kimine göre büyük kimine göre küçük dert sınıflandırması yaparlar burada hadleri olsun olmasın.derdin küçükse konteslerin bu denli basit şeylerle vaktini ne alırsın?burası senin günlüğün mü yallah başka kapıya diye azarlanırsın.illa dert sahibi olmuş olarak kabul edilmek için kocadan ihanet/şiddet görmek,kaynananın altınlarına göz dikmesi,görümcenin yüzüne gülüp arkandan çemkirmesi,eltinle dayanamayıp en sonunda saçsaça başbaşa girmen gerekir.heleki toplumsal normların biraz dışında kalmış bir insansan acımasızca ahlak dersi alabilirsin.çünkü onlar müneccim b..u yediklerinden başkalarında eleştirdikleri şeyin bir gün kendi başına,kızının,yeğeninin,kuzeninin yada sülalesindeki başka bir kadının başına gelmeyeceğinden çokk emindirler..
konu açan tabiki eleştirilerede açık oluyor ama konu o kadar sapıtılıyorkii nerden nereye geldik diyosun ben geçen eşimle olan bi tartışmamı yazdım bazıları beni çocuklarını babasına satan gezmeci anne ilan etmiş bi arkadaş bakmayacaksan doğurma biçiminde bi yorum atmış hatta ki konu çocuklarla alakalı değil esas olarak eşimle alakalı bazen gerçekten acımasız eleştiriler oluyor konuyu nasıl anlamak istiyolarsa öyle anlıyolar
gerçekten kadının en büyük düşmanı gene bir kadın
Ben mi odunum millet mi prenses bilemedim.
bir arada bu konu yüzünden ortalık karışmıştı değil mi?kimler çete üyesi,ötekileştiremediklerimizden misiniz (bu kelimeyi yazarken canım çıktı)
Ya ben elbisemi begenmemis diye tepki vermedimki abartmayin. sadece fikir beyan ederken sectigimiz kelimelere kurdugumuz cümlelere dikkat etmemiz gerekir diye düsünüyorum. Sanal hayatta herkes farkli kisiliklere bürünüyo gercek hayatta bu sekilde konusabiliyorlarmi acaba
Ne demiş bakmadım ama merak ettim.
Peki siz hayatta size edilen her lafı bu kadar ciddiye mi alırsınız ?
Burası bir forum karşısınızdaki insan ruh hastası olabilir,psikolojik sorunları olabilir,sizinle dalga geçiyor olabilir vs vs vs ..
Yani burada okuduğunuz her laf sizi böylesine etkilememli bence..
Ayrıca konuya yorum yapan hemen hemen herkes beğenmedikleri yorumları yapanları eleştirirken onlardan aşağı kalmayacak üsluplarla yazışmışlar.
Yani dinime küfreden müslüman olsa hesabı...
Ya ben elbisemi begenmemis diye tepki vermedimki abartmayin. sadece fikir beyan ederken sectigimiz kelimelere kurdugumuz cümlelere dikkat etmemiz gerekir diye düsünüyorum. Sanal hayatta herkes farkli kisiliklere bürünüyo gercek hayatta bu sekilde konusabiliyorlarmi acaba
slm kizlar,
kk ya konu actigim zaman yada yorum istedigim zaman bazi konularda tabiki olumlu yada olumsuz yorumlar olucak ama neden bazi kisiler burda olumsuz yorumlarini kirici olarak yapmak zorunda? hayir dertleri ne? tanimam etmem burdaki arkadaslari ama neden saygili bi sekilde yapamiyorlar yorumlarini?
sinir oluyorum öyle kirici sekilde yorum yapan arkadaslara.. ben bi konuda hemfikir degilsem veya birseyi begenmediysem ya hic yorum atmiyorum yada hani kötü yorum yaparken yinede kirici olmamaya bakiyorum.. hayret bisey ya
valla bana laf sokmaya çalışanlar alırlar cevabını hiç lafımı sakınmam .nbir şeyi eleştirsen gelicek cevabada hazır olucaksın yok öle yağma .
