neden ondan vazgeçemiyorum ve neden yalnızlık korkusu.

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
olmadı ayrıldık bitti dedim ama kalp bu sözü dinlermi? dinlemiyor seviyorum onu sevgi alışkanlık ve yalnız kalma korkusu. birdaha kimseye aşık olamam yada kimse bana aşık olmaz bu yaşıma kadar yalnızdım o bir şanstı ama gitti diyorum. sonra ya onunla olsaydım ne olacaktı kavga hüzün yalan çıkıyor karşıma. bunlara nereye kadar katlanacaktım elbette bir yere kadar ve evliyken adım dula da dönecekti. bunlarıda mantığım bana anlatıyor kalbim biraz ferahlıyor sonrası bir döngü gibi hüzünle devam ediyor. face de onu takip ediyorum sürekli şimdi başkasıyla çıkıyormuş mutluymuş, haa haa d,yorum o kızda aptal değildir herhalde biryere kadar mutlu olacak sonra ayrılacaktır diyorum ama şuan mutlu bu bile beni üzüyor. onu kaybettim diye hayıflanıyorum. beynim iyice uçtu anlayacağınız. yalnız kalmak ve yalnızlığının ebediyete kadar beni bırakmaması korkusu, evlenememek çevrende herkes mutlu ve huzurluyken senin işin, paran evin olsa da sessizlikte hepsinin neşesinin kaçması. korkutuyor bu hayat artık beni. duvarlara bakmak evinde yaptığın yemeği 3 gün yemek, tv sesini dinlemek ve o güzeli,m hafta sonlarında bile dışarıda nefes alamamak. arkadaşlarının olmaması olanının evli olması ve kendi meşguliyetleri. ve her aciz varlık gibi yalnız kalmak. ne kadar kötü.Allahım ne olur bizleri yalnız bırakma diyen başlayan dualarda feryat figan ağlamak.

geçsin istiyorum bu sisli günler...yüzüm gülsün istiyorum kapısını açtığım evimde yüzüme bir hayat gülsün istiyorum. yemek yaptığımda çamaşır ütülediğimde güvenmek istiyorum tek olmasın bu hayatım çift olalyım istiyorum uğur sayıları bile tek olan ben bilseydim onları da çift isterdim onlar sadece sayı rakam ama bu isyanımda olan hayat. benim olan hayat tek bana ait olmasın biri olsun istiyorum. elbet vardır böyle hüzünlü günler yaşarken olmadık anda yüzü gülenler işte benim de yüzüm gülse artık.

Geçecek inşallah arkadaşım geçecek...
Birazcık sabır...:ssz:

öncelikle onu takip etmeyi bırakmalısın bence.. o bitti gitti bunu kabullen ve güzelce ağla, bağır çağır.. duygularını, nefretini kağıtlara yaz ve o kağıtları da yak.. yastıkları tekmele hırsını al.. kabullen ve sakinleş önce.. inan sonra bir rahatlama gelecek sana.. ilk zamanlar zor olsada unutuluyor emin ol..

canım benm kıyamam sana seni anlıyorumbahyrlısı diyorum.. ahh bende sevglimden ayrıldım 2009da uc yıl onu bekledim baskalarıyla cıktı etti gezdi tozdu ben yinede bekledim. bu yıl geri döndü ama hep ondan nefret ettgmi hissettim cnku beni uc yıl boyunca uzdu dönmedi. yine ayrıldık snra dayanamadım yine barıstık bu okadar uzun surmedi. ama zamanla haz mettim suan mutluyuz allaha sükür..

o bana dönsede mutlu olamayacağız aşktanesi. herşey bir süreliğine düzelecek sonra yine mutsuzluk kalacak bize. o yüzden onu istemiyorum ama kalbim yalnızlığı da istemiyor. onun mutlu olmasınıda kabul edemiyor. sürünsün acı çeksin benden af dilesin ama ben onu reddedeyim. içim o zaman biraz rahatlayacak.

kendinde söylemişsin canım saten onunla devam etsek yalanlar dolanlar nereye kadardı diye..
sürekli bunları düşün ve sürekli bişeylerle uğraşmaya bak birazda boş kaldıkça düşünüyo insan
amaa klasık bi söz olucak kimse gerçekten vazgeçilmez değil bunu zamanla görüceksin sende inşallah :16:

ve yalnızlık..Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın diyorum gerçekten bi acı olmalı bu :31:

yalnızlık varya o gerçekten çekilmiyor kızlar ve çevre baskısı. arkadaşlarının hepsinin evli olması kendi meşguliyetleri ve senin onlarla artık ortak noktanın azalması seni bisbitin yalızlaştırıyor.

