• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden onlar bu kadar kötü ,, ya da ben neden bu kadar aptalım :((

serranur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
318
0
0
İstanbul
Sevgili kayınvalidem,2 görümcem ve henüz nişanlı olan eltim :)

:)) çok komikler ama bazen çok gülüyorum,bazen de üzülüyorum..

Ben bebek bekliyorum.Evimde huzurluyum da çok şükür.Eşimden öyle çok çok fazla bir şikayetim yok.

Eşimin ailesiyle karşılıklı apartmanlardayız.Kısacası herşeyimden haberi var kaynanamın :)kim gelmiş kim gitmiş,annem gelip kaç st oturmuş.
Yatıya kalan var mı? ben işten kaçta geldim,herşey gözetiminde..
sürekli gözü üzerimde,bazen öyle bakışlarını yakalıyorum ki,insan düşmanına öyle bakmaz.
yazık ama gerçekten,amaç ne ? oğluna mı düşmansın , bana mı , torununa mı ?
ama karışamaz,eşim biraz sinirlidir müdahele ettirmez hiçbirşeyimize..Ama yine de rahat haraket edemiyoruz.Mesela pazar sabahı annemlere kahvaltıya gideceksek görünmeden çıkıyoruz falan :) çünkü bozuluyo annesi,bişey söylemese de hissediyoruz gerginliği,negatif elektriği.surat zaten 40 karış oluyo,neyse :)
Buarada yüzyüze gelince bir problem yok,normal saygı çerçevesinde görüşürüz,konuşuruz.

görümcem de benle yakın zamanda hamileydi o şimdi doğum yaptı.benle görümcemi kıyasladılar hep..
hep o üstün,onun hamileliği rahat geçti,doğumu kolay oldu,herşeyin iyisi onda var,onun aldıkları kaliteli,uygun fiyat,benimkiler zaten sorulmuyo bile.
Ben laf arasında söylersem hımm diyip geçiyolar :))

Onun dr benimkinden iyi,gittiği hastane daha kaliteli,onun kızı oldu benim kısmetse oğlum olcak,korkarım bebekleri de kıyaslıycaklar ve bu böyle sürüpp gidecek :))

Birde eltim olacak rezil var ki,,Allah onu ıslah etsin..benle samimiydi ilk eşimin kardeşiyle çıkarken,benim ağzımdan lafları aldı,işi bitti benle tabi şimdi görüşmüyoruz :)
2 görümcem ile samimi kendisi,nefret ettiği insanlar şimdi onun herşeyi.Bir de nispet yapmaya çalışıyorlar hep bir ağızdan bana :)

facebook tan göndermeler,birbirlerine yalakalıklar :)

şimdi bana e takma boşver ne yaparlarsa yapsınlar diyeceksiniz..Bence de..
ama benim sorunum, ben bunları takmadan yaşayamıyorum.

Sürekli aklımdalar,çocukça evet biliyorum ama yok olmuyo,,umursamaz davranamıyorum.Çok yoğun bir işim var,ilgilenmem gereken bir evim var,bebeğimin hazırlıkları var ama ben bu gerizekalıları düşünmeden edemiyorum.Yani kendi evime yuvama kocama odaklanamıyorum.Her yaptıklarını kocama anlatıyorum.Geriliyoruz.Delirdi artık adam yeter ne b.k yerlerse yesinler ilgilenme gül geç onların istediğini yapıyosun,huzurumuzu yok yere kaçırıyosun diyor.Haklı da,,ama beceremiyorumm.
Zannetmiyorum ama benim gibi olan var mı?

Bi akıl verin,kocam soğuyacak sonunda benden böyle aptal bir sebepten..

derhal facebook undan onları siliyorsun. yada facebook unu kapatıyorsun.

hamilelik hormonları yüzünden aslında takmayacağın şeyleri takmaya ve kendini hırpalamaya başlıyorsun. yakında ağlamalar başlayabilir...

bebeğini düşün, ona odaklan...

