Neden Para Yiyici Kadınlar kıymet görüyor ?

ArtemisAsigi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
327
212
18
37
Şu yaşıma dek istisnasız erkeği kullanan elinde oynatan kadınların çok değer gördüğünü gördüm ve artık bu nedenle insanlardan tiksinme noktasına geldim, bize çocuklukta öğretilen şey ise fedakarlık yapan kendinden önce karşıdakini düşünen insan kıymetlidir ama pratikte bu işler hiç böyle değilmiş , ondan kaç kişiyi kaçırdım. Neden böyle, bilimsel açıklaması var mıdır ?

Şu yaşıma dek istisnasız erkeği kullanan elinde oynatan kadınların çok değer gördüğünü gördüm ve artık bu nedenle insanlardan tiksinme noktasına geldim, bize çocuklukta öğretilen şey ise fedakarlık yapan kendinden önce karşıdakini düşünen insan kıymetlidir ama pratikte bu işler hiç böyle değilmiş , ondan kaç kişiyi kaçırdım. Neden böyle, bilimsel açıklaması var mıdır ?

Benim konuma da yorum yapmışsınız galiba aynı durumdan muzdaribiz. Ben de bıktım usandım artık. İyi yönlerimi ne kadar hızlı gördülerse o kadar hızlı bitti. Sağlam durdum özgüvenli durdum kısıtlamadım tutarlı mantıklı oldum eğlenceli de oldum ama olmadı yok gittiler o tutarsız dengesiz ve saçma sapan kızlara döndüler. Her seferinde de gereksiz açıklamalarına sorun değil dedim kızamadım içime attım attım şiştim. Galiba erkekler güçlü ve özgüvenli kadınlarla yapamıyorlar..

İlişki koçu vs mi bulmalı ? Öner’iniz nedir ?

Bilmiyorum da astrolojiye sarılmış durumdayım. Zaten çok ilgiliydim de yol venüs retrosunda ilişki başlamaz bilmem ne olumsuz yorumları görünce demoralize oluyodum. Son flörtümde hiç astrolojiye bakmayayım dedim yine dedikleri çıktı ya :(

Back
X