dinini değiştirmemiş olsa çok sorun yaşarsın olmaz derdim fakat dinini değiştirmiş daha ne istiyorsun ne düşünüyorsun ki....
bu kadar büyük bir sevgi bu kadar büyük bir değişim seni asla üzmeyecek seni dünyanın en mutlu kadını yapacaktır....
al git sevginin göürdüğü yere falan demekle olmuyor bu işler mirmirmirmir
Hep bu dünyalık yaşamamak lazım... ölümsüz değiliz diğer hayatımızıda düşünmek lazım.
Aileler evlilikte çok amaa çok önemli.
Yok ben kendisiyle evleniyorum ailesinden banane diyenleride gördük. Hayır efendim sen onun ailesiylede evleniyorsun. şakkıdı
Bence hiç bir erkek için bu kadar sıkıntı çekmeye değmez. Seneler boyu sevmiş olup, zar zor büyük zorluklarla evlenlerin burda nasıl forum başlıkları açtıklarını gördük, aldatıldım, bukadar sıkıntıları boşunamı çektik die...
Ben olsam ne ailemi karşıma alırım bu konuda nede kafamda sorunlar varken soru işaretleri varken böyle bi evliliğe kalkışmazdım. Hayatta kimse olamzsa olmaz değil....:asigim:
bizde aileni karşına al demiyoruz ki :sm_confused: sadece aşkına sahip çık diyoruz öyle hemen ilk problemde bırakıp gitsin mi sevdiği adamı? ailesi farklı bir dine sahip olabilir yeterki herkes birbirinin dinine ibadetine saygı göstersin önemli olan bu bence....
cnm bence korkmakta bıraz haklısın ne bılım bı an kendımı senın yerıne koydum aılemde tam senın bahsettıgın gıbı oncelıkle cocugun musluman olması kımlıgını bıle degıstırmesı onları yumusatacaktır eger gercekten dedıgın gıbı dınını bılen ınsanlarsa bır hrıstıyanı muslumanlıga donmesıyle ılgılı vesıle olmanın ne kadar sevap oldugu bılıyorlardır buda kesınlıkle yumusamalarına neden olucaktır. bence tek dert etmem gereken akraba ve bulundugunuz cevre cunku cogu zaman anne baba evet demek ıstesede etraf ne der nasıl acıklarız onumuzde bısı demezlerse arkamızdn konusurlar dıe dusunebılırler.. buna benzer bır durumu bn yasadıgım ıcın bılıorum...
hee sunu da solemeden edemıycem bende mardınlıyım ama suryanı degıl muslumanız elhamdulıllah.. aılelerımız zamanında kapı komsusu olarak yasamıslar ve ozellıkle mardınde dına gore ayırım yktur bır cok dınden ınsanların yasadıgı bır sehır oldugu ıcın..dıycegım su ki insa olarak gordugum duydugum kadrıyla ıyı olurlar.. annemın amcasıda mardınde suryanı kızı ıstemedıler ıkı tarafta karsı cıktı dıe kacırmıstı ama gel gorkı zmanla hersey yoluna gırdı ve keske basında ayırım yapmdan evet deseydık denmıs.. o yuzden bı konuyu ac sansını dene derımm.
Allah yardımcın olsun tatlım..
allah razı olsun canım bende düzelmesini çok istiyorum.
kendime dert yapa yapa yedim bitirdim kendimi..
insan olarak o kadar iyiki çok fazla tanımıyorum ama aileside bir o kdar iyiymiş..annesi bni d.gnümde arar normal zmnda arar sorar halimi hatırımı..
en büyük abisinin eşide müslümanmış ama suriyeli fakat zaman içinde hristiyanlaşmış, şuan hristiyan.. ama o eşi müslüman değilken evlenmiş kendiside zamanla hristiyan olmuş
dün bunu erkek arkadaşıma söyledim, biz kimsenin boğazına silah dayamadık onun özgür seçimi biz onu müslüman olarak zaten almıştık , kendisi öyle oldu diyor
ailesi falan bana karşı değil tek sorunum kendi ailem kendi çevrem eşimiz dostumuz
bu evlilik olurmu ? olursa yürürmü? sorular sorular..:çok üzgünüm:
ya bence boyle bır ınsana kesınlıkle yazık etmemelısın eger sende gercekten sevıyorsan okypete nin de dedıgı gıbı sıra sende baksana oructa tuttu dıyorsun gercekten senı ıstıyor senı kazanmak ve en basta allah rızası ıcın emırlerı yerıne getırmeye baslamıs bıle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?