Ben kendimi bildim bileli olmak istediğim tek meslek öğretmenlikti.Hep hayallerimi bu meslek süsledi bana ne olmak istiyorsun dendiğinde cevabım hiç değişmedi. Neden diye şimdi kendime sorduğumda İnsanlara birşeyler anlatmanın bana çok zevk verdiğini görebiliyorum Faydalı olduğumu hissetmek beni tatmin ediyorum ..
Ya siz neden öğretmen oldunuz? Bu sizin seçiminizmiydi yoksa şartlar mı sizi bu noktaya getirdi?
salak olduğum için-tatlicadiarzu-
şuan ki aklım olsaydı kesinlikle öğretmen olmak istemezdim.............
ha deyin ki şuan verimli olamıyor musun?
kesinlikle elimden gelen gayreti gösteriyorum...............
yalnız öyle bir yerde görev yapıyorum ki yemin ederim her gün ayaklarım geri geri gidiyo.........
allahtan birkaç öğrencim ve ailesi iyi de yani normale yakın onlarla avunuyorum..........
kesinlikle öğretmene saygı diye bir şey kalmamış bugün tören vardı 23 nisan kutlaması
çocukların resmini çekiyorum diye veliden dayak yiyecektim nerdeyse....önüne geçmişim göremiyormuş....
bundan 2 yıl evvel meslek aşkıyla yanıyordum ama inanın şuan nefret ettirmek üzereler
bunları yazarken kendime bile hayret ediyorum
ama inanın samimidir sözlerim.............
tek umudum bu çevreden gidebilmek...
salak olduğum için-tatlicadiarzu-
şuan ki aklım olsaydı kesinlikle öğretmen olmak istemezdim.............
ha deyin ki şuan verimli olamıyor musun?
kesinlikle elimden gelen gayreti gösteriyorum...............
yalnız öyle bir yerde görev yapıyorum ki yemin ederim her gün ayaklarım geri geri gidiyo.........
allahtan birkaç öğrencim ve ailesi iyi de yani normale yakın onlarla avunuyorum..........
kesinlikle öğretmene saygı diye bir şey kalmamış bugün tören vardı 23 nisan kutlaması
çocukların resmini çekiyorum diye veliden dayak yiyecektim nerdeyse....önüne geçmişim göremiyormuş....
bundan 2 yıl evvel meslek aşkıyla yanıyordum ama inanın şuan nefret ettirmek üzereler
bunları yazarken kendime bile hayret ediyorum
ama inanın samimidir sözlerim.............
tek umudum bu çevreden gidebilmek...
ben 2 senedir öğretmen olmak için çabalıyorum..
sınavdan 86 puan almış olmama rağmen hala atanamadım..
elinizdekilerin kıymetini bilin..
sizin yerinizde olmak için neler vermezdim....
Canım kardeşim benim dilerim en kısa sürede ataman olur ve istediğin nokta olursun. Ozaman burda serzenişte bulunan biz öğretmenlerimizi bir kaç yıl içinde çok ii anlayacağına eminim .
Bizler veryansın ediyoruz evet ama inan bana haksız yere değil ve bu asla mesleğimizide sevmediğimizinde göstergesi değil a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?