Neden sürekli pozitif:(

Paramedik92

Rabbim gönlümdekini nasip eyle
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.096
1.573
83
Kızlar pco rahatsızlığım var ne zaman adet olacağımı bilmiyorum bu yüzden ovu testi kullanıyorum ama 5 gündür sürekli pozitif çıkıyor ovu testim 2 gün önce doktora gittim ve bana gelişen yumurtan Yok dedi yoksa neden pozitif bu arada son adet 1 Aralık kimyasal gebelik yaşadım 1 ay önce kafam çok karışık ne yapacağım hiç
Bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_1538.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 123
Belki kinyasal yasadin onun etkisidir hala pcoluysan incir havuc kurunu bi bak derim . Babada pco olabilir demisti kur yaptim o ay hamile kaldim

Hamile değilsen. İnofolic kullan canım. Benim bu ay yumurtam güzel çatladı.

Belki kinyasal yasadin onun etkisidir hala pcoluysan incir havuc kurunu bi bak derim . Babada pco olabilir demisti kur yaptim o ay hamile kaldim
Canım adet olmayı bekliyorum adetimin 3. Günü gidip klomene başlayacağım incir havuç kürü nasıl yapılıyor canım tarif eder misin

Hamile değilsen. İnofolic kullan canım. Benim bu ay yumurtam güzel çatladı.
Hamile olacağımı sanmıyorum canım bu ay kimyasaldan Sonra hiç dikkat etmedim rastgele oldu denk getirdiğimde bile kimyasal yaşadım hiç ihtimal vermiyorum olacağına keşke olsa ama 2 gün önce doktora gitti. Olsa farketmez miydi doktor

Canım adet olmayı bekliyorum adetimin 3. Günü gidip klomene başlayacağım incir havuç kürü nasıl yapılıyor canım tarif eder misin
ibrahim saracoglunun incir havuc kuru video diye gir seda sayanin progrMinda kendi agzindan da dinle. Ama hem klomen hem o olurmu bilmiyorum ikisini bir yapma.klomen e baslayacaksan ben mani olmayim icinden geleni yap

Canim biz pco lularda lh degeri yuksek oldugu icin test hep pozitif veriyor maalesef bende cok umutlanmistim. Incir kurunu arastir bence proklatin yuksek ise yasak incir kuru

Yok canım prolaktin de sıkıntı Yok şükür ama 5 gündür böyle öncesi hep silikti çok illet bir hastalık bu Allah kimseye vermesin

Kızlar evde test yaptım arkadaşlar bi dene ovu pozitif olunca hamilelik belirtisi dediler ve sonuç bu kızlar çizgiyi sizler de görebiliyor musunuz

Eklentiler

• IMG_1533.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 46
Aynı zamanda kimyasal gecirmisiz canım.nedense benimde öyle olmuştu kimyasal dan on gün sonra üç gün arayla iki test yaptım ikiside pozitifti.ya o zaman yumurtlamistim yada kimyasal dan dolayı olabilir bende anlamadim

Aynı zamanda kimyasal gecirmisiz canım.nedense benimde öyle olmuştu kimyasal dan on gün sonra üç gün arayla iki test yaptım ikiside pozitifti.ya o zaman yumurtlamistim yada kimyasal dan dolayı olabilir bende anlamadim
İnsanın kafası karışıyor canım benimde öyle oldu biliyor musun hatta konu açmıştım 1 hafta boyunca hergün test yaptım ve hergün silik pozitifi gördüm şimdi de testte görülüyor aslında ama foto da net olmayabilir o yüzden ihtimal vermek istemiyorum ümitlenmek hiç istemiyorum hayırlısı hakkımızda kuzum

Kimyasal dan sonra çabuk gebe kalirsin diyorlardı ama benim öyle olmadı dün lekelenme oldu acaba yerleşme kanamasimi diye düşündüm ama bugün adet oldum ama belki sen hamilesindir öyle kalan çok varmış insallah senin öyledir canım

Hiç ümidim Yok çünkü kimyasaldan Sonra silik pozitifi 1 hafta gördüm buda belki böyle birşeydir hayırlısı inşallah vardır önümüz ay klomene başlayacağım bakalım hayırlı haberler alırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…