Tatlım seni anlıyorum ama bak ne güzel eşin karıştırmıyor hiçbir şeyinize. Bu çok önemlidir ilişkilerde. Kendini bunları düşünerek yorma hamilesin belki elinde olmayan şartlardan dolayı böyle davranıyorsun ama takma. Çık gez dolaş. Annene git sorarsa da söyle suratı asılsın boşver. Önce kendin için yaşa. Onları sonraya bırak

Ben bebek bekliyorum.Evimde huzurluyum da çok şükür.Eşimden öyle çok çok fazla bir şikayetim yok.

Eşimin ailesiyle karşılıklı apartmanlardayız.Kısacası herşeyimden haberi var kaynanamın :)kim gelmiş kim gitmiş,annem gelip kaç st oturmuş.
sürekli gözü üzerimde,bazen öyle bakışlarını yakalıyorum ki,insan düşmanına öyle bakmaz.
ama karışamaz,eşim biraz sinirlidir müdahele ettirmez hiçbirşeyimize..Ama yine de rahat haraket edemiyoruz.Mesela pazar sabahı annemlere kahvaltıya gideceksek görünmeden çıkıyoruz falan :) çünkü bozuluyo annesi,bişey söylemese de hissediyoruz gerginliği,negatif elektriği.surat zaten 40 karış oluyo,neyse :)
Buarada yüzyüze gelince bir problem yok,normal saygı çerçevesinde görüşürüz,konuşuruz.

görümcem de benle yakın zamanda hamileydi o şimdi doğum yaptı.benle görümcemi kıyasladılar hep..
hep o üstün,onun hamileliği rahat geçti,doğumu kolay oldu,herşeyin iyisi onda var,onun aldıkları kaliteli,uygun fiyat,benimkiler zaten sorulmuyo bile.

Onun dr benimkinden iyi,gittiği hastane daha kaliteli,onun kızı oldu benim kısmetse oğlum olcak,korkarım bebekleri de kıyaslıycaklar ve bu böyle sürüpp gidecek :))

Birde eltim olacak rezil var ki,,Allah onu ıslah etsin..benle samimiydi ilk eşimin kardeşiyle çıkarken,benim ağzımdan lafları aldı,işi bitti benle tabi şimdi görüşmüyoruz :)
2 görümcem ile samimi kendisi,nefret ettiği insanlar şimdi onun herşeyi.Bir de nispet yapmaya çalışıyorlar hep bir ağızdan bana :)

Sürekli aklımdalar,çocukça evet biliyorum ama yok olmuyo,,umursamaz davranamıyorum.Çok yoğun bir işim var,ilgilenmem gereken bir evim var,bebeğimin hazırlıkları var ama ben bu gerizekalıları düşünmeden edemiyorum.Yani kendi evime yuvama kocama odaklanamıyorum.Her yaptıklarını kocama anlatıyorum.Geriliyoruz.Delirdi artık adam yeter ne b.k yerlerse yesinler ilgilenme gül geç onların istediğini yapıyosun,huzurumuzu yok yere kaçırıyosun diyor.Haklı da,,ama beceremiyorumm.

yeni aileye giren elti adayıyla kocalarınızın ailesi hakkında birşeyler paylaşılır mı elbet o tarafa yaranmak için konustuklarınızı yumurtlayacak bu konuda hata yapmışsınız....yapman gereken bir sürü iş var bebek doğacak onu düşün onu kucagına alacagın günü düşün ..ne diye kafana takıyorsun ki bırak onlar istediği gibi sidik yarışına girsin bazen susmak en güzel tokattır emin ol eşinle aran iyiyse eşin aradaki dengeyi koruyabiliyorsa gerisi önemli değil dış kapının mandalları

Son düzenleme:
herşeyin farkındasın zaten eşinden dolayı lafta söyleyemiyorlarmış

çalışıyorsun eşin var bebeğin olacak ama huzurunu onlar yüzünden mi bozuyorsun

eşin yarın öbür ne düşünecek biliyor musun

galiba annemler haklılar ben bu kadar ara buluyorum karımı ezdirmiyorum ama hala yaranamıyorum evimde huzurum yok kavga çıkartıyor

sanırım böyle düşünmesini istemezsin

o yüzden hiç takma ya kocanda onlardan yana olsaydı

burada öyle konular okuyoruz ki anasının bi lafına karısını boşayan tipler var

tamam onlarda iyi olsalardı daha mutlu olurdun ama değillerse de yapacak birşey yok

dua et eltin gerçek yüzünü erken göstermiş sende bundan sonra güvenip kimseye birşey anlatmazsın

derhal facebook undan onları siliyorsun. yada facebook unu kapatıyorsun.

