- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
bir erkek neden sürekli olarak beni seviyor Musun diye sorar bu kişi sevgilinizse birde güveni mi Yok acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alaka? Bu soru üzerinden bu kanıya vardıysanız yılllardr soruyorYakında ayrılır sizden
Özgüvensizlik tavan yapmış faturayı karşı tarafa keser genelde böyle tipler. Yıllardır diyorsunuz evlilik muhabbeti etmiyor mu işi ciddiye bindirecek adımlar falan yok muNe alaka? Bu soru üzerinden bu kanıya vardıysanız yılllardr soruyor
Seneye olacak evlilikÖzgüvensizlik tavan yapmış faturayı karşı tarafa keser genelde böyle tipler. Yıllardır diyorsunuz evlilik muhabbeti etmiyor mu işi ciddiye bindirecek adımlar falan yok mu
Balık burcu mu???bir erkek neden sürekli olarak beni seviyor Musun diye sorar bu kişi sevgilinizse birde güveni mi Yok acaba
KovaBalık burcu mu???
İnşallah sen yengeç değilsin. Zor anlaşırsınız. Kovalar duygusal olmaz, ilginç.
Boğa duygusallık akıyor bendenİnşallah sen yengeç değilsin. Zor anlaşırsınız. Kovalar duygusal olmaz, ilginç.
Hep soruyordu son zamanlarda ben takmaya başladım o yüzden merak ettimYakın zamanda seni üzdü ise ve vicdan yapıyor ise de sorabilir bence.eşim beni her kırdığında sorar güvensizlik mi bilmiyorum ama sanırım sayılmaz
Belki deBen olsam takılmam.belki de duymak istiyor ihtiyacı vardır.