Neden Türk erkekleri cok fazla küfür ediyor?

niltevet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
24
6
3
32
Ana avrat daliyonuz ya cok ayio bence beni Soğutuyo böyle şeyler erkeklerden. Çocuğun teki teklif etti hayir dedim mesajlarda birsuru saydirmis ya utanmaz şey neden küfür ediyonuz derdiniz ne sizin

ailesinde òzellikle baba figüründe küfür varsa eder...eder ki ne eder...

Küfür etmeleri hadi neyse de küçücük çocukların ağzından duymak daha sinir bozucu...
Gerçekten sinirlenince küfür etmelerini normal karşılarım yalnız her önüne gelene küfür eden ağır cahildir bana göre... Başka söyleyecek bir şey bulamadığından küfrederek çıkmak isterler işin içinden. Büyük eziklik.

bazen cuk oturur evet ama küfür aklı yeterince çalışmayan insanların işi bence, diyecek lafı olmayanların

Bence ağır salaklıktır, o küfürün nereye dokunduğunu düşünmeyecek kadar zeka geriliği barındırır.

erkek babaları özellikle daha iki yaşındayken oğluna git bilmem amcaya *** de gel gel bi sigara çek bakalım gibi şeyleri marifet bildiği için ve saygısız argo konuşan savruk erkeklerin deli yürek zannedildiği için sürekli küfürediyor bazı annelerinden kadınlara saygıyı öğretmediği için...

Ben bi erkeğin aileden ne gördüyse onu uyguladığına inanıyorum ya da arkadaş ortamı maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…