benim bildigim bir üyeye özel konu acmak yasak degilmiydi :26:
duyguscum yorumunu begenmedigin arkadasa tepkini orda dile getirseydin 1 yoruma sinirlendin diye konu acmaya ne hacet
bir üyenin minnacık şaka yapması sorun ama üyenin arkasından bariz biçimde dedikodu yapmak serbest sanırım.
yalnız düşününce çok hak verdim tweety, orda gösterseymiş tepkisini.
Ama buraya yazarsa bu konuda dertli insanlardan destek göreceği bariz ortada.
Ben minnacık bir şeyi site meselesi haline getireyim diye düşündü sanırım.
bu tiplerin bu yorumları yapmalarının tek bir nedeni var ,nerde kime ne denilir bilmemeleri.Zaten problem olumsuz yorum yapmak değil ki.hiç üzerine vazife olmayan bir konuda atıp tutmak.Ne yaptıklarının ne dediklerinin farkında bile olmuyor bunlar.
Bir de alış bunlara daha neler var bu forumda düşüncesi var.Hayatım boyunca en nefret ettiğim düşünce tipi.Ortada kötü olan,iyi gitmeyen birşeyler var ve sana alış deniliyor.Kimse bunu değiştirmek için bir şey yapmıyor.Herkes aynı yanlışı sürdürme peşinde,rahatsızlık duymuyorlar belli ki.
bir üyenin minnacık şaka yapması sorun ama üyenin arkasından bariz biçimde dedikodu yapmak serbest sanırım.
yalnız düşününce çok hak verdim tweety, orda gösterseymiş tepkisini.
Ama buraya yazarsa bu konuda dertli insanlardan destek göreceği bariz ortada.
Ben minnacık bir şeyi site meselesi haline getireyim diye düşündü sanırım.
benim bildigim bir üyeye özel konu acmak yasak degilmiydi :26:
duyguscum yorumunu begenmedigin arkadasa tepkini orda dile getirseydin 1 yoruma sinirlendin diye konu acmaya ne hacet
Ya belle8 bana çocukça geliyor bunlar..
Çok fena geyik yaparım ki yapamıyorum ban yüzünden :)
İnsanı yerin dibine batırır çıkarırım ,yapacağım budur ötesi yok. yoksa sen bana salak dedin sensin salak ben sana çirkin dedim sensin maymun falan ..
Ihhh bayıyorr beni bana ne ,toplumda ve doğal olarak burada da ruh sağlığı bozuk bir sürü insan dolu.
Hepsiyle uyuşmaya çalışsam veya görüşlerimi kabul ettirmeye çalışsam çıldırmam lazım.
Mesela bence sen de akıllı bir kızsın ama bir mesaj yazmıştın geçen güldüm ben.
Demiştin ki birine " senin hayal edemeyeceğin kadar muhteşem biriyle birlikteyim" şaşırdım bu lafı etmeyecek bir kız olduğunu düşünüyorum.
boğazımı kessen o lafı edemem ben ,ederken kendime gülerim çünkü yani bu kadar iddalı laflar kırılmalar alınmalar laf sokmalar falan fişman
Hani namusuma laf etmedikçe kimse sallamam,çünkü muhtemelen milyona yakın insan girip çıkıyor buraya binbir çeşit
ay ben onu artık nasıl bir hırsla söylediysem aman yani oda birşey demiştir kesin bana .bende iyice burda kk havasına girdim valla .hayal bile edemeyeceğin biriyleyim .şimdi bunları okusa yani adam iyice havalanıcak .valla umarım okumuyordur .
Zaten bu tür "genele" açılan konular hep öyle ki. Muhakkak haksızlığa uğradığını, ağır yorumlara maruz kaldığını düşünen bir üye açıyor bu tür konuları, değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?