hamilelik hormonları yüzünden aslında takmayacağın şeyleri takmaya ve kendini hırpalamaya başlıyorsun. yakında ağlamalar başlayabilir...

bebeğini düşün, ona odaklan...

facebookumdan onları silersem, olmaz..gerginlik olur..
sorun çıkarmış olurum durup dururken..çünkü bir tek bana göre sorun var ortada,başkalarının yanında melekler..
ama kendi facebookumu dondursam da biraz uzak mı kalsam,bu iyi fikir olabilir..

böle boş insanlar var işte malesf
uğraşcak bişi bulamıolar snle uğraşıolar onların odak noktasısın bu sevin...
faceinden silme sinirlenip tepki gsterdğin düşünülmesin...
sakın polemiğe falan grme , nispette yapma
hoş senin bişi yapmana gerek yok bnce onlar seni içten içe kıskanıolar:34:
buarada allah gzl bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsn cnm

yeni aileye giren elti adayıyla kocalarınızın ailesi hakkında birşeyler paylaşılır mı elbet o tarafa yaranmak için konustuklarınızı yumurtlayacak bu konuda hata yapmışsınız....yapman gereken bir sürü iş var bebek doğacak onu düşün onu kucagına alacagın günü düşün ..ne diye kafana takıyorsun ki bırak onlar istediği gibi sidik yarışına girsin bazen susmak en güzel tokattır emin ol eşinle aran iyiyse eşin aradaki dengeyi koruyabiliyorsa gerisi önemli değil dış kapının mandalları

çok haklısın,aptallık ettim.Biz çok iyi arkadaş olmuştuk kendisiyle..
benim herkese hemen güvenen bir yapım var maalesef.

facebookumdan onları silersem, olmaz..gerginlik olur..
sorun çıkarmış olurum durup dururken..çünkü bir tek bana göre sorun var ortada,başkalarının yanında melekler..
ama kendi facebookumu dondursam da biraz uzak mı kalsam,bu iyi fikir olabilir..

facebookunu dondursan uzak kalmış olacakmısın gercekten?onlar aileden bireyler sanaldan uzak kalsanda gercekte uzak kalman zor gibi

böle boş insanlar var işte malesf
uğraşcak bişi bulamıolar snle uğraşıolar onların odak noktasısın bu sevin...
faceinden silme sinirlenip tepki gsterdğin düşünülmesin...
sakın polemiğe falan grme , nispette yapma
hoş senin bişi yapmana gerek yok bnce onlar seni içten içe kıskanıolar:34:
buarada allah gzl bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsn cnm

amin cnm teşekkür ederim.yani ben kimseyi küçümsemedim bu zamana kadar.
üni mezunuyum,iyi bir işim var.
kendi paramı kazanıyorum.istediğimi alıyorum ,biraz da bundan olabilir.
ev hanımı iki görümcem,yanlış anlaşılmasın,her işin zorluğu kendine.ben de 1 yıl ev hanımıydım.
demek istediğim,onlar bunu sorun yapacak kapasitede. mesela hiç benim işimle ilgili yorum yapılmaz,benim iyi yaptığım birşey söylenmez.
güzel bir şey alındıysa evime,salonun ortasında kocaman bir şey dursun mesela,görmezden gelinir :) güle güle kullan denmez :)
ingilizce bir mevzu açılsa tek ing bilen benim ailede diye,hemen konu kapanır :)
ben ilk evlendiğimde yemek yapmayı bilmiyodum sonradan öğrendim mesela,sürekli yemek muhabbeti döner,onlar yaptıysa tadına doyulmaz,ben yaptıysam güzel bile olsa ,, assslaaa söylenmez :)

belkide ortada senin hissettiğin gibi bir durum yok,hamileleğinin etkisi olabilirmi? kendi kendine hayatını mahvetme..eğer hissettiklerin gerçekse, şükret ne güzel eşin senin yanında,seni anlıyor...onlardan gelebilecek her türlü şeye kendini kapat.bir müddet iletişimini yoket..kim bozulursa bozulsun,surat sallarsa sallasın açık ol,gizli kapaklı hareket etme..sen onları üzmemek için herşeyi yapıyor kendini hırpalıyorsun,onlar seni sürekli üzüyor..seni düşünmeyeni çok düşünme...

