- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
inşallah kolaylıkla geçer 6 ay ise çok iyi cidden6 ayı devir sonrası kolay, alışırsın.
Hayatın değişiyor ,normaldir.
Bilimsel kanıt; en büyük acıların bile 6 ayda dindiğini, sakinleşip öze dönüldüğünü, hayatın devam ettiğinin farkına varıldığının tespiti.
evet belki de buEvlilik iyi niyetlerle baslanilan bir olayb,sen adamdan ayrildigina degil,evliligin kotu bittigine uzuluyorsun ,
Bazen durum kisinin onune gecer ,
Eşimle en büyük sorunları yaşayıp ne olacaksa olsun artık dediğim anlarda bile boşanma düşüncesi kalbimi çok acıtıyordu. Eski konularını hatırlayamadım ama sevgi her zaman güzel anlaşmayı getirmiyoranlaşamıyor olduğunuz için boşanmaya karar verip sevginiz hala bitmedi ise üzülmeniz normal elbet...
Umarım kolaylıkla atlatırsınız bu süreci... Allah yardımcınız olsun
nickinizden yola çıkarak bende umuda doğru ilerlemek istiyorumeski konularınızı bilmiyorum ama
boşanmaya kadar vardıysa süreç, hiç bir kadın durduk yere yuvasından vazgeçmez.
gerekli sebepleriniz vardır. bunları göz önüne alın.
yeni bir hayata başlayacak olmanız sizi endişelendiriyor..
insanlar ölüme alışıyor, ölümden daha acısı yok, bu günlerde geçecek işlhh
Allah yardımcınız olsunArkadaşlar evliliğimde çok zor surecler yasadım
tanıyan arkadaslar hatırlar; ama bılmeyenler ıcın soyle ozetleyeyım
atm olarak görüldüğüm tamamen bencil kendi hayatını yaşamak isteyen ayrı yatan
her zaman benı ınsanların ıcınde kucuk dusurmeye calısan ayrıca da aılesi de bizi hep ayırmaya calısmıstı zaten
davayı açtım nisan ayının ilk haftasına gün verildi anlaşmalı olacak
bu adamdan kurtulmak benim için hayırlı iken neden hala üzülüyorum?
Normal mi böyle hissetmek? Kolay atlatmak için neler yaptınız?
sizi hep okuyorumTabi ki normal
Hayat bir terazi gibi
Planlarımız, yapacaklarımız iyi taraflarıyla ve kötü taraflaroyla bu terazinin kefelerinde.
Terazinin bir kefesi tamamen dolu veya boş olamaz.
Ben 5 sene önce ayrıldım, 3 sene önce tamamen boşandım. O evlilikten ve o adamdan kurtulduğum için pişman değilim ve mutsuz değilim.
Ama benim de hayallerim vardı. Ölene dek sürecekti evliliğim. Ailem olacaktı. Hayat arkadaşım olacaktı. Yaşlanıp çocukları evlendirince Edi'yle Büdü gibi gene başbaşa kalacaktık.
Haftasonu bugün, hava günlük güneşlik. Herkes kocası ve çocuklarıyla kendini dışarı atmış. Benim artık böyle bir hayalim bile yok.
Ne yapalım olmadı, olmuyor.
Olanlara bakalım.
Allah sağlık versin. Huzurum olsun. Yeter.
normal.Arkadaşlar evliliğimde çok zor surecler yasadım
tanıyan arkadaslar hatırlar; ama bılmeyenler ıcın soyle ozetleyeyım
atm olarak görüldüğüm tamamen bencil kendi hayatını yaşamak isteyen ayrı yatan
her zaman benı ınsanların ıcınde kucuk dusurmeye calısan ayrıca da aılesi de bizi hep ayırmaya calısmıstı zaten
davayı açtım nisan ayının ilk haftasına gün verildi anlaşmalı olacak
bu adamdan kurtulmak benim için hayırlı iken neden hala üzülüyorum?
Normal mi böyle hissetmek? Kolay atlatmak için neler yaptınız?
Amin Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun
çalışıyorum hafta içi yogunluktan pek aklıma gelmıyornormal.
kendine ugraşacak birşeyler bul. dışarı cık, arkadaşların varsa buluş, eski konuları ve eski mutlu hayallerini düşünemeye calış.
ablam boşandı ki isteyerek koşa koşa dava actı ama sonra o da üzüldü. şimdi cok iyi ve mutlu.
Bu bir süreç ve boşanma geçiriyorsun. Sevmeyen kurtulmak isteyen için de aşkından ölen için de zor bir süreç. Ama bak 6 ay diyenler olmuş doğrudur genelde belki o kadar bile sürmez. Sonrasında ah kafam neden daha önce boşanmadım diye üzüleceksin emin ol.
Hakkında hayırlısı olsun. İğrenç biriymiş için soğusun yeni hayatın başlıyor.
inşallah en kısa zamanda böyle derim cidden çok ihtiyacım var ciddenNormal tabi ki ne kadar kötü şeyler olursa olsun ayrılma işin içine girince iyi yanlar gelir akla ama zamanla gecer iyi ki boşanmışım dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?