- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
- Konu Sahibi superisi33
-
off dua ediyorum ama olmuyor hayırlısı buymuş diyorum ama kendime söz geçiremiyorum umudum var inş. olacak ama ne zaman
canım olur morelini bozup durma daha 1 yıllık evliymissin ben 19 yıllık evliyim ben napayım ahh ahh .sende çok bişey yok olur allahın izniyle belki vakti gelmemi,ştir inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım .
umudunuzu kaybetmeyin ben dokuz seneden sonra hamile kaldım,allahtan ümit kesilmez bol bol dua edin sabredin..hep dualarımdasınız..
rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.ne kadarlık hamilesin?tedavi ile mi oldu?
evet canım tedaviyle hamile kaldım dördüncü aşılamamda göbekten vurulan puregon iğneyle aşılamam yapıldı. iki aylık olduk,bizimki sebepsiz infertiliteydi..
maşallah Allah bebişinizi size bağışlasın bende klomen kullandım herşey normal duruma geldi ama yine olmadı kısmet bende iğneyle olacağına inanıyorum inş. olacak gelecek aylarda rabbim bizede annelik duygusunu tatırsın inş...umudunuzu kaybetmeyin ben dokuz seneden sonra hamile kaldım,allahtan ümit kesilmez bol bol dua edin sabredin..hep dualarımdasınız..
inş. tutar canım üzülme rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar verir inş....rabbim tamamına erdirsin benimde bir tüpüm kapalı.ilk tüp denememde hamile kaldım ama 32+5 te bebeğimi kaybettim.rabbim nasip kısmet ederse ekim kasım gbi dondurulmuşlarımı denicem inşallah...
canım rabbım sanada olmayan herkese nasıp etsın ıns.
cok zor bı durum bende cok cektım ama sımdı allah nasıp ettı cok sukur..
bıse sorcam cııcm sen annenın ılk kızımısın?
selam kızlar ben bir düşük yaptım 1 aylıktı ve 1 yıldır bebeğimiz olmuyor 3 aydır klomen çatlama iğnesi kullandım herşey düzgündü ama yine olmadı geçen ay aşılama yaptırdık olmadı eşimde herşey normal bende polikistik over var düşükden sonra aldığım kilolardan olmuş ben çook ama çook istiyorum anne olmayı küçüklüğümden beri korkardım anne olamamakdan rabbim bana bunu yaşatmaz inş. bende fazla beklemeden anne olurum evleneli fazla olmadı ama ben bebekleri çok seviyorum sanırım çok bunaldım çokkkkkk
maşallah Allah bebişinizi size bağışlasın bende klomen kullandım herşey normal duruma geldi ama yine olmadı kısmet bende iğneyle olacağına inanıyorum inş. olacak gelecek aylarda rabbim bizede annelik duygusunu tatırsın inş...
inş. tutar canım üzülme rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar verir inş....
bana mı sordun canım????:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?