siz de farkettiyseniz ilişki bittikten sonra kızlar ve erkekler genelde aynen şu yöntemi kullanıyor : erkek ilişki bittikten 1 hafta sonra genelde mutlu oluyorlar kendilerini özgür hissediyorlar ama aynı zamanlarda kız çok üzülüyor kahrediyor kendini resmen.diğer haftalarda erkek biraz burukluk yaşıyor ama pişman olmak istemiyor başka kızlar falan filan devam ediyor hayatına ama kız durgun üzgün ama biraz daha kendini toparlamış oluyor enazından biraz daha gerçekleri görüyor zaman geçiyor haftalar erkek gitgide pişman oluyor aslında o kızın onun hayatının aşkı oldgunu anlıyor ve bu sefer de erkek kendini kahretmeye içmeye vs şeylere başlıyor ama busefer kız napıyor kendini toparlıyor kendine güveni geliyor ve dimdik ayakta duruyor. erkek mahvoluyor ve kıza geri dönmek için her yolu deniyor. ayrılıktan sonrasının böyle işlediğini düşünüyorum yani çevremdeki arkadaşlarmda da gördüm aynısını.kızlarda erkeklerde genelde aynı şeyleri yaşayabiliyorlar acı bakımından ama zamanları farklı oluyor işte. bunun için senin de zamana ihtiyacın var diye düşünüyorum. sen şuan onun hayatında biri var diye kendini yanlız hissediyorsun bence kendine zaman tanı başka biriyle sadece inat yada yanlız kalmayayım düşüncesyle yapılan birliktelikler hüsranla sonuçlanacağını unutma. elbette mutluluk seninde hakkın en yakın zamanda inş herşey yoluna girer hayatında :16:

Bir işin var sanırım kimseye muhtaç değilsin bundan guzeli mi var...
Her halıne şükür et..
Aşk dedıgın elbet olur işin sırrı sabretmek , sahıp olduklarına şükretmeyi unutup bır seyı deli gibi istersen olmaz.
pozıtıf ol ki tum pozitiflikleri üstüne çek..

acın taze ayrılık acısı kolay değil .sevdiğin insanın hayatından gitmesi .kesinlikle seni anlıyorum ama şu konuda haksızsın .sen sanıyorsun ki insanlar çok mutlu hiç dertleri yok .herkesin derdi var.en büyük dert seninki değil.ben bu sitede evliliğin çok önemli olduğunu görüyorum .benim çevremde hiç öyle değildi .hatta 24 yaşında evlendim diye erkenden evlendin dediler hep .yani 24 yaş burdakilerin çoğu için normal bir yaş hatta geç bir yaş evlenmek için .sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama kader .kaderinde varsa zaten seni bulucak .sen bunlara takılma .hayat evlilikten ibaret değil .erkekten ibaret değil .bunun için güçlü dur .ayrılık acısını anlıyorum ama bu yaştan sonra kimi bulucam mantığını anlamıyorum.öylesine evlilik yapıcağıma yalnız ölürdüm heralde .

Son düzenleme:
acın taze ayrılık acısı kolay değil .sevdiğin insanın hayatından gitmesi .kesinlikle seni anlıyorum ama şu konuda haksızsın .sen sanıyorsun ki insanlar çok mutlu hiç dertleri yok .herkesin derdi var.en büyük dert seninki değil.ben bu sitede evliliğin çok önemli olduğunu görüyorum .benim çevremde hiç öyle değildi .hatta 24 yaşında evlendim diye erkenden evlendin dediler hep .yani 24 yaş burdakilerin çoğu için normal bir yaş hatta geç bir yaş evlenmek için .sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama kader .kaderinde varsa zaten seni bulucak .sen bunlara takılma .hayat evlilikten ibaret değil .erkekten ibaret değil .bunun için güçlü dur .ayrılık acısını anlıyorum ama bu yaştan sonra kimi bulucam mantığını anlamıyorum.öylesine evlilik yapıcağıma yalnız ölürdüm heralde .
haha her cumleye aynen katılıyorum

Back
X