• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Olmuyor Neden?

slm arkadaşım benimde aynı senin gibi olmuştu az çok ben 3 yıllık evliyim ve senin gibi bebiş delisiyim hem ben hemde eşim.Ama o benden daha sabırlı panik yapma zamanı var deyip durdu iki yıbi sorun yok l ama ben ne olur ne olmaz bi sorun varsada erken tedavi olur diye peşini bırakmadım dr testleri yaptı bi sorun yok eşimde de değerler normal zamana bırak dedi herkesde fazla takma olca varsada stresten olmaz dedi yazılanlar gibi takmamaya çalıştım ama nafile her ilişkide bile beynimde bu sefer olucakmı dedim istemedende olsa kafadan çıkartamıyorsun,neyse artık adet tarihimi yazmicam beklemicem dedim adetim çok düzenlidir maşallah tık demez 28 günde bir dibimde biter ve hamile kaldımmmm 1 aylık ta düştü kese oluşmamış dedi dr bunalıma bile girdim hayal gibiydi sanki bazen hayalmi gördüm diyordum zaten öğrenmemle kaybetmem 1 hafta sürdü tamda yılbaşı gecesi hemde.Ama devam yola çabuk toparladım allah a şükür eee sonra yok yasak bitti 6 ay korun dediği halde pek de uymadım snr yine gittim ve çatlatma iğnesiyle birde bir hamile kaldım :) şu an bebişime 13 haftalık hamileyim düşük riski yaşadık kanama oldu 1 ayını yatarak geçirdim çok iğne yedik ama allah a şükürki ikimizde pes etmedik.Demek istediğim yılmayın arkadaşım iste ama vaz geçme hergün korkuyorum bende bu sefer bırakma anneyi diyorum ona duyarmış ma inatçı olsun annesi gibi sende teyzesi inatçı ol iste bol bolda du et ben hergün herkes için tüm isteyenlere hayırlısını diliyorum zaten GERÇEKTEN İSTEYİN ARKADAŞLAR MÜBAREK AYDA ALLAH IM KABUL EDER İŞALLAH AMİNNNNN
canım bende normal yolla evlendikden 3 ay sonra hamile kaldım fakat kızamıkcıkdan düştü düşmeseydide alacaklarmış zaten ama 1 yıl oldu tekrar hamile kalamıyorum düşükden sonra kan ilaçlarından vitaminlerden 15 kilo aldım ve polikistik over çıktı oda gitmiyor 4 aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı geçen ayda aşılama yapıltı fakat yine olmadı:50:
evvet cıcım sana sordum.
yok ben enson kızıyımım annemin :9:neden sordun canım

ben 3 yıllk ewliyim 2 düşüğüm oldu doktor 6 ay ara verin dedi verdik ama 2. düşükten sonra 1bucuk yıl geçti hala bişey yok .. o kadar istiyorum ki hamile kalmak cok özeniyorum annelere..doktora gitmektende korkuyorum bir kere gittim bebek için 3 ay folikasit kullan dedi kullandım sonrada gitmedim bıraktım napıcam akıl werin eşimde cok istiyor ama belli etmiyor:(

Back
X