- Konu Sahibi diSHe_SHEtan
-
ilk tecruben miydi?
Tam anlamıyla ilk olmasa bile evet ilk sevdigim kişiydi. Yaptıgı kötü seyleri unutamamak deil , ne olursa olsun ne yaparsa yapsın hala gülümseyerek düşünüyorum onu nefrette edemiyorum
Tam anlamıyla ilk olmasa bile evet ilk sevdigim kişiydi. Yaptıgı kötü seyleri unutamamak deil , ne olursa olsun ne yaparsa yapsın hala gülümseyerek düşünüyorum onu nefrette edemiyorum
Galiba insanoglunun en zor vazgectigi sey aliskanliklari...
Sen ondan degil ona olan aliskanligindan vazgecemiyorsun aslinda...
Lise yillarimda bir cocuk vardi...nerden baksan 1-1,5 sene sürekli bana teklif yollardi...hic ummadigim bir anda karsima cikardi...takip ederdi...vs. vs....tam bir saplanti olmustu onda...benneyaptımki
Ben hic bir zaman istemedim...hatta kackez ona bagirdim azarladim küfür bile ettim yasimin verdigi cahillikle...cok acimazsica seyler yaptim diyebilirim....gel zaman git zaman ben alistim artik bunun bu tavirlarina...görmedigim zaman gözlerim arar oldu...nerde bu diye?? Sonrada kendi kendime...ne yapiyorsun sen ya diyordum...hem cocugu istemiyorsun görmedigin zamanda ariyorsun diyordum...fisfisfis
Sonra bu birden kayboldu hayatimdan....baska bir sehire tasinmis.....ve ben onu cok aradim.:çok üzgünüm:..cünkü alismistim onun bana olan sevgisine..onu animsatan herseyde gülümsüyordum..
Sevsekde sevmesekde, iyide olsa kötüde olsa....hayatimizin bir parcasina dahil olmus bir insana alisiyoruz ve ariyoruz canim....gececek insallah...zaman herseyin ilaci.:1hug:
Evet dha öncedende konu acmısdım. Unutucam diyede söz vermişdim hatta ama basaramadım işde. Nefret etmem gerekiyo evet ama işde garip bi sekilde gözlerimin ici bile gülümsüyo 2 dk sonrada aglamaya baslıyorum . Gecen internette kazara bi resmini gördüm . Görür görmez titreyerek aglamaya baslayabilirmi bi insan . Cıldırabilirmi . Neden gördüm neden bakdım diye. belkide onunda bni unutamadıgı düşüncesi baglıyodur bu kdr bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?