- 20 Şubat 2019
- 2.024
- 3.041
- 48
Hic acilan vs olmadi bakan bile olmuyor
Merhaba hangi burçsunuz acaba?23 yasindayim hic sevgilim olmadi kimse beni farketmedi farketmiyor neden?
BalikMerhaba hangi burçsunuz acaba?
Pek normal olduğum soylenemezBurnuma nedense başkasının fotografını kullanan erkek üye kokusu geldi.. böyle değilse de konu açıp," nasılım sevgilim olmadi," kafası sağlıklı bir kafa değil, olmaması normal..
Normal çekingen oluşunuz belki ilk adımı atmakta sizi engelliyordur. Ama işveli de olurlar balık kadınları Girdiği her ortamda ilgi odağı olmasa da belki zamanı değildir henüz
Beni anlatmissin. Sabretmem gerek bakalımNormal çekingen oluşunuz belki ilk adımı atmakta sizi engelliyordur. Ama işveli de olurlar balık kadınları Girdiği her ortamda ilgi odağı olmasa da belki zamanı değildir henüz
Pek normal olduğum soylenemez
Tamam abla dediklerini dikkate alicam :)Ablacım bırak erkekleri derslerine çalış önce mesleğini eline al. Zamanla kendine bakım da yaparsın. Aşk sadece bir erkeğe duyulmamalı ana baba sevgisi hayvan sevgisi doğa gökyüzü sevgisi onlardan daha hayırlı valla bak. Küçüklüğüne veriyorum kişisel gelişim kitaplarını oku bol bol ufkunu aç hedef belirle kendine ama bu erkek olmasın vakti gelince elbette oda olur
Bende 23 yasindayim ve 5 yillik evliyim23 yasindayim hic sevgilim olmadi kimse beni farketmedi farketmiyor neden?
Septik değil, haklısın bence.Ben niyeyse özellikle diğer konu ve bunun sonucunda genç bir hanımın fotoğrafının izinsiz kullanılıp, saçma konular açıldığını düşünmekteyim.
Çünkü özellikle fotoğrafa bakılmamız için mesajlar veriliyor konuda.
Septik miyim acaba?
23 yasindayim hic sevgilim olmadi kimse beni farketmedi farketmiyor neden?
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Yeni üye ve herkesin göreceği foto atıyor. Istese özelden atardı.Ben niyeyse özellikle diğer konu ve bunun sonucunda genç bir hanımın fotoğrafının izinsiz kullanılıp, saçma konular açıldığını düşünmekteyim.
Çünkü özellikle fotoğrafa bakılmamız için mesajlar veriliyor konuda.
Septik miyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?