- 1 Haziran 2018
- 5.325
- 16.337
- 248
- Konu Sahibi La vie en Rosee
-
ilişkin ne kadar sürdü?
bu süre içinde arkadaşlarınla görüşmeyi sürdürdün mü?
Neden illa bi erkek arkadaşın olsun istiyorsun peki onu anlamadım tam?
Konuşmaya devam etsen öyle olmazdı sanırım ben sevgilim olsana görüşürdüm şimdi evliyim yine görüşürüm evlenmeden öncede aynıydı tavırları hala aynı hatta eşimle bile yakın arkadaşlarL
4 buçuk yıl sürdü. Eskiden yakın olduğum erkek arkadaşlarımdan hiç selam sabah yoktu. Sanırım klasik olarak hepsi aynı diyeceğim ben de.
Hepimizin bir şeylerden eksiği var şimdi ne bilelim neden yok
Konuşmaya devam etsen öyle olmazdı sanırım ben sevgilim olsana görüşürdüm şimdi evliyim yine görüşürüm evlenmeden öncede aynıydı tavırları hala aynı hatta eşimle bile yakın arkadaşlar
Ben de neden böyle bir yorum yapma gereği duyduğunuzu anlayamadım. Bazı kız arkadaşlardan daha temiz yürekli ve kıskançlığı olmadıklarını düşünüyorum. Aynı zamanda bir kızın normal bir erkek arkadaşı, dostu olamaz mı? İlla bir sebep mi lazım bunun için yani. Neden akla direkt flört olayları geliyor ben de bunu çözemiyorum.
Yani en ufak birşeyden vazgeçildiğini düşünmek arkadaşlığa zarar verir benim eşim çok kıskanç olmasına rağmen karışmasına da izin vermedim oda tanıdıkça çok sevdi zatenİşte sizin gibi hanımlara rastlıyorum ben de, bu yüzden sorguluyorum kendimi. Sanırım arkadaşlıkların sağlam temellere dayanması gerekiyor.
Aklıma direk flört gelmedi ki.
Aksine normal arkadaş olsun istiyorum ama
Sulanıyorlar direk diye kendin söyledin.
Madem normal davranmıyorlar
Neden enerjini harcıyorsun onu anlamadım demek istedim.
L
4 buçuk yıl sürdü. Eskiden yakın olduğum erkek arkadaşlarımdan hiç selam sabah yoktu. Sanırım klasik olarak hepsi aynı diyeceğim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?