bence hayat sana mutlu olman gerekenleri sunmuş ama sen kendine dert arıyorsun psikoloğa gitsen iyi olur ailenin geleceği için yoksa eşin patlayabilir

hiç birşey seni engelleyemıyorsa eşinden başka insanlara ( yakın buldugun güvenilir tabıkıde) anlat rahatla eşini üzme onlar için .
cogu burda anlatıyor buraya anlat annene dostuna arkadasına anlat rahatla adamıda kendınıde germe :ssz:

Son düzenleme:

Bos ver, dert etme! kotunun daha kotuleri var!
Ne guzel bir bebeyin oluyor, simdi tam bir aile olacaksiniz.
Bir, iki sene icinde'de o apartmandan'da tasinirsiniz, daha rahat olursunuz.
Facebook'kunudan onlari once sil, daha sonra bir sureligine dondur. Daha sonra o sinir oldugun sahizlar face sildigini dusunduklerinde, tekrar aktiflesdirirsin.
Yada tamamen sil. Kafan rahat olur bak:)

Arkadaşım kendimde aynı durumda olduğumdan nekadar da boşver görmezden gel desemde,bunu yapmanın ,beyninize söz geçirmenin çok zor olduğunu biliyorum..Size teselli olarak söyleyeceğim şeyler eşinizin yanınızda olması ve güzel bir işinizin olması çok güzel..İmkanınız var ise psikoterapiye gidin, ve mümkünse onların muhitinden çok uzak bir yere taşının :10: Yoksa bunlar sizin ömrünüzü yerler,kocanıza kendinize bebeğinize yazık etmeyin:26:

Bos ver, dert etme! kotunun daha kotuleri var!
Ne guzel bir bebeyin oluyor, simdi tam bir aile olacaksiniz.
Bir, iki sene icinde'de o apartmandan'da tasinirsiniz, daha rahat olursunuz.
Facebook'kunudan onlari once sil, daha sonra bir sureligine dondur. Daha sonra o sinir oldugun sahizlar face sildigini dusunduklerinde, tekrar aktiflesdirirsin.
Yada tamamen sil. Kafan rahat olur bak:)

zaten bu kışıda bu evde geçirip kendi evimize geçicez.
bu ev kayınvalidemlerin :P

Konu kıskançlık bence, çalışan bir kadın olmanız, maddi yönden bağımlı olmamanız, okumuş olmanızın bunda büyük payı var. Yerinizde olsam kendi kafamda insanlara oturup kalkardım. Heh kayınvalide, mecbur görüşülüyor biliyorum. Ancak onların yaptıklarını görmezden gelirseniz üzülen taraf siz değil, onlar olur. Hem eşiniz de anlıyor sizi daha ne olsun.

Arkadaşım kendimde aynı durumda olduğumdan nekadar da boşver görmezden gel desemde,bunu yapmanın ,beyninize söz geçirmenin çok zor olduğunu biliyorum..Size teselli olarak söyleyeceğim şeyler eşinizin yanınızda olması ve güzel bir işinizin olması çok güzel..İmkanınız var ise psikoterapiye gidin, ve mümkünse onların muhitinden çok uzak bir yere taşının :10: Yoksa bunlar sizin ömrünüzü yerler,kocanıza kendinize bebeğinize yazık etmeyin:26:

haklısın,Ne kadar yer etmişler beynimde buna şaşırıyorum.Resmen düşünmeden edemiyorum.
Öyle bir psikolojik baskı olmuş ki üzerimde,eşimin ailesiyle birlikteyken,kendimi bilgisiz,pasif,beceriksiz hissediyorum.
seneye kendi evimize taşınıcaz inşallah 1 yılım kaldı..

Back
X