Neden unutamıyorum yeter ya :(

BurningAngel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
6
3
1
Selam kızlar. Üye olmadan takip eden biri olarak dayanamadım ve üye olup yazıyorum artık.

Biliyorum okuyunca çoğunuz "kafayı mı yedin" diyecek ama olsun. Benim derdim birini unutamamak. Bu kişiyle aynı şirkette çalışıyoruz ama bölümlerimiz farklı olduğu için haftada bir iki kere karşılaşıyoruz. Onda da "selam, nasılsın" falan o kadar. Çook çok nadiren de internetten bi olay olursa kısacık konuşuruz. Onunla tanıştığım günden beri, yani iki seneden beri hoşlanıyorum ondan. İlk tanıştığımız zamanlarda yakınlaşmamız olmuştu fakat bir-iki fesat insancık benim arkamdan bişeyler söylemiş ve bu arkadaş da kendini geri çekti. Ben de üstüne düşmedim. Ama işte unutamıyorum bu kişiyi. Görmesem de, haber alamasam da, muhabbet edemesem de içimden atamıyorum. Çivi çiviyi söker olayına değinecekler olabilir, onu da denedim. Başka erkeklerle tanıştım, konuştum ama hiç ilerisi olmadı. Ve iki senedir onun da sevgilisi yok, benim de yok. Keşke diyorum sevgilisi olsa veya nişanlansa falan da ben de unutmak için sebep bulsam. Küçük de değiliz 24/25 yaşlarındayız. Bu konuda tavsiye var mı ? Hafızamı kaybetsem keşke offff :( Hiç ağlamayan ben, bazı geceler bu sebeple ağlıyorum. Gidip konuşun demeyin asla yapamam öyle bişey.. Resmen umutsuz vakayım..

Elde edemediğin için bu inat canım. Belki de hayırlısı böyleymis... Ayrıca nisanlansa evlense diyorsun da adam bekarken böyle isen evlense kendini dağlara vurursun Allah muhafaza...

Elde edemediğin için bu inat canım. Belki de hayırlısı böyleymis... Ayrıca nisanlansa evlense diyorsun da adam bekarken böyle isen evlense kendini dağlara vurursun Allah muhafaza...

Arkadaşım da elde edemediğin icin diyor ama öyle olsa koskoca iki sene nasıl durayım?

Şu hayatta benim bildiğim ,gördüğüm, yaşadığım, tecrübe ettiğim '' Hayatta hiç bir şeyi unutamazsınız ancak alışabilirsiniz ''

Alıştım ama acı veriyor işte..

Neden umutsuz vaka olasın ki:-) lehine çevirmek senin elinde...

Böyle yazdığıma bakmayın çok çekingen biriyim :/

Valla madem bu kadar aklinda niye unutasin ki ? Yaklas bence hamle yap.

Dedim ya bir ara yaklaşmıştık bir daha yapamam. Çok ama çok utanıyorum. O da sevse mutlaka bir şey yapardı diyorum bazen

Arkadaşım bu kadar seviyorsan git açıl konuş neden hafizani kaybetmek için acı cekesinki?? Ulaşılmaz olan nedir?

Ulaşılmaz değil zaten ama ben çok çekingenim. Bakın sevgimden ölsem de ona bir şey söyleyemem:(

Eee çekingenim diyorsun oyleym böyleyim diyorsun başka ne yapılabilir ? Biz mi konuşalim :))

Ben birini unutmak için Allah a her dua ettiğimde unutabildim çok şükür çünkü acı çekiyorum unutamazsam. Rabbime şükür hep dualarimi kabul etti

Unutmak için dua edin. Rabbim kalbimi ondan sogut sana çevir diye

Acı cekme ikinci şansını dene birlikte birseyler yapin zaman gecirin baktin yine mesafeli kendine baska yol seç sevmiyorsa ugrasma unut.

Söyle hoşlandığını. .
Sonu ölüm değil ya . .
Ulaşılmaz olan tatlı geliyor. .
En güzel aşk zor olandır. .
:KK75:

Seviyosan git konuş bence. :rolleyes:

Seviyorsan git konuş :KK49:

Tebessüm ettim :))

Unutmak için dua edin. Rabbim kalbimi ondan sogut sana çevir diye

Ederim.. Haftasonları falan çalışmadığımda unutucam diyorum, ama onu bir kere görünce başa sarıyorum..

Acı cekme ikinci şansını dene birlikte birseyler yapin zaman gecirin baktin yine mesafeli kendine baska yol seç sevmiyorsa ugrasma unut.

Ama ne yapıcam sorun orda.. Ne dicem ki? Bugüne kadar hiç ilk adımı atmadım

Söyle hoşlandığını. .
Sonu ölüm değil ya . .
Ulaşılmaz olan tatlı geliyor. .
En güzel aşk zor olandır. .
:KK75:

Hayatta söyleyemem bi de durup dururken mi dicem senden hoşlanıyorum diye :) siz olsanız ne yapardınız?

mektup yaz.
belki ondan hoşlanmadığını düşündüğünden yaklaşmamıştır.

Evet bu da bir ihtimal çünkü ben normalde herkese güleryüzle yaklaşırım. Ama erkekler illa ki anlar diye düşünüyorum. Aslında o benden çok daha çekingen biri. Kesin bu hikaye başlamadan bitecek benim icin ..

Tebessüm ettim :))

Ederim.. Haftasonları falan çalışmadığımda unutucam diyorum, ama onu bir kere görünce başa sarıyorum..

Ama ne yapıcam sorun orda.. Ne dicem ki? Bugüne kadar hiç ilk adımı atmadım

Hayatta söyleyemem bi de durup dururken mi dicem senden hoşlanıyorum diye :) siz olsanız ne yapardınız?

Evet bu da bir ihtimal çünkü ben normalde herkese güleryüzle yaklaşırım. Ama erkekler illa ki anlar diye düşünüyorum. Aslında o benden çok daha çekingen biri. Kesin bu hikaye başlamadan bitecek benim icin ..

Benim için duyguların nedir :rolleyes:
Ben kararlılığı severim net :KK71:

Back
X