Neden yalnızım?

mordankuleler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
3
1
1
29
Merhaba,
En uzun ciddi ilişkim 10 ay sürdü. Onunda üzerinden 1 yıl geçti. Bu 1 yıl içerisinde, arkadaşlarımla gezdim, eğlendim hemde hiç durmadan. Ama bu ciddiyetsiz party ortamlarından kimseyi bulamadım. Tek gecelik ya da kısa süren ilişkilerim oldu. Ailem rahat olduğu için istediğim an istediğim yerde kalabiliyorum. Özgürce yaşıyorum üniversite hayatımı. Fakat bu özgürlük beni birçok yanlış yola sokuyor. Bedelini de ben ödüyorum. Güzel bir kızım en azından çevremde öyle görülüyorum.
1 senedir kimseye karşı hiçbir şey hissedemiyorum. O heyecan kalmadı içimde kimseye karşı. Tamamen boşluktayım. Bu boşluğuda içkiyle, partylerle ve gerçek olmayan dostluklarla dolduruyorum. Bunlar dışında elbette hobilerim var, boş bir insan değilim. Sürekli değişen bir ruh haline sahibim. Çoğu zaman bu ortamlardan kurtulacağım diyorum ama uzak duramıyorum. Bir şekilde içimde ki boşluğun bu şekilde dolduğuna inanıyorum. Ama artık çok sıkıldım. Hayatımı boş ortamlarda takılarak ve içerek geçirmek istemiyorum. Nasıl kurtulacağımı bilemiyorum.
Ben o klasik doğru adamın peşinde de değilim. Sadece her şeyi beraber yapabileceğim birine ihtiyacım var. Karşılıklı sevgi ve saygının olduğu bir ilişkiye ihtiyacım var. Başka hiçbir şeyi umursamıyorum. Ama bir türlü karşıma çıkmıyor. Artık sorunun bende olduğunu düşünmeye başladım. Rahat olmam mı erkeklerin gözünü korkutuyor anlamıyorum. Olmadığım biri gibi mi davranmalıyım? Annem izin vermiyor dışarı çıkamam mı demem gerekiyor? Giyim tarzımı mı değiştirmem gerekiyor? Bu öyle bir şey ki sorunu bulamadığım için çözüm de üretemiyorum.

Yaoman gereken tek sey bu sacma ve sahte ortamlardan uzak durup yararli ne yapabilirim die araştırmak. Merak etme iste tam ozaman dogru insan karsinda olacak

Bu sekildeki rahat tavirlarina devam edersen erkekler tarafindan tek gecelik iliskilerde kalirsin, ikinci gune yalniz uyanirsin

Merhaba,
En uzun ciddi ilişkim 10 ay sürdü. Onunda üzerinden 1 yıl geçti. Bu 1 yıl içerisinde, arkadaşlarımla gezdim, eğlendim hemde hiç durmadan. Ama bu ciddiyetsiz party ortamlarından kimseyi bulamadım. Tek gecelik ya da kısa süren ilişkilerim oldu. Ailem rahat olduğu için istediğim an istediğim yerde kalabiliyorum. Özgürce yaşıyorum üniversite hayatımı. Fakat bu özgürlük beni birçok yanlış yola sokuyor. Bedelini de ben ödüyorum. Güzel bir kızım en azından çevremde öyle görülüyorum.
1 senedir kimseye karşı hiçbir şey hissedemiyorum. O heyecan kalmadı içimde kimseye karşı. Tamamen boşluktayım. Bu boşluğuda içkiyle, partylerle ve gerçek olmayan dostluklarla dolduruyorum. Bunlar dışında elbette hobilerim var, boş bir insan değilim. Sürekli değişen bir ruh haline sahibim. Çoğu zaman bu ortamlardan kurtulacağım diyorum ama uzak duramıyorum. Bir şekilde içimde ki boşluğun bu şekilde dolduğuna inanıyorum. Ama artık çok sıkıldım. Hayatımı boş ortamlarda takılarak ve içerek geçirmek istemiyorum. Nasıl kurtulacağımı bilemiyorum.
Ben o klasik doğru adamın peşinde de değilim. Sadece her şeyi beraber yapabileceğim birine ihtiyacım var. Karşılıklı sevgi ve saygının olduğu bir ilişkiye ihtiyacım var. Başka hiçbir şeyi umursamıyorum. Ama bir türlü karşıma çıkmıyor. Artık sorunun bende olduğunu düşünmeye başladım. Rahat olmam mı erkeklerin gözünü korkutuyor anlamıyorum. Olmadığım biri gibi mi davranmalıyım? Annem izin vermiyor dışarı çıkamam mı demem gerekiyor? Giyim tarzımı mı değiştirmem gerekiyor? Bu öyle bir şey ki sorunu bulamadığım için çözüm de üretemiyorum.
yurtdışına taşınmayı düşün bence
buranın erkeklerine uymazsın ki onlar en fazla ihtiyaç duydukça gelir senin yanına o_O

Yaa ortamini degistirse ne olacak arkadaslar aallah askina?

Benim ortamim, orta duzeyde sosyallikte ve normal rahatlikta. eee noldu oluyor mu?? Valla 2 senedir tik yok.

Ortamla mortamla olacak is degil bu. kafayla olacak is. Ortamini degil once kafani degistireceksin. Rahat kiz ayaklari vs. fos.

Hadi sen rahatsin diye diyelim kki dogru birini bulamiyorsun, biz de rahat olmadigimiz icin bulamiyoruz?? Boyle bi mantik yok bence.

Senin hayatinin icinde senin hayat gorusunle denk birisi karsina cikma ihtimali cok az. Gozlerini biraz ac ara ve bu donemde de biraz secici ol. Yalnizlik o kadar da ocu degil bence. :)) tabii ayarini fazla kacirmayinca. :P

hayatını yaşayış stilini değiştirmen lazım canım.

