Neden 'normal' bir erkek arkadaşım yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

La vie en Rosee

Honey, i am pure gollddd
Pro Üye
1 Haziran 2018
5.327
16.340
248
Merhaba hanımlar; sorum açık aslında.

Uzun süreli ilişkim bitti yaklaşık 3 ay evvel. Bir süre sosyal medya diyeti yaptım. Hepsini kapattım. Kısa bir süre önce, hayatımda yeni bir sayfa açmak için tekrar hesap açtım. Derdim şu: benim neden normal bir erkek arkadaşım yok. İlişkim dolayısıyla asosyalleştim haliyle. Şimdi eski arkadaşlarla ekleştiğimde ve aramızda muhabbet olduğunda ya böyle asılma ve geyik muhabbeti arasında bir tarzda konuşuyorlar, sohbeti noktalama maksadıyla kısa yazıyorum; asla noktalamıyorlar. Ve her gün her gün geyik muhabbetiyle konuşuluyor. Sevgilin kızmasın, senin gibisini mi bulcak tarzı. Olur olmadık saçma konulardan muhabbeti uzatmalar.

Yanlış anlamayın, kendimi övmek değil maksadım. Sadece normal erkek arkadaşı olan, hatta kanka gibi olan kızlara özeniyorum. Benim neden tam anlamıyla bir kız arkadaş gibi sadece benimle dost olabilecek bir erkek arkadaşım yok? Normal konuşuyorum, asla kur yapmıyorum. Ama zorluyorlar sanki. Herkes için mi böyle yoksa istisnai bir durum mu merak ediyorum.

Sosyal medyadan yazanlara pek inanma derim. Bende hep kısa cevaplar yazıyorum hatta bazen cevap bile vermiyorum, görüp bırakıyorum. Taş olsa anlar cevap verilmek istenmediğini ama 1-2 gün geçiyor hop yine aynı. Cevap bile verme derim. Hatta engelle gitsin ben öyle yapıyorum..

Neden illa bi erkek arkadaşın olsun istiyorsun peki onu anlamadım tam?

Neden illa bi erkek arkadaşın olsun istiyorsun peki onu anlamadım tam?

Ben de neden böyle bir yorum yapma gereği duyduğunuzu anlayamadım. Bazı kız arkadaşlardan daha temiz yürekli ve kıskançlığı olmadıklarını düşünüyorum. Aynı zamanda bir kızın normal bir erkek arkadaşı, dostu olamaz mı? İlla bir sebep mi lazım bunun için yani. Neden akla direkt flört olayları geliyor ben de bunu çözemiyorum.

L

4 buçuk yıl sürdü. Eskiden yakın olduğum erkek arkadaşlarımdan hiç selam sabah yoktu. Sanırım klasik olarak hepsi aynı diyeceğim ben de.
Konuşmaya devam etsen öyle olmazdı sanırım ben sevgilim olsana görüşürdüm şimdi evliyim yine görüşürüm evlenmeden öncede aynıydı tavırları hala aynı hatta eşimle bile yakın arkadaşlar

Konuşmaya devam etsen öyle olmazdı sanırım ben sevgilim olsana görüşürdüm şimdi evliyim yine görüşürüm evlenmeden öncede aynıydı tavırları hala aynı hatta eşimle bile yakın arkadaşlar

İşte sizin gibi hanımlara rastlıyorum ben de, bu yüzden sorguluyorum kendimi. Sanırım arkadaşlıkların sağlam temellere dayanması gerekiyor.

Ben de neden böyle bir yorum yapma gereği duyduğunuzu anlayamadım. Bazı kız arkadaşlardan daha temiz yürekli ve kıskançlığı olmadıklarını düşünüyorum. Aynı zamanda bir kızın normal bir erkek arkadaşı, dostu olamaz mı? İlla bir sebep mi lazım bunun için yani. Neden akla direkt flört olayları geliyor ben de bunu çözemiyorum.

Aklıma direk flört gelmedi ki.
Aksine normal arkadaş olsun istiyorum ama
Sulanıyorlar direk diye kendin söyledin.

Madem normal davranmıyorlar
Neden enerjini harcıyorsun onu anlamadım demek istedim.

İşte sizin gibi hanımlara rastlıyorum ben de, bu yüzden sorguluyorum kendimi. Sanırım arkadaşlıkların sağlam temellere dayanması gerekiyor.
Yani en ufak birşeyden vazgeçildiğini düşünmek arkadaşlığa zarar verir benim eşim çok kıskanç olmasına rağmen karışmasına da izin vermedim oda tanıdıkça çok sevdi zaten :KK66:

Aklıma direk flört gelmedi ki.
Aksine normal arkadaş olsun istiyorum ama
Sulanıyorlar direk diye kendin söyledin.

Madem normal davranmıyorlar
Neden enerjini harcıyorsun onu anlamadım demek istedim.

Evet, aslında sohbeti oraya yönlendirecekleri anda cevap bile vermemek lazım.

L

4 buçuk yıl sürdü. Eskiden yakın olduğum erkek arkadaşlarımdan hiç selam sabah yoktu. Sanırım klasik olarak hepsi aynı diyeceğim ben de.

yani ilişkiniz boyunca yakın erkek arkadaşlarınızla görüşmediniz?
selam sabah derken sosyal medyayı mı kastediyorsunuz?
yakın arkadaş olmak bir yerde oturup sohbet etmek, dertleşmek, özel gününde aramak vs vs şeklinde olur.

Konu net değil sanırım yani ilişkin boyunca konuşmadığın hiç sormadığın ''arkadaşlar'' ayrılınca aklına geliyorsa seni arkadaş olarak görmemeleri normal değil mi?

benim çok yakın erkek arkadaşlarım oldu halen de var az da olsa ve sevgilimin olması bir şeyi değiştirmedi. belki eskiye göre daha az görüştük ama bağ kopmadı sevgililerime de söz söyletmedim bu konuda. tanışmalarını sağladım.

genelde bir yoklarlar gördükleri gibi aşık olmasalar da az biraz beğeniyorlarsa inceden bir yoklarlar. sonrası sizin tavrınıza bağlı. yeni girdiğim ortamda bir arkadaş bana biraz fazla ilgi göstermişti flört eder gibi ince iltifatlar yeni olmama rağmen gidilecek her yere önce beni çağırmalar vs. ama ben gayet normal davrandım çocuğu rencide etmeden arkadaş olabileceğimizi belirttim şuan gayet normal tatlı bir arkadaşım kendisi. siz normal davranın eğer düzgün karakterli biriyle olmayacağını anlar muhabbetinizi severse iyi arkadaş olursunuz. diğer türlü olmayacağını anlayıp gider başkasında dener şansını. sizin tavrınız önemli byrada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X