arkadaslar sımdı tekrar duzenlı bı sekılde anlatmayı deneyecegım.sımdı ben bundan bır yıl oncesınde akrabamızın ogluyla duygusal bı takım seler paylasmıstım hıc bı zaman tam bı sevgılı olamadık ıte kalka baskalarının olur demesıyle bı sure surdu hiç bi zaman ırtıbatımızı koparmadık hep konustuk herkezde bıze ewlenecek gozuyle bakıyordu ama ben cok sıkılmıstım bu durumdan cunku ıstemıyordum en sonnuda dıle getırdım.Sonra nese esas oglan dewreye gırdı buda akrabamız ama uzaktan we bnm cıktıgım cocugunda arkadası samımı bununla ılk face konusmaya basladık sonra msn mı ıstedi werdım orda konusmaya basladık zaman su gıbı akıp gıdıyordu gece yarılarına kadar konusmuslugumuz oldu hiç bi zaman senı sewıyorum falan demedık bırbırımıze ama ımalarda bulunduk ben cok agzını aradım arkadasın nın ne kadar onemlı oldugunu sordum ama geldıkce gorusuyoruz senın dedıgın gıbı dost falan degılız ole dedı ben her zaman sen ıstesende ıstemesende senın yanında olacagım dedı ask sarkıları gonderdı bı sure bole gıttı ama artık ben dayanamayıp ona karsı bos olmadıgımı ark olarak goremedıgımı soledım bıdaha konusmayalım dedım we cıktım sacmalıyorsun benım bole dusundugumu nerden bılıyorsun falan dedı bana sonrada bı ılıskıye hazır olmadıgını soyledı bende hazır olmadıgımı dıle getırdım zaten bole kapandı ama konusmalarımız hep dewam ettı. Sonra bu benım eskı cıktıgım cocugun ewıne gıtmıs orda kalmıs bır gun we tum olan bıtenı o cocugun kızkardesıne anlatmıs ama kendısı hıc bısey hıssetmıyomus ole demıs kız bunun uzerıne bana msj atmıs hakaret bunu nasıl yaparsın falan tehdıtler bende ona neden yaptın bunu dedım oda ben bısey yapmadım ondan hıc bır seyımı saklamam dıye uste cıktı bıde hanı benımle mutluydun falan dedım ooo sen herseyı bastan kacırmısın dedı bana ıste bole kızlar neden yaptı sızce bunu bana resmen tuzak kurmus 

Son düzenleyen: Moderatör: