Neden Unutamıyorum ?

yanında yeni biri olsa,onu düşünmeye vaktin olmaz.tek neden yalnızlık

alışkanlık yada deil.unutmakta öle kolay deil.bi insanı sewmen aşık olman için onunda seni sewmesi ilgi göstermesi gerekmio işte.o gönüle söz geçmioo.onunlayken eksik yanların wardı. onunla yaşamak isteyipte yaşayamadıkların wardı.bunlar aklına geldikçe için titrer.keşke şöle olsaydı keşke böle olsaydı.o keşkeler bitmezz. . .
unutamazsın o kişiyi canım .sadece sendeki anlamını yitirir.bunun içinde zaman lazımm. dilerim herşey gönlünce olurr.onu hatırlatmıcak seni çok sewicek biri çıkar en yakın zmanda karşına:Saruboceq:

Onu hayatının bır parcası degıl hayatın olarak gordugun ıcın unutamıyorsun.Sana cok kotu gunler yasatmıs ama sen onu dunyan olarak gormussunkı bıttıgınde bır bosluk ıcıne gırmıssın ve sureklı yasadıklarının hatırlatmalarını beynınden gecırıyorsun.:enbuyukkk:

sana yaşattıklarını unutamıyorsun onu değil

zaman herseyin ilacı unutursun bi gün umarım :teselli:

Sen yaşadıklarına değil, yaşayamadıklarına üzülüyorsun bence.
Oysa yaşayabileceğin şeyleri düşünüp o kadar mutlu olabilirsin ki... bi anlasan.

unutmaya izin vermiyorsunuz ki...
egonuz diğer duyguların önüne geçmiş sizde seyrediyorsunuz...

çok ilginç onca kötü şeyler yaşatmış size ayrılmışsınız hala düşünüyorsunuz nefret bile etmiyorsunuz...

canım tabiki yaşadığın paylaştığın şeyler var o yüzden unutmaman doğal hatırlamaman için hafızanı kaybetmen lazım. güzelim inan ki karşılıksız sevgi diye birşey yoktur senin ki sadece alışkanlık olmanı o yüzden onu hatırlıyorsun ama kendi kendine söz ver kendine başka meşgale bul hayatında başka brinin olmasına izin ver . bir gün karşına doğru insan çıkacak sana değer veren sana güvenen, seni sevdiği için senin bir damla göz yaşına bile kıyamayan sen de onu sevdiğin zaman anlayacaksın ve sevgi buymuş ben hiç yaşamamışım diyeceksin .

Sen onu değil sana yaptıklarını unutamıyorsun, sürekli kafanda "niye,neden" soruları var ve bu sorulara o cevap verecek durumda değil, ne diyebilir ki.. ne istediğini bilmeyen kendi tatminsizliğiyle beraber olduğu insanın hayatını karartan dengesiz bir erkek şekli daha işte.. ve sen böyle biri için 1 yılını feda etmişsin yaptıklarını düşünerek ve hala devam etmektesin, bunları yaşayan ilk kişi değilsin ve son da olmayacaksın hatta ucuz kurtuldum diye say kendini, bu tür beraberliklerde ne dramlar doğuyor bilemezsin, böyle dengesiz tiplerin hamile bırakıp kaçtığı kadınlar, yıllar sonra karşısına elinde çocukla dikilen sevgilisine insan insana benzer bu çocuk benden değil diye inkar edenler neler var...

