Heyecanlandığını çok iyi anladım eminim ondan önce konusuyorduk bide zaten rahat bırakmışım bişey yapmamışım sadece aklımda soru işareti kaldiUğraşacak başka şeyleriniz Yok mu?
Kimbilir belki de Merve hastaydı ve o anda ateşi çıkmıştı o yüzden yanakları kızarmıştır.
Hala kocanızın peşinde diye kuruntu yapmayın. Kadın evli iki çocuğu var. Rahat bırakın merveleri.
Evet benim aklıma da o geldi bildiğimi biliyor azda olsa arkadaş olmuşuz oyuzden ama diğer ihtimal azda olsa olabilirmi diye sordum cevabınız için tesekkurlerBildiğinizi biliyor bence. Diğer ihtimal bana düşük geldi neticede yuva kurmuş o da çoluk çocuğu var sevmiş ki bir başkasını evlrnmiş
Yok zaten eşime sormamda bilerek aynı ortamda bulunmuyoruz ama o bulunuyor diyede sorun etmiyorum kendimceSakin esinize de sorup adamin kafasini bulandirmayin. Merve ile de arladasliginizi kesin mumkun mertebe de ayni ortamlarda bulunmayin.
Ya arkadaşım sanki gitip herkese antmışım burda kim kimi tanıyor bide sanki çok imkansızmış gibi konuşuyorsunuz olmıycak bişey değilValla siz kuruntu yapmışsınız. Snal alemde evli iki çocuk sahibi kadını hala kocanızdan etkilenen biri olarak lanse edip günah almayın.
Yok zaten eşime sormamda bilerek aynı ortamda bulunmuyoruz ama o bulunuyor diyede sorun etmiyorum kendimce
Aslında daha önce olan başka şeylerde var ama Her şeyi anlatırsam tanıyan çıkar diye korkuyorumSorun etmeyin tabi ki de heyecanlanmasi da normal degil. Onlem almakta fayda var.
Tanısın tanımasın yüzlerce kadın okuyor. Birazdan gelirler ve o kadının kocanızı ayarmaya çalıştığını söyleyip kuruntularınızı şüpheye çevirirler.Ya arkadaşım sanki gitip herkese antmışım burda kim kimi tanıyor bide sanki çok imkansızmış gibi konuşuyorsunuz olmıycak bişey değil
Aslında daha önce olan başka şeylerde var ama Her şeyi anlatırsam tanıyan çıkar diye korkuyorum
Aslında daha önce olan başka şeylerde var ama Her şeyi anlatırsam tanıyan çıkar diye korkuyorum
O zaman kimse burda konu acmasin zaten kocamı ayarliycak demiyorum öyle bu şeyde yakıştıramıyorum sadece bitmeyen duygular olabilirmi diyorum oda bir ihtimalTanısın tanımasın yüzlerce kadın okuyor. Birazdan gelirler ve o kadının kocanızı ayarmaya çalıştığını söyleyip kuruntularınızı şüpheye çevirirler.
Ortada yanak kızarmasından başka NE var yahu. Hem kadınla arkadaş olmuşsunuz hem de şüphe üzerine kadına bir şeyler yakıştırmayın.
Siz buraya "o kadının kocanda gözü var" lafını duymak işin konu açmışsınız.
Kocanıza güveniyorsanız zaten sorun yok.
Aslında siz oylayınca aklıma geldi aanlatımlardan biri onun çok samimi kardeş gibi olduğu biri oda merve le eşin birbirilerini seviyorlardı dedi bende olabilir o zaman ikiside bekarmış ben eşimin geçmişini değil geleceğini kıskanırım demiştimOnu tahmin ettim zaten yoksa hic bir kadin bos yere aklina takip konu acmaz. Dedigim gibi yerinizde olsam arkadasligimi keser ayni ortamlarda da bulunmam. Size bunlari anlatan 3.kisilerle de mesafeli olurum. Evlenmissiniz bunlari size anlatmalarindaki amac ne onu da anlamadim.
Kuzum mümkün olduğunca ayni ortamda bulunmamaya çalış eski dosttan düşman olmaz derler ama kadın evli çocukları var düşünme öyle seyler önce kendine sonra eşine guvenO zaman kimse burda konu acmasin zaten kocamı ayarliycak demiyorum öyle bu şeyde yakıştıramıyorum sadece bitmeyen duygular olabilirmi diyorum oda bir ihtimal
Eşime güveniyorum ama aklimda soru işareti kalmıştı zaten kimsenin evet var demesini istemem isterimki herkes desin yanlış anlamışsın boş kuruntu cevabınız için teşekkürKuzum mümkün olduğunca ayni ortamda bulunmamaya çalış eski dosttan düşman olmaz derler ama kadın evli çocukları var düşünme öyle seyler önce kendine sonra eşine guven
Aslında siz oylayınca aklıma geldi aanlatımlardan biri onun çok samimi kardeş gibi olduğu biri oda merve le eşin birbirilerini seviyorlardı dedi bende olabilir o zaman ikiside bekarmış ben eşimin geçmişini değil geleceğini kıskanırım demiştim
Benim bilip kiskanmami istemiş olabilirmiOoo mervenin kardes gibi oldugu biri size bunlari soyluyor. Simdi amac belli oldu. Kosarak hepsinden uzaklasin. Kusura bakmayin ama ben burda bir iyi niyet goremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?