Canımsın ya ne güzel de söylemişsin.az önce embesilin biriyle tartıştım bende.edepsiz yaa bilip bilmeden o koca burnunu her şeye sokuyo.bide bu sitede gördüğüm bir şey daha var.bazıları çok bilmiş bilmiş yorumlar yazıyolar.sanki dünyayı onlar yaratmış gibi.aksini söyleyincede deliriyolar.onların bildiği olacak yaa...terbiyesizler.böylelerinin bence bu güzel sitede barınmasını doğru bulmuyorum.ya kimine derler sen fake sin bilmem ne.yahu ha fake olsa ne olacak.ne biliyon fake oldğunu belki gerçek.sen gerçekmiş gibi yorum yap yani ne olmuş insanlık vazifeni yerine getir ne gerek var bir ton dır dır edip de gereksiz yorumlar yapmaya!!!
Canımsın ya ne güzel de söylemişsin.az önce embesilin biriyle tartıştım bende.edepsiz yaa bilip bilmeden o koca burnunu her şeye sokuyo.bide bu sitede gördüğüm bir şey daha var.bazıları çok bilmiş bilmiş yorumlar yazıyolar.sanki dünyayı onlar yaratmış gibi.aksini söyleyincede deliriyolar.onların bildiği olacak yaa...terbiyesizler.böylelerinin bence bu güzel sitede barınmasını doğru bulmuyorum.ya kimine derler sen fake sin bilmem ne.yahu ha fake olsa ne olacak.ne biliyon fake oldğunu belki gerçek.sen gerçekmiş gibi yorum yap yani ne olmuş insanlık vazifeni yerine getir ne gerek var bir ton dır dır edip de gereksiz yorumlar yapmaya!!!
slm kizlar,
kk ya konu actigim zaman yada yorum istedigim zaman bazi konularda tabiki olumlu yada olumsuz yorumlar olucak ama neden bazi kisiler burda olumsuz yorumlarini kirici olarak yapmak zorunda? hayir dertleri ne? tanimam etmem burdaki arkadaslari ama neden saygili bi sekilde yapamiyorlar yorumlarini?
sinir oluyorum öyle kirici sekilde yorum yapan arkadaslara.. ben bi konuda hemfikir degilsem veya birseyi begenmediysem ya hic yorum atmiyorum yada hani kötü yorum yaparken yinede kirici olmamaya bakiyorum.. hayret bisey ya
Sana denk gelen istisna diye düşünüyorum.. Evet o yorumu şimdi gördüm ve haklısın.. Ancak bir konuda kesinlikle katılmıyorum sana.. Bir konuda hem fikir değilsen beğenmediysen yorum atmamak.. İlla yorum yazmak için çoğunluk gibi düşünmek gerekmiyor.. Ayrıca burada bir kaç kişi var takip ettiğim dışarıdan bakınca kırıcı gözükse de aslında amaç kırmak değil.. İnsan içinden geldiği gibi yorum yapamayacaksa (saygı çerçevesinde ) ne işi var bu forumda? Yapı meselesi... Herkesi kırmamak için küçük kelime oyunları yapsaydık ohooooo herkes oyuncu olur çıkardı.. Yapmacıklık olurdu hep.. O zaman birlik olmanın paylaşım yapmanın ne anlamı var?
tsk ederim yorumun icin... ama demek istedigimi tam anlamamissin galiba canim.. benim demek istedigim yorum atmak var yorumcuk atmak var.. yani yorum atiyorsanda kirici sekilde yapmak zorunda deyilsin.. "kusura bakma canim ben begenmedim" var, alay eder gibi "zevkin cok kötü begenmedim var"
yani kisiye yönelik saldiri gibi bisey oluyo..demek istedigim bu.. yoksa herkesin yaptigi yoruma, herkesin fikrine saygim var.. sadece yazma, söyleme tarzi seviyeli olmali diye düsünüyorum
Sana denk gelen istisna diye düşünüyorum.. Evet o yorumu şimdi gördüm ve haklısın.. Ancak bir konuda kesinlikle katılmıyorum sana.. Bir konuda hem fikir değilsen beğenmediysen yorum atmamak.. İlla yorum yazmak için çoğunluk gibi düşünmek gerekmiyor.. Ayrıca burada bir kaç kişi var takip ettiğim dışarıdan bakınca kırıcı gözükse de aslında amaç kırmak değil.. İnsan içinden geldiği gibi yorum yapamayacaksa (saygı çerçevesinde ) ne işi var bu forumda? Yapı meselesi... Herkesi kırmamak için küçük kelime oyunları yapsaydık ohooooo herkes oyuncu olur çıkardı.. Yapmacıklık olurdu hep.. O zaman birlik olmanın paylaşım yapmanın ne anlamı var?
Sana gelince ... Kendi konunda yapılan yorum sinirine dokunuyor, sen de gidip başka konuda o üye hakkında hakaret yazıyorsun!! Ne ayıp ne terbiyesizlik..! Bilip bilmeden yorum atan bir insan olsa , bilinçli bir insan olmasa kimse o beğenileri vermezdi ona..Kimse çok bilmişlik yapmak için yorum yazmaz.. Kendisi neyi savunuyorsa, neyi gerçek biliyorsa onu yazar.. Senden daha akıllıca yorumlar gördüğün için sanırım çok bilmiş ilan ediyorsun onları.. Üye hakkında hakaretli konuşan SENi neden barındırıyorlar sitede acaba ???? Fake olsa ne olacak demişsin.. Sen duygularının sömürülmesinden hoşlanıyor olabilirsin, uydurma şeylere zaman harcamaya bayılıyor olabilirsin.. Ancak bizim vakitlerimiz DEĞERLİ....! O fake konuya zaman harcayacağımıza, gerçekten ihtiyacı olan, yardım bekleyen birine zaman ayırabilirdik diye kızıyoruz anladın mı????!
aynen... konu actim bugün abimin dügünü icin abiye nasil diye resim ekledim.. yorum atanlarin hic biri begenmedi.. tamam herkesin begenmesine gerek yok zaten fikir almak icin koydum oraya fikir danismak icin.. güzel güzel begenmedim dedi herkes hani fikir vererek yada ne bilim ya söyleyis tarzi düzgün olan cevaplar aldim.. ta ki en son yorumu atan hanimefendiye gelene kadar.. sinirlerim zipladi.. alayci bi tavirla yorum atmis.. ya sanane ben begendim fikir almak icin koydum begenmiyosan gec git yorum atma yada herkese katiliyorum de ne alay eder gibi sacma sapan yorum atiyosun dimi?! yoook anacim... buraya fikir danismaya konu acmaya korkuyorum ters cevaplar alinca
:2:
bence siz o yorumu yanlış anladınız. ben okudum o konuyu. ince bir espriydi bence.
valla bulamadım diğer arkadaş sana ne yazmış nereye konu açmıştın merak ettim doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?