Neden üzgünüm?

Üzülmen çok normal arkadaşım.
Evliliğine üzülüyor insan,hayallerine ağlıyor,gençliğine ağlıyor,yuvasına ağlıyor,kendine ağlıyor vs. vs.

Ben mesela en çok umutlarıma ağlardım.

Ama inan insan değişmiyor hele ki çok üzgünüm ama bu kadar pisliğin içindeki adam temizlenmiyor ya da ne bileyim ben affedemiyorum hataları,silemiyorum,yaptığım fedakarlıklar ağır basıyor da onun düzelmesi umrumda olmuyor.

Ama ben affederim,düzeliriz,mutlu oluruz diyorsan bir ışık yak.
Hiç kimse mutsuz olmasın,herkesin yuvası sıcacık olsun inşallah.
Affetmedim, affetmeyeceğim de ama gerçekten üzüldüğüm şey hayallerim, boşa geçen yıllar. Verilen emeğin boşa gitmesi. Yok olan güven duygusu. Bır daha kimseye güvenmemek gerektiğini öğrenmek çok üzücü

gececek.
ben daha kötü ayrildim.
üzerime bir de borc birakti.
defalarca aldatilmisim.
internette sürekli birileriyle konusuyordu.
daha da kötüsü öyle affet yapmadim da yoktu - olsa da affetmezdim fakat hala piskindi o bir sey yapmamisti.
Çok şükür borç takmadı. Arabayı üzerime yaptı. Evi bana bıraktı eşyalarla. Demek ki az da olsa utanma duygusu varmış

Üzülmeniz normal. Kendinize zaman verin biraz. Bir yerde aldatılmanın insana neredeyse sevdiği birinin ölümü kadar üzüntü verdiğini okumuştum. Ama ne kadar erken durumu kabul edip önünüze bakarsanız o kadar çabuk toparlanırsınız.
Evet gerçekten ağırdı. Sinir krizleri geçirdim. Acillerde serumlar yiyecek kadar. O günleri düşününce bile o acıları tekrar yaşıyorum

Ablacim 1 degil 2 degil 100lerce kadin demissiniz, 100lerce kadinla takilan insan hastadir, sosyopattir, kesinlikle normal degildir.

Sizin gittiginiz psikologlar ne yiyor ne iciyor nasil bir egitim aliyor ki, 100lerce kadinlar aldatan adamin hasta oldugunu soylemiyor??? Bu psikologlara kim diploma veriyor?
İkisi de hasta dedi. Bu adam bağımlı ve çocukluğu ile alakalı problem var dediler. Kendini beğendirme arzusu aşağılık kompleksi yüzünden bu kadar kadınla konuşmuş dediler. Dediler de dediler ama hiçbir cümle benim yediğim boynuzların arşa ulaştığı gerçeğini değiştiremedi. Bize binlerce kişi geliyor artık sanal aldatma nedeniyle dedi hatta ikisi de. Çokmuş artık toplumumuzda ne yazık ki

Sizinle sevgiliyken ve nişanlıyken de yapmışsa sürekli siz hiç bunu nasıl farketmediniz onu anlamadım? Mutlaka bi açık vermiştir telefonunda...Bakmıyordunuz sanırım..
İkinci telefon almış ve arabada iş yerinde vs saklıyormuş. Eve getirdiği bir gün yakaladım ben ve öyle öğrendim. Tek bir açığı yoktu. Kendi telefonu pırıl pırıldı. Kadınlardan çekinirdi falan. Birde eşini aldatan insanları da aşağılar, kendisini yücelterek asla böyle şeyler yapmayacak kadar çok Sevdiğini ve saygı duyduğunu söylerdi. Sürekli güven tazeleme çabasındaymış pislik

aldatmış insan isterse ağzıyla kuş tutsun benim için dünyanın en karaktersiz aşağılık varlığıdır.
3 yanlış 1 doğruyu değil 1 yanlış 3 doğruyu götürür nitelikte çünkü...

Seni aldatmış çünkü seni gerçekten sevmemiş ve seni kaybetmekten korkmamış, zerre düşünmemiş seni, sana bunlar yeter.

Çok şükür borç takmadı. Arabayı üzerime yaptı. Evi bana bıraktı eşyalarla. Demek ki az da olsa utanma duygusu varmış
Kotu biri olsa bunlari yapmazdi. Ben esinde ki durumun bi cesit bagimlilik oldugunu dusundum. O senden cok daha uzgundur eminim. Bir psikolog ya da aile danismani ile gorusseydiniz keske. En iyi erkek pisman olandir derler. Seni kaybetmesine uzuldum. Akli basinda genc bir hanimsin. Tabi unutulcak gibi bisey degil. Cok haklisin. Allah hakkinizda hayirlisini versin. Insallah iyilerle karsilasin.

Back
X