Benim ortamim, orta duzeyde sosyallikte ve normal rahatlikta. eee noldu oluyor mu?? Valla 2 senedir tik yok.

Ortamla mortamla olacak is degil bu. kafayla olacak is. Ortamini degil once kafani degistireceksin. Rahat kiz ayaklari vs. fos.

Hadi sen rahatsin diye diyelim kki dogru birini bulamiyorsun, biz de rahat olmadigimiz icin bulamiyoruz?? Boyle bi mantik yok bence.

Senin hayatinin icinde senin hayat gorusunle denk birisi karsina cikma ihtimali cok az. Gozlerini biraz ac ara ve bu donemde de biraz secici ol. Yalnizlik o kadar da ocu degil bence. :)) tabii ayarini fazla kacirmayinca. :p
Bende kendi adıma sizin gibi düşünüyorum kısmet mi yoksa başka durum mu gerçekten işin içinden çıkamıyorum gece gündüz düşünmeme rağmen ...

Bende kendi adıma sizin gibi düşünüyorum kısmet mi yoksa başka durum mu gerçekten işin içinden çıkamıyorum gece gündüz düşünmeme rağmen ...
Kismet tabii ki her sey kader var sonucta ama kaderimizi sekillendirirken tum secimler bizim elimizde oluyor.

Mesela burada goruyorum. "Ay okumus birinin sevgili bulamiyorum demesi cok sacma, rahat birisiysen bulamaman cok normaal"... Ne alaka ki? Cevremde isini eline almis, kimseye mudanesi olmayan kadinlar goruyorum. Dogru kisiyi bulmayi gectim biriyle karsilasamiyorlar bile. İsten eve, evden ise, isten spora, spordan bazen arkadaslarlariyla takilmayla... Ama yok iste olmayinca olmuyor. Biraz da biz kendi sansimizi kendimiz yaraticaz. Oyle evden ise giderken gokten dogru insan dusmez onumuze. :))

Senin hayatinin icinde senin hayat gorusunle denk birisi karsina cikma ihtimali cok az. Gozlerini biraz ac ara ve bu donemde de biraz secici ol. Yalnizlik o kadar da ocu degil bence. :)) tabii ayarini fazla kacirmayinca. :p

Aşırı seçiciyim aslına bakarsan. Ama bir o kadar da yalnızlık korkutuyor beni. Çünkü ne doğru düzgün arkadaş çevrem var ne de sevgilim olacak bir kişi. Artık herkese ön yargıyla yaklaşıyorum. İnsanların beni kullanacağını düşünüyorum,onlara güvenemiyorum. Başta insanlara karşı aşırı çekingen oluyorum normal zamanlarda. Ama içkili olduğumda tüm hayatımı döküyorum patır patır. Artık kendimi tanıyamıyorum. Sürekli değişmek istediğimi söylüyorum ama tekrardan başa sarıyorum. Hem ortamlardan sıkıldığımı söylüyorum hemde o ortamlara girdiğimde kendimi aşırı özgüvenli ve mutlu hissediyorum. Tabi sonrası yine pişmanlık. Böyle bir döngünün içerisindeyim :(

Kitap okumak icin super bi zamanlama. Bak ne guzel bu dunyanin bos oldugunu anlamissin ve tatmissin. Sira bos olmayan seyleri arastirmakta ...
Evet kişisel gelişim kitaplarına başladım. Resimle uğraşıyorum. Okul başladığında da dans ya da spora başlamayı düşünüyorum yeniden. Sanırım ben sürekli bir arayış içerisinde olduğum için ve sürekli hayatımın kötü yönlerini düşündüğüm için bu haldeyim.

Evet kişisel gelişim kitaplarına başladım. Resimle uğraşıyorum. Okul başladığında da dans ya da spora başlamayı düşünüyorum yeniden. Sanırım ben sürekli bir arayış içerisinde olduğum için ve sürekli hayatımın kötü yönlerini düşündüğüm için bu haldeyim.

Evet arayis icerisindesin ve dilerim huzuru bulursun. Ama unutma huzuru yaradilanlarda degil yaradanda ara. Hayatinda basarilar dilerim

Valla dostum aşk olmayınca boşluk oluyor, boşluk olunca aşkı daha çok arıyorsun.

Gündelik takılmak içineeki boşluğu doldurmaz. Daha da kötü bir haberim var o boşluğu dolduracak gerçekten seveceğin çok sayıda kişi olmayacak. İnsan herkese gönül veremiyor.

Partiye eğlenceye git tabi gençsin eğlen ama ölesiye içme derim 1 bardak iç çakırkeyif olasıya. Sonra da güzelce evine git. Ben öyle yapıyorum. Ben ahlak bekçisi değilim, tek gecelik ilişkiye de karşı değilim zevk alacaksan ama sana yaramıyor belli ki seni tüketiyor.

Spor yap arkadaşlarınla gez umarım aşık olcağın biriyle tanışırsın.

aslında yalnız değilsin sadece öyle hissediyorsun.
ortamının ve hayatının gidişatından memnun değilsin değişmek ve değiştirmek istiyorsun cesaret edemiyorsun. güvendiğin sevdiğin bir adam olsun onunla bu değişimi gerçekleştiriyim diyorsun aslında. ama olmayınca boşluğa düşüyorsun. herkes buna benzer boşluklar yaşar başka sebeplerden de olsa. ama okulun var geleceğini inşa ediyorsun buradan başla düşünmeye arkadaş içki gezme bir yere kadar. önce hayatını değiştir sen de değişmeye başlayacaksın. bu değişimle beraber Rabbim kalbine göre verecektir.

Back
X