Neden üzülüyorum? Normal mi?

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
173
Arkadaşlar dun boşandım gözlerimden yaşlar aktı hakimin sorularına kafa sallayarak cevap verebilirim

evliliğimde çok zor surecler yasadım
tanıyan arkadaslar hatırlar; ama bılmeyenler ıcın soyle ozetleyeyım
atm olarak görüldüğüm tamamen bencil kendi hayatını yaşamak isteyen ayrı yatan
her zaman benı ınsanların ıcınde kucuk dusurmeye calısan ayrıca da aılesi de bizi hep ayırmaya calısmıstı zaten
davayı açtım nisan ayının ilk haftasına gün verildi anlaşmalı olacak
bu adamdan kurtulmak benim için hayırlı iken neden hala üzülüyorum?
Normal mi böyle hissetmek?
bu süreçleri yaşayan ya da tanık olan arkadaşlarım olay atlatmak için neler yaptınız?
ne zaman oh be dediniz

Son düzenleme:
Eşimle en büyük sorunları yaşayıp ne olacaksa olsun artık dediğim anlarda bile boşanma düşüncesi kalbimi çok acıtıyordu. Eski konularını hatırlayamadım ama sevgi her zaman güzel anlaşmayı getirmiyor anlaşamıyor olduğunuz için boşanmaya karar verip sevginiz hala bitmedi ise üzülmeniz normal elbet...

Umarım kolaylıkla atlatırsınız bu süreci... Allah yardımcınız olsun

eski konularınızı bilmiyorum ama
boşanmaya kadar vardıysa süreç, hiç bir kadın durduk yere yuvasından vazgeçmez.
gerekli sebepleriniz vardır. bunları göz önüne alın.
yeni bir hayata başlayacak olmanız sizi endişelendiriyor..

insanlar ölüme alışıyor, ölümden daha acısı yok, bu günlerde geçecek işlhh

Tabi ki normal
Hayat bir terazi gibi
Planlarımız, yapacaklarımız iyi taraflarıyla ve kötü taraflaroyla bu terazinin kefelerinde.
Terazinin bir kefesi tamamen dolu veya boş olamaz.

Ben 5 sene önce ayrıldım, 3 sene önce tamamen boşandım. O evlilikten ve o adamdan kurtulduğum için pişman değilim ve mutsuz değilim.

Ama benim de hayallerim vardı. Ölene dek sürecekti evliliğim. Ailem olacaktı. Hayat arkadaşım olacaktı. Yaşlanıp çocukları evlendirince Edi'yle Büdü gibi gene başbaşa kalacaktık.

Haftasonu bugün, hava günlük güneşlik. Herkes kocası ve çocuklarıyla kendini dışarı atmış. Benim artık böyle bir hayalim bile yok.

Ne yapalım olmadı, olmuyor.

Olanlara bakalım.
Allah sağlık versin. Huzurum olsun. Yeter.

Hayatın değişiyor ,normaldir.

evet aslında uzun zamandır ayrı yaşıyorduk ama getireceği yine de büyük değişiklikler var umarım iyi yönlü olur artık

Bilimsel kanıt; en büyük acıların bile 6 ayda dindiğini, sakinleşip öze dönüldüğünü, hayatın devam ettiğinin farkına varıldığının tespiti.

6 ay bile olması içime su serpti şu an
teşekkürler paylaşımınız için

Evlilik iyi niyetlerle baslanilan bir olayb,sen adamdan ayrildigina degil,evliligin kotu bittigine uzuluyorsun ,
Bazen durum kisinin onune gecer ,
evet belki de bu
bu benım başıma neden geldi diyorum
ister istemez kıyaslamaya giriyorum

Amin aminn
gerçekten acıtıyor sevgi kaldı mı etti mi bilmiyorum
ama tek doğrunun artık ayrılmam gerektiği idi
artık bir anda hızlıca vurayım neşteri dedim ve davayı açtım

nickinizden yola çıkarak bende umuda doğru ilerlemek istiyorum
şöyle eşim çok bencil ve sadece kendi için yaşayan beni de atm olarak gören bir insandı
evet çok önemli sebeplerim vardı cidden
inşallah bugünlerde geçecek

Allah yardımcınız olsun

sizi hep okuyorum
maşallah mutlusunuz
evet hayaller insanın canını acıtıyor
ben cocukta yapmadım guvenemedıgım ıcın
Allah hepımıze sağlık versin bari bu yönden çekmeyelim

normal.
kendine ugraşacak birşeyler bul. dışarı cık, arkadaşların varsa buluş, eski konuları ve eski mutlu hayallerini düşünemeye calış.
ablam boşandı ki isteyerek koşa koşa dava actı ama sonra o da üzüldü. şimdi cok iyi ve mutlu.

Allah yardımcınız olsun
Amin Allah razı olsun
çalışıyorum hafta içi yogunluktan pek aklıma gelmıyor
arkadaslarımla filan planlar yapıyorum da
ugradıgım haksızlıkları yedıremıyorum sanırım kendıme
ınsallah bende ablanız gıbı mutlu olurum

Bu bir süreç ve boşanma geçiriyorsun. Sevmeyen kurtulmak isteyen için de aşkından ölen için de zor bir süreç. Ama bak 6 ay diyenler olmuş doğrudur genelde belki o kadar bile sürmez. Sonrasında ah kafam neden daha önce boşanmadım diye üzüleceksin emin ol.

Hakkında hayırlısı olsun. İğrenç biriymiş için soğusun yeni hayatın başlıyor.

Normal tabi ki ne kadar kötü şeyler olursa olsun ayrılma işin içine girince iyi yanlar gelir akla ama zamanla gecer iyi ki boşanmışım dersin

evet kesinlikle sürecin kendi zor sanırım ondan bu üzüntüm
şimdiden bile keşke 3 sene önce boşansaydım diyorum
amin inşallah

Normal tabi ki ne kadar kötü şeyler olursa olsun ayrılma işin içine girince iyi yanlar gelir akla ama zamanla gecer iyi ki boşanmışım dersin
inşallah en kısa zamanda böyle derim cidden çok ihtiyacım var cidden

Belirli bir süre hayatını beraber geçirdiğin birinden ayrılıyorsun sevsen de sevmesen de bir alışkanlık söz konusu.
Boşandıktan sonraki aylar da geçer diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…