O kişi özünde iyi biriyse hayatı düzenli ailesi arkadaşları tarafından sevilen biriyse daha çok yaralıyor sana yaşattıkları, "böyle bir insan bu şekilde nasıl davranır" diye için içini yer ama değmez, bazen insanlar hata yapar beraber olduğu kişinin sevgisini hiç uğruna harcar hayatını zindan eder, ama inan acısı çıkar bunun bu dünyada olmasa öte dünyada fitil fitil gelir burnundan, sana unut diyemem ama arkanda bırak bunları çünkü insan kalbinin kırıklarını onarsa bile eskisi gibi olmaz bilirim, ama seni yıkmasın güçlendirsin, en azından bir daha böyle dengesiz adamları hayatına sokmazsın, acı da olsa tecrübe oldu bu sana, aşkın tek başına beraberliklerde mutluluk getirmeyeceğini anlamış oldun,aşkın öteki yüzünü görmüş oldun, senin için doğru olan adamla umarım mutlu olan yüzünü de görürsün , Allah a havale et ve yoluna devam et...yerimseniben :içelim:

Son düzenleme:
tam anlamıyla onu yaşayamadığın
ve
ona dair hep eksik yanlar kaldığı için unutamıyosun bu kadar basit....

herşey senin elinde bi sen daha yok bu hayatta,kendini üzme ve aklına geldiği anlarda hemen başka bişey düşün :1hug:

nefret de emezsin hatta çektiğin aşk acısından neredeyse teşekkür edersin ona karşına çıktığı için bana aşkı yaşattı diye. bilirim nasıl geçeceğini bilmem....benim bu konudaki formülüm aklıma geldiği an kaçıyorum o düşünceden. yani içimde bişiler acımaya başladığı an hah işte geldi aşk acısı diyorum biliyorum üzüleceğim diyorum daha az üzülüyorum. çünkü ne olduğunu biliyorum srsmıyor. aynı atak gibi; bana atak geldi dersen bilirsin geçeceğini ama korkusuna kapılıp ölüyorum dersen işte o zaman gerçekten defalarca ölüm acısı çekersin.bilinçli olmak lazım bu konuda kabullenmek lazım. bende koca bir aşkı bitirdim geldim. belki ben bitirdim diyorum ama o bitirdi benden önce.ben sadece bedenimi alıp uzaklaştım ondan. iyi de yapmışım. acısı bir yana bu yaşadığım huzur çok güzel. bence sizi yaşayamadıklarınız üzüyor.ama giden gitti yaşanacaklar o kadarmış onu kabullenin. yani o insanla o kadar yaşamak nasipmiş diyelim. kabul et güzelim aşk acısı çektiğini ve seni öldürmeyeceğini.....

Hayatıma baskasının girmesinide istiyorum. Onunla bidaha zaten asla olmaz istemiyorum da . Yani nasıl desem hem onun yeniden hayatıma girmesini istemiyorum hemde tuhaf bi şekilde eski günleri arıyorum iyice dengesizleştim

nee kadar tanıdık:)bendeki durumun aynısı hatta okurken ben mi yazdım acaba dedim:)tek fark o benim erkek arkadaşım bile olmadı sadece platonik:)sende daha vahim bir durum yani:)..
ama ben şunu anladım daha öncede yaşadım ve daha önceki insan için,yerine sevemem söyleyip geziyordum heryerde:),sonra biraz zamana bırkatım ama içimde tek şey onu unutmak istememdi,iki yıl geçti ve hiç tahmin etmediğim bir şekilde o bana döndü..:)içim çoook rahatladı,şimdi de başka biri için aynı durumdayım ondan da aynı şeyi bekliyorum:)aslında bu durumumuz tamamen kendimize olan saygımızdan ileri gelio..yani bize yapılan haksızlıklar ve hayal kırıklıklarını,nasıl yapar yaaa,dediğimiz için..ama eden bulur yalnızca buna inanmak ve unutmaya çalışmadan yalnızca zaman bırakmatan başka çaremiz yok..:teselli:

bence sen onun sana yaptıklarından dolayı onu unutamıyosun haketmediğin davranışlar görmüşsün bence sen de artık hayatına yön vermelisin ve kendının değerini bilmelisin senı sevmeyenı sen niye sevıyosun arkadaşım yapma böle şeyler canım benım

Yaşanmamışlıklar var ondan unutamıyorsundur. Düşünme diyemem ama en küçük şeylerde aklıma geliyor diyorsun... hayatına başka birini sokmalısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…