Neden Olmuyor Neden?

superisi33

kuzucuklarım
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
6.474
11
683
selam kızlar ben bir düşük yaptım 1 aylıktı ve 1 yıldır bebeğimiz olmuyor 3 aydır klomen çatlama iğnesi kullandım herşey düzgündü ama yine olmadı geçen ay aşılama yaptırdık olmadı eşimde herşey normal bende polikistik over var düşükden sonra aldığım kilolardan olmuş ben çook ama çook istiyorum anne olmayı küçüklüğümden beri korkardım anne olamamakdan rabbim bana bunu yaşatmaz inş. bende fazla beklemeden anne olurum evleneli fazla olmadı ama ben bebekleri çok seviyorum sanırım çok bunaldım çokkkkkk

bende 4 yıldır bekliyorum mucizemin gelmesini..bende çok özledim..çevremdeki annelerin yavrularını sevmesini öpüp koklamalarını hatta kızıp bağırmalarına bile özeniyorum..benimde kokusunu mis gibi içime çekeceğim bağrıma basacağım evladım olsun diye dua etmekten başka bişey yapamıyorum..inşallah tez zamanda kucaklarımız dolar...

sizi çok iyi anlıyorum bizde 3 yıl bekledik eşimde morfoloji sorunu vardı 1 kez aşılama yaptık olmadı aşılamadan 3 ay sonra hamileydim bol bol dua edin rabbim zamanı geldiğinde olacaktır.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

hayırlı olsun sağ salim doğsun inşallah..bizlerede dua edin nolur birbirimize dualarımızın vesilesiyle bir gün anne olacağıma inanıyorum..sevgi ve dua ile...

off dua ediyorum ama olmuyor hayırlısı buymuş diyorum ama kendime söz geçiremiyorum umudum var inş. olacak ama ne zaman

off dua ediyorum ama olmuyor hayırlısı buymuş diyorum ama kendime söz geçiremiyorum umudum var inş. olacak ama ne zaman

canım olur morelini bozup durma daha 1 yıllık evliymissin ben 19 yıllık evliyim ben napayım ahh ahh .sende çok bişey yok olur allahın izniyle belki vakti gelmemi,ştir inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım .

inş. sizinde ve tüm istiyenlerinde olur bende polikistik over var bunu duydukdan sonra biran önce olmasını istiyorum korkuyorum ya illerde olmazsa ben çok seviyorum bebekleri kendi bebeğimi sevemezsem ama yapacak bişey yok umutla beklemekten başka....

umudunuzu kaybetmeyin ben dokuz seneden sonra hamile kaldım,allahtan ümit kesilmez bol bol dua edin sabredin..hep dualarımdasınız..

evet canım tedaviyle hamile kaldım dördüncü aşılamamda göbekten vurulan puregon iğneyle aşılamam yapıldı. iki aylık olduk,bizimki sebepsiz infertiliteydi..

rabbim tamamına erdirsin benimde bir tüpüm kapalı.ilk tüp denememde hamile kaldım ama 32+5 te bebeğimi kaybettim.rabbim nasip kısmet ederse ekim kasım gbi dondurulmuşlarımı denicem inşallah...

canım rabbım sanada olmayan herkese nasıp etsın ıns.
cok zor bı durum bende cok cektım ama sımdı allah nasıp ettı cok sukur..
bıse sorcam cııcm sen annenın ılk kızımısın?
yanı ılk cocukmusun.

Son düzenleme:
canım rabbım sanada olmayan herkese nasıp etsın ıns.
cok zor bı durum bende cok cektım ama sımdı allah nasıp ettı cok sukur..
bıse sorcam cııcm sen annenın ılk kızımısın?

umudunuzu kaybetmeyin ben dokuz seneden sonra hamile kaldım,allahtan ümit kesilmez bol bol dua edin sabredin..hep dualarımdasınız..
maşallah Allah bebişinizi size bağışlasın bende klomen kullandım herşey normal duruma geldi ama yine olmadı kısmet bende iğneyle olacağına inanıyorum inş. olacak gelecek aylarda rabbim bizede annelik duygusunu tatırsın inş...
rabbim tamamına erdirsin benimde bir tüpüm kapalı.ilk tüp denememde hamile kaldım ama 32+5 te bebeğimi kaybettim.rabbim nasip kısmet ederse ekim kasım gbi dondurulmuşlarımı denicem inşallah...
inş. tutar canım üzülme rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar verir inş....

slm arkadaşım benimde aynı senin gibi olmuştu az çok ben 3 yıllık evliyim ve senin gibi bebiş delisiyim hem ben hemde eşim.Ama o benden daha sabırlı panik yapma zamanı var deyip durdu iki yıbi sorun yok l ama ben ne olur ne olmaz bi sorun varsada erken tedavi olur diye peşini bırakmadım dr testleri yaptı bi sorun yok eşimde de değerler normal zamana bırak dedi herkesde fazla takma olca varsada stresten olmaz dedi yazılanlar gibi takmamaya çalıştım ama nafile her ilişkide bile beynimde bu sefer olucakmı dedim istemedende olsa kafadan çıkartamıyorsun,neyse artık adet tarihimi yazmicam beklemicem dedim adetim çok düzenlidir maşallah tık demez 28 günde bir dibimde biter ve hamile kaldımmmm 1 aylık ta düştü kese oluşmamış dedi dr bunalıma bile girdim hayal gibiydi sanki bazen hayalmi gördüm diyordum zaten öğrenmemle kaybetmem 1 hafta sürdü tamda yılbaşı gecesi hemde.Ama devam yola çabuk toparladım allah a şükür eee sonra yok yasak bitti 6 ay korun dediği halde pek de uymadım snr yine gittim ve çatlatma iğnesiyle birde bir hamile kaldım :) şu an bebişime 13 haftalık hamileyim düşük riski yaşadık kanama oldu 1 ayını yatarak geçirdim çok iğne yedik ama allah a şükürki ikimizde pes etmedik.Demek istediğim yılmayın arkadaşım iste ama vaz geçme hergün korkuyorum bende bu sefer bırakma anneyi diyorum ona duyarmış ma inatçı olsun annesi gibi sende teyzesi inatçı ol iste bol bolda du et ben hergün herkes için tüm isteyenlere hayırlısını diliyorum zaten GERÇEKTEN İSTEYİN ARKADAŞLAR MÜBAREK AYDA ALLAH IM KABUL EDER İŞALLAH AMİNNNNN

amin allah ım herkese yaşatsın işallah bende 3 yıl sonunda hamile kaldım şu an 13 haftalık hamileyim çok güzel bir duydu çatlatma iğnesiyle kaldım hamile herkese allah ım nasip etsin mübarek ayda işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…