- 18 Şubat 2017
- 732
- 490
- 103
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
Belirli bir süre hayatını beraber geçirdiğin birinden ayrılıyorsun sevsen de sevmesen de bir alışkanlık söz konusu.
Boşandıktan sonraki aylar da geçer diye düşünüyorum.
Evlilik iyi niyetlerle baslanilan bir olayb,sen adamdan ayrildigina degil,evliligin kotu bittigine uzuluyorsun ,
Bazen durum kisinin onune gecer ,
inşallah arkadaşım gün içinde dalgalı ruh halim sürekliNe kadar kötü bir evlilik olursa olsun boşanmak kolay değil tabi ki normal böyle hissetmen.Zamanla alışırsın.
inşallah dediğiniz gibi olurCanm tabiki normal üzülmen ama gececek.insan ayrılırken en çok yaşadığı hayalkırıklıgına üzülüyor.sonuçta güzel umutlarla kuruluyo yuvalar.ama olmayınca olmuyor bir ömür üzülmektende 3 ,5 ay üzülür yeni bi hayatına alısırsın.ilk zamanlar değmeyen bi İnsana üzüldüm diye hırslanıyo insan ama geçiyoYeni hayatında hep mutlu olursun inşallah
yalnız hissetmek sevilmediğini kabullenmek ne kadar zormuş
elimden geleni yapmak istesem de olmuyor
çok mutsuz hissediyorum
anladığım kadarı ile o mutlu
tabi ailesi de gazlıyordur
sanırım yeni birini de buldu
yine mutsuz olan eziyeti çeken kadınlar
Tabi ki normal
Hayat bir terazi gibi
Planlarımız, yapacaklarımız iyi taraflarıyla ve kötü taraflaroyla bu terazinin kefelerinde.
Terazinin bir kefesi tamamen dolu veya boş olamaz.
Ben 5 sene önce ayrıldım, 3 sene önce tamamen boşandım. O evlilikten ve o adamdan kurtulduğum için pişman değilim ve mutsuz değilim.
Ama benim de hayallerim vardı. Ölene dek sürecekti evliliğim. Ailem olacaktı. Hayat arkadaşım olacaktı. Yaşlanıp çocukları evlendirince Edi'yle Büdü gibi gene başbaşa kalacaktık.
Haftasonu bugün, hava günlük güneşlik. Herkes kocası ve çocuklarıyla kendini dışarı atmış. Benim artık böyle bir hayalim bile yok.
Ne yapalım olmadı, olmuyor.
Olanlara bakalım.
Allah sağlık versin. Huzurum olsun. Yeter.
Sonuçta alışkanlık diye birşey var canım o yüzdendir illa ki üzüleceksin kimse güle oynaya boşanmaya gitmiyor maalesef buda senin sınavın hayırlısı ile mutlu da olursun
Onun ne yaptığını sakın takip etmeyin.hatta onunla ilgili haber getirenleride uyarın.
Ilgilenmeyin iyimi mutlumu. Insan doğası işte acı çeksinler istiyoruz öyle olmayınca bu kadarmiydi psikolojisine giriyoruz. Hiç haber almayın ondan mümkünse.
senin konunu hatırlıyorum belmiyumAllah yardımcın olsun , ben de geçtiğimiz yaz boşandım. Geciyor gerçekten, buna inan. Bazen unutuyorum derlerdi burda ben okurken. Gerçekten bazen unutuyoRum bile. Ama tamamen mümkün değil ara ara anımsıyorum bir şeyler seni kötü etkiliyor. Ama nadiren.
Önüne bak artık, yuklerinden kurtulmuş gibi düşün. Tamamen bosandiginda bir rahatlama gelecek zaten. Yeni hayatında mutluluklar dilerim.
Rabbim dağına göre kar verirmiş uuzlme geçecek cok zordur atlatmak ama imkansız degilinşallah öyle olur cidden
başka sıkıntılarda vardı hepsi üst üste bindi zor bir dönem oldu
ben de evlilik değil ama nişan sürecini sonlandırdığımda psikologum şunu söylemişti bana:bu kadar kötü hissetmenin sebebi şu,sen bi yolda yürüyordun çiçekli güzel bi yere varmayı beklerken karşına duvar çıktı ve o duvarı nasıl aşacağını bilmiyorsun...sizin yaşadığınz da bu bence hayallerle çıktınız yola ama şu an o yolda bi duvar dikildi ,tabii ki atlatılır,size bağlı bu isterseniz bi ayda isterseniz 10 yılda atlatırsınız.En önemlisi boşandığınız gün bütün resimleri eşyaları onu hatırlatabilecek anıları yok edin,o evliliği hiç olmamış sayın
Benim 6 ay bile surmedi ya sadece insanlarin ogrenip sormasi baymisti artik 1 sene oldugu icin herkes duydu ogrendi benim dedikodumun son kullanma tarihi gecti yeni dedikodulara yelken actilar ,bende rahatlafim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?