neden olabilir

lara78

Guru
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2008
197
49
318
ayrılmanızın üstünden 3 ay geçmiş ve o kişi sizi bunca zaman aramamasına rağmen; bir gece siz bankamatikden para çektiniz işinizi bitirdiniz arabaya döndünüz anne babanızda yanınızda bu sizi aramayan kişi de ordan geçmiş tesadüf ve sizi yan matikden para çeken erkekle beraber olduğunuzu(ve siz o kişiyi fark bile etmediniz) düşünerek hayırlı olsun allah tamamına erdirsin diye mesaj atarsa siz öle bişi yok dediğinizde bile sezilerim kuvvetlidir var derse:1shok: bu ne demek olur 1 haftadır düşünüyorum anlam çıkaramadım
umarım anlatabildimCADIARZU

yan taraftan para çeken erkekler beraber mi olduğunuzu düşünmüş?? e yuh ,kimseyle yanyana durma sen ,karşıdan karşıya geçerken ,durakta otobüs beklerken de her yanında duran sevgilin o zaman.

Ben ya cevap vermezdim ya da hayal görüyorsun galiba derdim, hayal dünyasında yaşıyorsun derdim,o adamı nasıl sevgilim yaptın bravo derdim,konuşma uzarsada bunca zamandır arayıp sormadın da para çekerken yan tarafta duran adamı mı kıskanıp paranoyaklaşarak bana mesaj atıyorsun derdim.

zenep neslihan gibi ben de rüya görüyosun herhalde derim
üstelik çok da kızarım, üstelik 1 hafta da bunu düşünmem

zenep neslihan gibi ben de rüya görüyosun herhalde derim
üstelik çok da kızarım, üstelik 1 hafta da bunu düşünmem

gece gündüz düşünmüyorum tabikide
tarafsız birileri nasıl yorum yapar diye merak etim
e bide 20 li yaşlarda olmayıp 35 ini geçen bir erkekCADIARZU olunca benim göremediğim bişilermi var demekten insan alamıyor kendini çocuk değilizki

gece gündüz düşünmüyorum tabikide
tarafsız birileri nasıl yorum yapar diye merak etim
e bide 20 li yaşlarda olmayıp 35 ini geçen bir erkekCADIARZU olunca benim göremediğim bişilermi var demekten insan alamıyor kendini çocuk değilizki

Ayrılığın üzerinden 3 ay geçmesine rağmen kıskanan..bulunduğu yaşın olgunluğunda olamayan, bir insan olarak yorumlarım..
O hayırlı olsun dediyse, sen de sağol darısı senin başına deseydin, be güzelim..Alla alla..

Back
X