- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.573
- 83
- Konu Sahibi Paramedik92
-
Hamile değilsen. İnofolic kullan canım. Benim bu ay yumurtam güzel çatladı.Kızlar pco rahatsızlığım var ne zaman adet olacağımı bilmiyorum bu yüzden ovu testi kullanıyorum ama 5 gündür sürekli pozitif çıkıyor ovu testim 2 gün önce doktora gittim ve bana gelişen yumurtan Yok dedi yoksa neden pozitif bu arada son adet 1 Aralık kimyasal gebelik yaşadım 1 ay önce kafam çok karışık ne yapacağım hiç
Bilmiyorum
Canım adet olmayı bekliyorum adetimin 3. Günü gidip klomene başlayacağım incir havuç kürü nasıl yapılıyor canım tarif eder misinBelki kinyasal yasadin onun etkisidir hala pcoluysan incir havuc kurunu bi bak derim . Babada pco olabilir demisti kur yaptim o ay hamile kaldim
Hamile olacağımı sanmıyorum canım bu ay kimyasaldan Sonra hiç dikkat etmedim rastgele oldu denk getirdiğimde bile kimyasal yaşadım hiç ihtimal vermiyorum olacağına keşke olsa ama 2 gün önce doktora gitti. Olsa farketmez miydi doktorHamile değilsen. İnofolic kullan canım. Benim bu ay yumurtam güzel çatladı.
ibrahim saracoglunun incir havuc kuru video diye gir seda sayanin progrMinda kendi agzindan da dinle. Ama hem klomen hem o olurmu bilmiyorum ikisini bir yapma.klomen e baslayacaksan ben mani olmayim icinden geleni yapCanım adet olmayı bekliyorum adetimin 3. Günü gidip klomene başlayacağım incir havuç kürü nasıl yapılıyor canım tarif eder misin
Canim biz pco lularda lh degeri yuksek oldugu icin test hep pozitif veriyor maalesef bende cok umutlanmistim. Incir kurunu arastir bence proklatin yuksek ise yasak incir kuruKızlar pco rahatsızlığım var ne zaman adet olacağımı bilmiyorum bu yüzden ovu testi kullanıyorum ama 5 gündür sürekli pozitif çıkıyor ovu testim 2 gün önce doktora gittim ve bana gelişen yumurtan Yok dedi yoksa neden pozitif bu arada son adet 1 Aralık kimyasal gebelik yaşadım 1 ay önce kafam çok karışık ne yapacağım hiç
Bilmiyorum
Kuzum ben goremedim maalesefKızlar evde test yaptım arkadaşlar bi dene ovu pozitif olunca hamilelik belirtisi dediler ve sonuç bu kızlar çizgiyi sizler de görebiliyor musunuz
Aynı zamanda kimyasal gecirmisiz canım.nedense benimde öyle olmuştu kimyasal dan on gün sonra üç gün arayla iki test yaptım ikiside pozitifti.ya o zaman yumurtlamistim yada kimyasal dan dolayı olabilir bende anlamadimKızlar pco rahatsızlığım var ne zaman adet olacağımı bilmiyorum bu yüzden ovu testi kullanıyorum ama 5 gündür sürekli pozitif çıkıyor ovu testim 2 gün önce doktora gittim ve bana gelişen yumurtan Yok dedi yoksa neden pozitif bu arada son adet 1 Aralık kimyasal gebelik yaşadım 1 ay önce kafam çok karışık ne yapacağım hiç
Bilmiyorum
İnsanın kafası karışıyor canım benimde öyle oldu biliyor musun hatta konu açmıştım 1 hafta boyunca hergün test yaptım ve hergün silik pozitifi gördüm şimdi de testte görülüyor aslında ama foto da net olmayabilir o yüzden ihtimal vermek istemiyorum ümitlenmek hiç istemiyorum hayırlısı hakkımızda kuzumAynı zamanda kimyasal gecirmisiz canım.nedense benimde öyle olmuştu kimyasal dan on gün sonra üç gün arayla iki test yaptım ikiside pozitifti.ya o zaman yumurtlamistim yada kimyasal dan dolayı olabilir bende anlamadim
Bir hafta daha bekle canım belki geç döllenme olmuştur daha 2 gün olmuş geçeli inşallah gelmez de bebiş olurBenimde bat 28 di ama ne gelen ne giden sokturucude kullanmak istemiyorum napcaz boyle
Kimyasal dan sonra çabuk gebe kalirsin diyorlardı ama benim öyle olmadı dün lekelenme oldu acaba yerleşme kanamasimi diye düşündüm ama bugün adet oldumİnsanın kafası karışıyor canım benimde öyle oldu biliyor musun hatta konu açmıştım 1 hafta boyunca hergün test yaptım ve hergün silik pozitifi gördüm şimdi de testte görülüyor aslında ama foto da net olmayabilir o yüzden ihtimal vermek istemiyorum ümitlenmek hiç istemiyorum hayırlısı hakkımızda kuzum
Hiç ümidim Yok çünkü kimyasaldan Sonra silik pozitifi 1 hafta gördüm buda belki böyle birşeydir hayırlısı inşallah vardır önümüz ay klomene başlayacağım bakalım hayırlı haberler alırım inşallahKimyasal dan sonra çabuk gebe kalirsin diyorlardı ama benim öyle olmadı dün lekelenme oldu acaba yerleşme kanamasimi diye düşündüm ama bugün adet oldumama belki sen hamilesindir öyle kalan çok varmış insallah senin öyledir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?