- 21 Ağustos 2022
- 187
- 102
- 33
- 37
- Konu Sahibi Huzurluinsan
Slm arkadaşlar nasıl anlatayım bilemiyorum girdiğim ortamlarda hep haksız olan ben oluyorum. Hakkımı aramaya çalışsam yine haksız olan ben oluyorum. Herkesin menfaatlerine göre davrandigim sürece iyiyim ama en ufak karşı koymada direk insanlar benle iletişimi kesebiliyorlar. Çalıştığım ortamlarda bazıları çok çirkef olduğu halde o kadar hır gür çıkarmalarını rağmen insanlar o kişiye karşı daha iyimser oluyor. Kavga ettiklerinde bile hicbirsey olmamış gibi davranabiliyorlar . Ama benim en ufak birşeyin herkesin gözüne çok batıyor. Artık kendimde kusuru aramaya başladım girdiğim her ortamda böyle. Örnek vereyim ben yeni işe başladım daha adapte olamadım arkadaş okul tatilinde iki gün sen gel iki gün dönüşümlü ben geleyim diyor. Dedimki ben yeniyim daha ortamı bilmiyorum bazen çok yoğunluk oluyor tek başıma kaldıran diyorum. Hemen arkadaş bana hicbirseyi kabul etmiyorsun diyor. Yanındaki sekreterde biz burda arkadaşız birbirimizi idare edecez diyor sen idare etmiyorsun deyip duruyor. Derdimi anlatamadan sorunlu olan hep ben oluyorum