Açıkçası saymadım ama hayır 1.5 aydır değil sanırım 4ay oldu,3.5-4 aydır beraberiz.İmada bulundum başka birşeyleri söylemeni de bekliyor insan. diye ama başka lafar açtı araya başka şeyler girdi. İnatlaşacak ne var bilmiyorum. Son 3-4 konuşmamızda 1-2 defa bunu ima ettim,daaha öncesinde bunaltmadım-üzerine gitmedim. Anlamıyorum ki.Bugün özlediğimi söyledim,o arada iş telefonu çaldı konuşmayı sonlandırmak zorunda kaldık,eğer yine de söylemezse ne yapayım?
Ben hayatımda kimseye seni seviyorum demedim. Kocama bile.Ama bu kimseyi sevmediğim anlamına gelmez. Birinin seni İstediğin Gibi Sevmemesi, onun seni tüm varlığıyla sevmediği anlamına gelmez.hareketlerine bakıp anlamalısın zaten hislerini.kelimeler gerçek olmadan anlamsızdır.Unutma bazen o iki kelime hisleri anlatmak için çok yavan kaçabilir.
amaaaaan canım benim boşver takma kafana ben de düşündüm eşim ne zamandır demiyor diye hatırlayamadım bile ama ben biliyorum belli ediyor çok sevdiğini anlarsın zaten bir şekilde
nasıl yaa:44: seni seviyorum demek bunu duymak okadar güzelken.hiç duymayan hatta söylememiş olanlar var öylemi.şaşırdım dogrusu....
gelecekten konuşmktan kaçıyo.sevdigini söylemiyo.herhangi biişeyden sonra 10gün aramıyo.üstelik aynı yerde calışıyosunuz.ailelere söylemeyi bikaç ay beklemek yerine.böyle devam edemem diyo.bitiriyo....ne karışıkmışşş
ya sev ya terk et de..!
madem sende 10gün aramadan durabiliyosun.kolay unutursun
Hayatında hiç sevdiğini söylememiş olanlara ben de hayret ettim. Evet seviyorum sözcüğüne bağlı değildir herşey ama anlaşılan ben bu ilişkinin sonuna gelmişim haberim yok. Bazı insanlar bunun bir hak olduğunu bile bile ne adam gibi dvm ediyor ne de tam anlamıyla bitiryor. Onun yaptığı işte 2 arada sallantıda bırakmak.
Yaklaşık 1 saat önce konuştuk yine aynı şey oldu,artık boşuna zamanımı umutlarımı ona harcamışım diye düşünüyorum. Allah büyüktür görendir,elbet bu haksızlığın bir bedelini ödetir. Hayatıma giren hiçbir sevgilimden aşk dilenmedim,sevmediğini göre göre beni sev demedim. Net olmalarını-bittiyse duygular adam gibi belirtmelerini bekledim,yazıklar olsun.
Sevgilimle yaklaşık 3 senedir beraberiz. ben sevgilimden hergün defalarca seni seviyorum sözünü duyuyorum. duymadan geçen tek günüm bile yok. söylememesine de dayanamam zaten. en kavgalı anlarımızda bile seni seviyorum asla dilimizden düşmez. sana hak veriyorum canım. seni seviyorum demeden olur mu. yani seni seviyorum dememesi tabiki sevmediğini göstermez. yapısıda bu olabilir. bence bu kadar için içini yiyeceğine karşına al söyle. beni sevdiğini biliyorum hissediyorum ama sözcüklerlede sürekli bunu senden duymak istiyorum diyebilirsin. çözülmeyecek bir sorun değil kendini üzme canım.