ne iş yapacağınız beni ilgilendirmez
girerken düşünseydiniz
kimsenin hakkını yiyemezsiniz
ne iş yapacağınız beni ilgilendirmez
girerken düşünseydiniz
kimsenin hakkını yiyemezsiniz
kpss yi kazanan atanır kazanamayan eğitim fakülteliler de sürünür orası da bizim sorunumuz değildir.
Durdur durdurabiliyorsan.
Kpss den atanan öğretmenlerin çoğu fen edebiyat mezunu olduğu için eğitimliler isyan eder.Hep böyledir.Niye çünkü fen edebiyat mezunları çok daha yüksek netler yapıp bu bölümü kazanmıştır.Eğitimlilerin çoğu da ek puanla öğretmenliği kazanmıştır
Aradaki bu fark kpssde de ortaya çıkmaktadır.Sistem eğitimlilerin üzerine basıp geçmemizi söylüyorsa yapabileceğimiz bişey yok.Basar geçeriz.
Eğitimlilerin kpss yi kazanıp kazanamaması da umrumuzda olmaz oturup hallerine yansınlar.Hiiiiçççççççç de bizim sorunumuz değildir.
Not:Bu arkadaşın zihniyetinde olanlara cevap olarak yazlmıştır.Herkes üstüne alınmasın.
Ben kendimi bildim bileli olmak istediğim tek meslek öğretmenlikti.Hep hayallerimi bu meslek süsledi bana ne olmak istiyorsun dendiğinde cevabım hiç değişmedi. Neden diye şimdi kendime sorduğumda İnsanlara birşeyler anlatmanın bana çok zevk verdiğini görebiliyorum Faydalı olduğumu hissetmek beni tatmin ediyorum ..
Ya siz neden öğretmen oldunuz? Bu sizin seçiminizmiydi yoksa şartlar mı sizi bu noktaya getirdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?