Neden olabilir 😔

poncikellazey

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
325
280
23
27
Merhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim.9 aylık bir kızım var.Bazılarımızın evliliğinde olduğu gibi bizimde olmuyo değil günlük yaşantımızda canımızı sıkan seyler.Ben gece su içmeye kalktığımda eşimin rüyasında sayıkladığını duydum,emin olmak için tekrar dinledim ve tam iki kez eski sevgilisinin ismini söyledi 😔 doğal olarak ben çok kırıldım bu duruma ve sabahı zor ettim. “sen kimi gördün rüyanda dedim”.noldu dedi gece eski sevgilinin ismini sayıkladın dedim inanmadı,ben de trip attım kalktım yanından sonra yemin etti hatırlamadığına dair ve kızdı bana ..(çünkü eski sevgilisi aldatmış ve o sekilde ayrılmışlar ve unutamamışsındır belki falan dediğimde sinir oluyo) fazla üstelemedim huzur bozulmasın diye .Bana sarıldı öptü sabah gayet normal bir şekilde işe gitti.😏 Ama bu benim çok aklıma takıldı ve moralim çok bozuk var mı bir fikriniz bir insan neden sayıklar ki eski sevgilisinin ismini ?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim.9 aylık bir kızım var.Bazılarımızın evliliğinde olduğu gibi bizimde olmuyo değil günlük yaşantımızda canımızı sıkan seyler.Ben gece su içmeye kalktığımda eşimin rüyasında sayıkladığını duydum,emin olmak için tekrar dinledim ve tam iki kez eski sevgilisinin ismini söyledi 😔 doğal olarak ben çok kırıldım bu duruma ve sabahı zor ettim. “sen kimi gördün rüyanda dedim”.noldu dedi gece eski sevgilinin ismini sayıkladın dedim inanmadı,ben de trip attım kalktım yanından sonra yemin etti hatırlamadığına dair ve kızdı bana ..(çünkü eski sevgilisi aldatmış ve o sekilde ayrılmışlar ve ismi geçtiğinde bile sinir oluyo) fazla üstelemedim huzur bozulmasın diye .Bana sarıldı öptü sabah gayet normal bir şekilde işe gitti.😏 Ama bu benim çok aklıma takıldı ve moralim çok bozuk var mı bir fikriniz bir insan neden sayıklar ki eski sevgilisinin ismini ?
İsmi geçince hala sinirleniyormuş. Affedemediğimiz şeyler bilinç altımızda kalmaya devam eder. Bu durumda rüyada görmesi normal. Bende eski eşimi rüyamda görüyorum bazen. Aklım mı kaldı? Hayır.
Nefret ediyorum çokca.

Merhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim.9 aylık bir kızım var.Bazılarımızın evliliğinde olduğu gibi bizimde olmuyo değil günlük yaşantımızda canımızı sıkan seyler.Ben gece su içmeye kalktığımda eşimin rüyasında sayıkladığını duydum,emin olmak için tekrar dinledim ve tam iki kez eski sevgilisinin ismini söyledi 😔 doğal olarak ben çok kırıldım bu duruma ve sabahı zor ettim. “sen kimi gördün rüyanda dedim”.noldu dedi gece eski sevgilinin ismini sayıkladın dedim inanmadı,ben de trip attım kalktım yanından sonra yemin etti hatırlamadığına dair ve kızdı bana ..(çünkü eski sevgilisi aldatmış ve o sekilde ayrılmışlar ve ismi geçtiğinde bile sinir oluyo) fazla üstelemedim huzur bozulmasın diye .Bana sarıldı öptü sabah gayet normal bir şekilde işe gitti.😏 Ama bu benim çok aklıma takıldı ve moralim çok bozuk var mı bir fikriniz bir insan neden sayıklar ki eski sevgilisinin ismini ?
eskiler bazen akla gelir ama bu onları unutamadığız yada çok sevdigimiz için değil, anı oldukları için. çok takılmayın.

Eğer bu konuyu uzatırsanız hem kendinize eziyet eder hem de haksız duruma düşersiniz.
Eşinizin eski sevgilisi ile kötü bir tecrübesi olmuş, hem olmasa bile rüyasında gömesi çok normal.
Biz bir çok şeyi geçmişte bırakırız ve unuturuz ama bilinç altımız onları hala aynı şekilde aynı anda yaşıyorum sanır.
Bilinç altının zaman kavramı yoktur.
Uyurken insan tamamen bilinç altına kaldığı için bilinç altı canı ne istiyorsa onu ortaya çıkarır ve rüyamıza sokar.

