neden normal bi sekilde yorum atamiyoruz?

konu açan tabiki eleştirilerede açık oluyor ama konu o kadar sapıtılıyorkii nerden nereye geldik diyosun ben geçen eşimle olan bi tartışmamı yazdım bazıları beni çocuklarını babasına satan gezmeci anne ilan etmiş bi arkadaş bakmayacaksan doğurma biçiminde bi yorum atmış hatta ki konu çocuklarla alakalı değil esas olarak eşimle alakalı bazen gerçekten acımasız eleştiriler oluyor konuyu nasıl anlamak istiyolarsa öyle anlıyolar

gerçekten kadının en büyük düşmanı gene bir kadın

agzınaa saglık !!!

Ya ben elbisemi begenmemis diye tepki vermedimki abartmayin. sadece fikir beyan ederken sectigimiz kelimelere kurdugumuz cümlelere dikkat etmemiz gerekir diye düsünüyorum. Sanal hayatta herkes farkli kisiliklere bürünüyo gercek hayatta bu sekilde konusabiliyorlarmi acaba

bende bir sevgilimden ayrılmıştım bunlar aylar önce bakıyorum bazı konularda ısıtıp önüme getiriyolar yani ben u tarz şöyleri söylemekten korkarım yahu .insanın başına ne gelir nerden biliyorsun .benim canımı acıtmak için paylaştığım birşeyi yüzüme vuruyorsun ok anladım ama yukarda allah var .bir gün bu şekilde kırdığın insanın başına gelen şey belki seninde başına gelicek .belki çok iyi bir evliliğin var ama yarın ne olucak hiç düşünmeden sadece böyle kendi egolarını tatmin etmek için insanların zaafları üzerine gidenler var .burda değil gerçek hayattad var .kadın kadının kurdu hesabı işte.

Ben mi odunum millet mi prenses bilemedim.

Ben hem prensesim hem alınmıyorum.

Not: saraylara layık biriyim.

bir arada bu konu yüzünden ortalık karışmıştı değil mi?kimler çete üyesi,ötekileştiremediklerimizden misiniz (bu kelimeyi yazarken canım çıktı)

ben o zaman da beni çetesine almak isteyen var mı dediğimde kimse sallamamıştı, mecbur kendi çetemi kurdum.

Neyse, konuya dönmek gerekirse...

Konu sahipleri kendi kafasındaki düşünceye ters olan her şeye alınabiliyorlar. Sana küfür/hakaret edilmediği sürece o yorumları kabul edeceksin. Onlardan biri varsa da bulaşmak yerine şikayet edeceksin. Ha diyorsan ki sadece benimle aynı fikirde olunacak, o zaman aynanın karşısında kendi kendine muhabbet edebilirsin, sıfır stres, sıfır hata payı.

Ne demiş bakmadım ama merak ettim.
Peki siz hayatta size edilen her lafı bu kadar ciddiye mi alırsınız ?
Burası bir forum karşısınızdaki insan ruh hastası olabilir,psikolojik sorunları olabilir,sizinle dalga geçiyor olabilir vs vs vs ..
Yani burada okuduğunuz her laf sizi böylesine etkilememli bence..
Ayrıca konuya yorum yapan hemen hemen herkes beğenmedikleri yorumları yapanları eleştirirken onlardan aşağı kalmayacak üsluplarla yazışmışlar.
Yani dinime küfreden müslüman olsa hesabı...

valla bana laf sokmaya çalışanlar alırlar cevabını hiç lafımı sakınmam .nbir şeyi eleştirsen gelicek cevabada hazır olucaksın yok öle yağma .

benim bildigim bir üyeye özel konu acmak yasak degilmiydi :26:
duyguscum yorumunu begenmedigin arkadasa tepkini orda dile getirseydin 1 yoruma sinirlendin diye konu acmaya ne hacet

arkadaşım yorum gerçekten gereksiz olmuş yani o yazıyı niye yazmışkiii yorum yapma daha iyi

neyse sen takma sonuç olarak sanal alem olduğundan belki erkektir belki 15 yaşında bi çocuktur belki ruh hastasıdırr yada boş boğazın tekidir yani kim nedir bilemiyoruz açıkcası o yüzden yorumu oku anında unut konuna devam et

bu tiplerin bu yorumları yapmalarının tek bir nedeni var ,nerde kime ne denilir bilmemeleri.Zaten problem olumsuz yorum yapmak değil ki.hiç üzerine vazife olmayan bir konuda atıp tutmak.Ne yaptıklarının ne dediklerinin farkında bile olmuyor bunlar.
Bir de alış bunlara daha neler var bu forumda düşüncesi var.Hayatım boyunca en nefret ettiğim düşünce tipi.Ortada kötü olan,iyi gitmeyen birşeyler var ve sana alış deniliyor.Kimse bunu değiştirmek için bir şey yapmıyor.Herkes aynı yanlışı sürdürme peşinde,rahatsızlık duymuyorlar belli ki.

valla bana laf sokmaya çalışanlar alırlar cevabını hiç lafımı sakınmam .nbir şeyi eleştirsen gelicek cevabada hazır olucaksın yok öle yağma .

