yok ama okulda memleketlisi var o müdürümüzde o memleketlisini çok sevyir onun he rdediğini yapıyorAcaba diğer kızın bir yerlerde amcası filan mı var?
felsefe mezunuRehberlik ve psikolojik danışmanlık mezunu birinin pedagojik formasyona ihtiyacı yok. O zaten senden daha fazla psikoloji kuramı görmüş. Senin meziyetlerinle, onun iş konusundaki yetkileri konusunda pek ortak noktanız yok. Neden karşılaştırdın onu anlamadım.
Yani ben yzından kızın pdr mezunu olduğunu anladım. Yanlış mı anladım acep?
felsefekız ne mezunu?
ayrıca cahil bir insan değilim pdr cilerin formasyona ihtiyacı olmadığını biliyorumRehberlik ve psikolojik danışmanlık mezunu birinin pedagojik formasyona ihtiyacı yok. O zaten senden daha fazla psikoloji kuramı görmüş. Senin meziyetlerinle, onun iş konusundaki yetkileri konusunda pek ortak noktanız yok. Neden karşılaştırdın onu anlamadım.
Yani ben yzından kızın pdr mezunu olduğunu anladım. Yanlış mı anladım acep?
dayısımı var amcasımı bilmiyorum amaHer yerde bi dayısı olangillerden hanım kızımız galiba.
Hmmm fevri davranışların var. Cahil demedim sana ama kızdın birden. Sebep bu olabilir mi?ayrıca cahil bir insan değilim pdr cilerin formasyona ihtiyacı olmadığını biliyorum
Hmmm fevri davranışların var. Cahil demedim sana ama kızdın birden. Sebep bu olabilir mi?
Daha önce hastanede çalıştım, hastanenin tamamı benim memleketliydi...dayısımı var amcasımı bilmiyorum ama
bir iş yernde aynı memleketliden çok varsa oranın b.... çıkıyor
Teşekkürler 40yaşında değilim çok daha gencimO zaman muallime olarak bakış açımı söyleyeyim profil sayfandan 40 yaşında olduğun görülüyor. Sosyoloji 4. Sınıfım demişsin. Belki danışmanlık görevi için daha dinamik, genç mezun birini uygun görmüşlerdir. Genelde özel sektör acımasızdır. Sen iş istersin vermezler ama alanın olmayan işi buyurmayı severler. Tabii anlattığın kadarı ile hakimim konuya. Sebebini sen daha iyi tahlil edersin durumun.
2.üniversitem formasyonum varO zaman muallime olarak bakış açımı söyleyeyim profil sayfandan 40 yaşında olduğun görülüyor. Sosyoloji 4. Sınıfım demişsin. Belki danışmanlık görevi için daha dinamik, genç mezun birini uygun görmüşlerdir. Genelde özel sektör acımasızdır. Sen iş istersin vermezler ama alanın olmayan işi buyurmayı severler. Tabii anlattığın kadarı ile hakimim konuya. Sebebini sen daha iyi tahlil edersin durumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?