O anda duyulan bir ses, bir yemek kokusu, bir karın ağrısı, bir renk bile bilinç altını alakası olmayan şeyler hatırlaması için uyarır.
Buna takılıpta kendinize boş yere yük etmeyin..

Sevgiler.

Ruya bu kimi gorecegimizi secemiyoruz. Ben çook fazla ruya gorurum ve cok alakasiz belki hayatimda bir defa gordugum (cocuk, kadin, erkek) insanlari bile gorebiliyorum ruyamda, asik oldugumdan degil. 😁

Ruyayi bir kenara birakirsak hala ismi gectiginde sinir olmasina takilirdim ben yerinizde olsam. İnsanen cok sevdigine sinirlenir, öfke duyar. Evlenmiş barklanmid adam hala ofkesini bu kadar taze tutuyorsa bir sey vardir icinde diye dusunurdum.

Ben de gecmiste aldatildim, degisik mevzular yaşadim hepsini hatirliyorum ama o kişilerin ismini duymak beni sinirlendirmiyor, ofkenlendirmiyor coook uzun zamandir cunku duygularim bitti. Bence siz bunu dusunun ruyayi degil.

Sinir olmakta ve kafaya takmakta haklısınız öncelikle ama Bazen kafada bitirsek de rüyalarda hortluyorlar malesef. İşte bunlar hep bilinçaltının oyunları. Eşinize güveniyorsanız umursamayın bence.

Ruyayi bir kenara birakirsak hala ismi gectiginde sinir olmasina takilirdim ben yerinizde olsam. İnsanen cok sevdigine sinirlenir, öfke duyar. Evlenmiş barklanmid adam hala ofkesini bu kadar taze tutuyorsa bir sey vardir icinde diye dusunurdum.
Katılıyorum umrunda olmaması lazım. Ama belki konu sahibini inandırmak için demistir🙄

Rüyada saçmalama konusunda üstüme tanımam. Edirneden girer taaaa uzak doğudan çıkarım.
Güzellik yarışmasında podyumda yürürken bikinim yırtıldı, ilkokul öğretmenime tokat attım, eşimin annesine kara mamba dedim neler neler görüyorum her gün.
Hayatımda güzellik yarışması izlememiş bir insanım düşünün yani

Of ben bazen rüyamda te ilkokuldaki erkek sinif arkadaslarimi görüyorum
Ki hic samimiyetimiz yok ve basrolde oluyorlar baya baya
Gorunce sinirim bozuluyor benim bile
Takmayin kafaniza
Yakin zamanda dogum yapmissiniz hala etkisindesiniz muhtenelen

Katılıyorum umrunda olmaması lazım. Ama belki konu sahibini inandırmak için demistir🙄

Adam bu mevzunun uzerine "ismi gecince sinir oluyorum" dememiş ki konu sahibi soyluyor ismi gecince sinir oluyor diye. Asagida yazmiş. Daha once gozlemlemiş yani bu durumu.

"çünkü eski sevgilisi aldatmış ve o sekilde ayrılmışlar ve ismi geçtiğinde bile sinir oluyo."

Rüyada saçmalama konusunda üstüme tanımam. Edirneden girer taaaa uzak doğudan çıkarım.
Güzellik yarışmasında podyumda yürürken bikinim yırtıldı, ilkokul öğretmenime tokat attım, eşimin annesine kara mamba dedim neler neler görüyorum her gün.
Hayatımda güzellik yarışması izlememiş bir insanım düşünün yani
Bende daha beterleri var. Üniverstedeki hocamın sadece kafası tepsi ile getirilip ders anlattı. Böceğin yavrusunun üstüne yanlışlıkla bastığım için annesiyle kavga ettim. Daha neler neler 😂

Adam bu mevzunun uzerine "ismi gecince sinir oluyorum" dememiş ki konu sahibi soyluyor ismi gecince sinir oluyor diye. Asagida yazmiş. Daha once gozlemlemiş yani bu durumu.

"çünkü eski sevgilisi aldatmış ve o sekilde ayrılmışlar ve ismi geçtiğinde bile sinir oluyo."
Eski sevgilinin ismi neden geçer ki? 🙄

Bn olsam duydugumda baska değişiklik var mı ona bakardım erkeklik olrak açık soyluyeyim böyle bir durum yoksa da abartamm uyandirirdim ayrıca hicbirsey yoksa elimi çarptım diye ses çıkarırsın bolerdim uykuyu sonra tekrar dalınca devam ediyormu diye takibe alırdım böyle birşey yoksa anlık rüya belkide sizdede bizdede oluyor ama bilmiyrm bir isim le bu kadar kendinize eziyet etmeyin kafanızı doldurun ca eşinize karşı davranışının değişir tartışma sorunu olur

Back
X