Neden torpil ?

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.106
1.299
133
Devletimiz dinine bu kadar bagliyken torpil neden bu kadar çok oluyor ? Bu bir tezat değil mi ?bugün sporda bir Abla yla konuştuk 35 yaşındaymjs sanırım. neye elimi atsam olmazsin torpil lazım dedj.nasıl desem bir artniyet olarak değil de dertlesme gibi bir sohbet oldu. Daima başka planların olsunn dedi.ama bu torpil olayı resmen hayata küturur insanı.sanki şimdiden kendimi işsiz kalmış gibi hissediyorum.

Tartışma çıksın diye mi açtın bunu devletimiz dine bağlıyken neden torpil? Bana iyi niyetli gelmedi bu söylem dinle bağdaştırmaya gerek yok dine düşkün gibi görünüp insanların neler neler yaptıklarını duyduk, gördük. Ayrıca sen eğitimci olmak istiyorsun diye biliyorum iş alanını bırak yüksek lisansta bile torpilin işlediğini duydum. Gönül ister olmasın ama sistem çoğu yerde böyle...

Tartışma çıksın diye mi açtın bunu devletimiz dine bağlıyken neden torpil? Bana iyi niyetli gelmedi bu söylem dinle bağdaştırmaya gerek yok dine düşkün gibi görünüp insanların neler neler yaptıklarını duyduk, gördük. Ayrıca sen eğitimci olmak istiyorsun diye biliyorum iş alanını bırak yüksek lisansta bile torpilin işlediğini duydum. Gönül ister olmasın ama sistem çoğu yerde böyle...
Tartışma çıkmasından korktum evet ama gerçekten anlamıyorum. Özür dilerim..

Ne yazik ki işi ehline vermeme geleneği bize Osmanlıdan miras. Hatırladığım kadarıyla akademik anlamda ilerlemek istiyorsunuz. Donanımlı olmak ve çeşitli üniversiteler de şansınızı denemekten başka çözüm yok gibi.

Ne yazik ki işi ehline vermeme geleneği bize Osmanlıdan miras. Hatırladığım kadarıyla akademik anlamda ilerlemek istiyorsunuz. Donanımlı olmak ve çeşitli üniversiteler de şansınızı denemekten başka çözüm yok gibi.
Teşekkürler :/ bilmenize sevindim sasirdim yani :))

Back
X