Ya belle8 bana çocukça geliyor bunlar..
Çok fena geyik yaparım ki yapamıyorum ban yüzünden :)
İnsanı yerin dibine batırır çıkarırım ,yapacağım budur ötesi yok. yoksa sen bana salak dedin sensin salak ben sana çirkin dedim sensin maymun falan ..
Ihhh bayıyorr beni bana ne ,toplumda ve doğal olarak burada da ruh sağlığı bozuk bir sürü insan dolu.
Hepsiyle uyuşmaya çalışsam veya görüşlerimi kabul ettirmeye çalışsam çıldırmam lazım.
Mesela bence sen de akıllı bir kızsın ama bir mesaj yazmıştın geçen güldüm ben.
Demiştin ki birine " senin hayal edemeyeceğin kadar muhteşem biriyle birlikteyim" şaşırdım bu lafı etmeyecek bir kız olduğunu düşünüyorum.
boğazımı kessen o lafı edemem ben ,ederken kendime gülerim çünkü yani bu kadar iddalı laflar kırılmalar alınmalar laf sokmalar falan fişman
Hani namusuma laf etmedikçe kimse sallamam,çünkü muhtemelen milyona yakın insan girip çıkıyor buraya binbir çeşit

duyguscum yorumunu begenmedigin arkadasa tepkini orda dile getirseydin 1 yoruma sinirlendin diye konu acmaya ne hacet

bir üyenin minnacık şaka yapması sorun ama üyenin arkasından bariz biçimde dedikodu yapmak serbest sanırım.

yalnız düşününce çok hak verdim tweety, orda gösterseymiş tepkisini.

Ama buraya yazarsa bu konuda dertli insanlardan destek göreceği bariz ortada.

Ben minnacık bir şeyi site meselesi haline getireyim diye düşündü sanırım.

yok simdi genel olarak acilmis bir konu olsa tamamda bariz belliki o elbise konusunda arkadasa sitem edilmek icin acilmis bir konu e madem begenmedin orda diyeydin arkadasa daha gelip burda duyurmaya ne gerek var ayni cete konusuna benzedi bu konu otekilestirilen konu sahipleri cetelesen yorumcular
simdi baktim konuya bende yorum yaptim o konuya begendim elbiseyi zaten o arkada tepkisini gostermis daha neden konu acmis ben yine anlamadim neyse zaten cok kalmaz kapanir bu konu

Son düzenleme:

Kadınlar kulübü kurulduğundan beri böyle gelmiş böyle giden bir durum. Nasıl değiştirelim afedersiniz ? Alışacak tabi başka napacak ? Yapmayın ALLAH aşkına. Buradaki insanlar kocalarını,kayınvalidelerini bile değiştiremiyorlar. Hiçbir kan bağı, bağımız olmadığı insanları nasıl değiştirelim ? Kaldı ki kimse değişmez. O yüzden alışacak. Alış diye de ben dedim hala arkasındayım.

Eften püften bir şeye alınmış gelmiş buraya konu açmış, alındığı yorum resmen espri,takılma amaçlı. Resmen de o kızın dedikodusunu yapıyor burada. Gerçekten ayıp yani.

Kaç yaşında insanlarız , artık bir şeyi takmamayı öğrenmeliyiz.

Ben okudum size bu konuyu açtıran yorumu.
Şimdi önce sizle muhabbette sizde ona güzel güzel cevap veriyorsunuz.
Beğenmediğini söylüyor sizde biraz daha bakacağım buraya eklerim diyorsunuz.
O da geyiğe vurmuş ekle bir de yerden yere vuralım diyor neden çünkü siz ondan da evvel aa 600 küsur liralık elbise sizin dışısınızda kk dışında herkes beğendi diye imalı imalı dert yanıyorsun. Yani sen ekliyorsun bizde beğenmiyoruz diyerek senden de destek alarak geyik yapıyor.
Hee yapmak zorunda mıydı değildi ama bu kadar etkilenir mi insan?
Bilemem....
Olay bu kadar basit.
Muhabbetin başını söylemeyince size doğrudan o lafı etmiş gibi oluyor.
İnsan bundan alınırım mı hassassa alınır,değilse o da lafını sokar güler geçer.Size de elbise beğendiremiyorum der eğlenir.
Yani mesajları alıntılamak isterdim ama çok üşendim

Kalplerimiz bir ! Aynı anda aynı yorumları yaptık valla

Zaten bu tür "genele" açılan konular hep öyle ki. Muhakkak haksızlığa uğradığını, ağır yorumlara maruz kaldığını düşünen bir üye açıyor bu tür konuları, değil mi?

ay ben onu artık nasıl bir hırsla söylediysem aman yani oda birşey demiştir kesin bana .bende iyice burda kk havasına girdim valla .hayal bile edemeyeceğin biriyleyim .şimdi bunları okusa yani adam iyice havalanıcak .valla umarım okumuyordur .

Gaza geldim diyorsun yani adamın da totosunu kaldıracaksın

Zaten bu tür "genele" açılan konular hep öyle ki. Muhakkak haksızlığa uğradığını, ağır yorumlara maruz kaldığını düşünen bir üye açıyor bu tür konuları, değil mi?

öyle tabi yani bir topikte sorun yasiyor bir kisiyle sonra geliyor genelleme yaparak konu aciyor ama yorumlar geldikce konun genele degil tek bir uyeye acilmis oldugunu anliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…