ama oysaki hiçbir çaresi yok bu derdin.
Kendi kendinize takmamayı öğreneceksiniz bu kadar basit.

valla bulamadım diğer arkadaş sana ne yazmış nereye konu açmıştın merak ettim doğrusu

Yanlış anlamayın da eski konunuza baktım :)
Siz , kötü yorum görmemişsiniz.
Onun için kalkıp buraya konu açıyorsunuz , size biri kalkıp "yazıııık, çok trajikkkk, yaşın kaç 0-6 filan mı?" şeklinde konuşsa siz insan hakları mahkemesine başvurursunuz.
O konunuzdaki bayan çok güzel esprili bir yorum yapmış :) Bence çok sıcak.
Kalkıp deseydi, "bu ne be ? Ne biçim zevkiniz var anlayamadım, kendinizi palyançoya mı benzeteceksiniz ?"
napacaktınız ?
Ki böyle yorumlar yapanlar gerçekten var ... Bence alışın.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…